By_Dj Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 Γεια σας!!!Έχω Hol με το modem: NetFaster WLAN 3 και θέλω να βάλω το modem: NetGear DGN2200, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο NetGear DGN2200??? και επί σεις το modem NetFaster WLAN 3 δεν χρειάζεται κωδικούς τι θα βάλω στο άλλο modem?Ευχαριστώ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 τα setting σε ολα τα modem ειναι vpi 8vci 35ppoe/llcκαι σαν user//pass βαζεις guest@hol.gr//guestΗ hol εχει ενα συστηματακι που περνει απευθειας ρυθμισεις απο την πορτα του dslam .Αν δεν παιξει με το πανω user/pass παρε τους ενα τηλεφωνο και ενα παιδι απο εκει θα σου φτιαξει προσωπικα στοιχεια log in (user/pass) επειδη μερικες φορες με αλλο ρουτερ δεν περνει ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Η hol εχει ενα συστηματακι που περνει απευθειας ρυθμισεις απο την πορτα του dslam .Αν δεν παιξει με το πανω user/pass παρε τους ενα τηλεφωνο και ενα παιδι απο εκει θα σου φτιαξει προσωπικα στοιχεια log in (user/pass) επειδη μερικες φορες με αλλο ρουτερ δεν περνει ip.Εγώ με το NG DGND3000 παιδεύτηκα να περάσω τις ρυθμίσεις και ο μόνος τρόπος που δούλεψε ήταν να του πω να τις τραβήξει αυτόματα. Παρόλο που φαινομενικά τις ίδιες πήρε, βάζοντάς τες μόνος μου δεν δούλεψε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Νοέμβριος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Όταν λες του είπα να τις τραβήξει αυτόματα...τι εννοείς με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Το έχω κάνει 3 χρόνια τώρα... Αν θυμάμαι καλά, έχει κάποιο "Connection Wizard" ή "Setup wizard" ή κάποια επιλογή που σε πάει βήμα-βήμα. Ε, σε κάποιο βήμα σε ρωτάει αν θέλεις βρεις τις ρυθμίσεις αυτόματα ή να τις περάσεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Νοέμβριος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Μέσα στο modem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 πιθανον κατι να μην γινοταν σωστα , το encaptulation εχει 2 τιμες .ppoa/vcmux και ppoe/llc .Αν το βαλεις στο πρωτο δεν παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Νοέμβριος 16, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δηλαδή ποιες ρυθμίσεις προτείνετε να κάνω? Wizard...πες μου αν μπορείς κάποια βήματα...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Εγώ που είμαι HoL με το που έβαλα απλά για δοκιμή ένα netgear 2000 ενός φίλου,συνδέθηκε αμέσως.Ούτε ρυθμίσεις ούτε τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.