Jump to content

πόσο γκαντέμης πια;!

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον...

προχτες ελυσα το συστημα για να εγκαταστησω ενα waterblock της swiftech στη sabertooth x58. μολις τα ξαναεδεσα ολα το συστημα δεν ποσταρε με τιποτα! αφου ειδα και αποειδα εβγαλα τη μητρικη για rma και για να μην περιμενω αγορασα τη gigabyte ga-x58-ud3r. την ανοιγω και αντικαθιστω το συστημα ψυξης της με το μπλοκακι και τα συνδεω ολα στο κουτι. με το που την ανοιγω ολα καλα. στην τριτη επανεκκινηση ομως, βγαινουν κατι artifacts όταν ποστάρει τα οποια είναι και στο bios! περα απο περίεργα χρωματα. εμφανίζεται παντου το σύμβολο του δολαριου $ και κατι τρελα πραγματα και δεν μπορω να διαβασω τις ρυθμισης στο bios. να σημειώσω ότι παραμενει αναμενο ενα λεντακι το οποιο συμφωνα με το μανιουαλ οι μνήμες είναι ήπια overvolted. τι να κανω; τα φτυσε κιολας ή φταιει η vga; ο επεξεργαστής μήπως; περιμένω τη βοήθεια σας!

Για vga το κόβω αλλά είναι στο παιχνίδι και ο cpu!

Δοκίμασε αρχικά την κάρτα σε άλλο pc η μία άλλη στο δικό σου και δες...

οπως το λες για gpu φαινεται.Δες αν εχουν μπει για αρχη ο connector της εχτρα τροφοδοσιας και βγαλε την φυσα την (μαζι με το σλοτ) και ξαναβαλτα μηπως δεν παταει καλα.

Μετα δοκιμη σε αλλο pc

δοκιμασα την καρτα σε αλλο πισι και τα artifacts υπαρχουν. μενει να βρω να βαλω μια στο δικο μου για να δω αν παραμενουν τα συμβολα.

δοκιμασα την καρτα σε αλλο πισι και τα artifacts υπαρχουν. μενει να βρω να βαλω μια στο δικο μου για να δω αν παραμενουν τα συμβολα.

πας για καρτα...:...:

σωστα Αιαντα η καρτα ηταν. εβαλα ενος φιλου στο δικο μου και λειτουργει κανονικα. ευτυχως που ηταν μπατζετ και σχετικα φτηνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.