Jump to content

Hol σε modem netgear

By_Dj

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Έχω Hol με το modem: NetFaster WLAN 3 και θέλω να βάλω το modem: NetGear DGN2200, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο NetGear DGN2200??? και επί σεις το modem NetFaster WLAN 3 δεν χρειάζεται κωδικούς τι θα βάλω στο άλλο modem?

Ευχαριστώ...!!!

τα setting σε ολα τα modem ειναι

vpi 8

vci 35

ppoe/llc

και σαν user//pass βαζεις guest@hol.gr//guest

Η hol εχει ενα συστηματακι που περνει απευθειας ρυθμισεις απο την πορτα του dslam .Αν δεν παιξει με το πανω user/pass παρε τους ενα τηλεφωνο και ενα παιδι απο εκει θα σου φτιαξει προσωπικα στοιχεια log in (user/pass) επειδη μερικες φορες με αλλο ρουτερ δεν περνει ip.

Η hol εχει ενα συστηματακι που περνει απευθειας ρυθμισεις απο την πορτα του dslam .Αν δεν παιξει με το πανω user/pass παρε τους ενα τηλεφωνο και ενα παιδι απο εκει θα σου φτιαξει προσωπικα στοιχεια log in (user/pass) επειδη μερικες φορες με αλλο ρουτερ δεν περνει ip.

Εγώ με το NG DGND3000 παιδεύτηκα να περάσω τις ρυθμίσεις και ο μόνος τρόπος που δούλεψε ήταν να του πω να τις τραβήξει αυτόματα. Παρόλο που φαινομενικά τις ίδιες πήρε, βάζοντάς τες μόνος μου δεν δούλεψε σωστά.

Το έχω κάνει 3 χρόνια τώρα... Αν θυμάμαι καλά, έχει κάποιο "Connection Wizard" ή "Setup wizard" ή κάποια επιλογή που σε πάει βήμα-βήμα. Ε, σε κάποιο βήμα σε ρωτάει αν θέλεις βρεις τις ρυθμίσεις αυτόματα ή να τις περάσεις εσύ.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.