Jump to content

ST3750330AS 7200.11

mchls

Recommended Posts

Καλησπερα...

Εχω στα χερια μου εναν SeaGate Barracuda της περιφημης σειρας 7200.11

Μοντελο: ST3750330AS

Δεν αναγνωριζετε ουτε καν απο BIOS...

Τα αρχεια του δεν με ενδιαφερουν καθολου...

Χωρις εγγυηση

Στοχος: Να τον επαναφερω στη ζωη και να εμπιστευτω σε αυτον τα αρχεια μου! ! !

Αλλαγη πλακετας και μετα firmware update ; Τι αλλο ;

Από πλαίσιο κλπ χωρίς εγγύηση καταστήματος. Αλλά δεν νομίζω να πήρε σειρά 11 πριν το 2006. Η Seagate χρόνια τώρα είχε εγγύηση 5 χρόνια. Τώρα τελευταία την έριξε. Αν μιλήσει μαζί τους δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Οσον αφορα την εγγυηση να ξεκαθαρισω κατι...

Ο σκληρος αγοραστηκε απο ενα παιδι το 2008!

Ο σκληρος τα φτυσε το 2010 και το Πλαισιο τον αντικατεστησε με εναν καινουριο...

Ο σκληρος ηρθε στα χερια μου προ ημερων, με σκοπο να ξανα αναστηθει γιατι 750GB, ελεω Ταυλανδης και τιμων, ειναι κελεπουρι...

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 αγοραστηκε απο ενα παιδι το 2008!

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 τα φτυσε το 2010 και το Πλαισιο τον αντικατεστησε με εναν καινουριο [τον οποιο καινουριο εχει το παιδι ως σημερα και τον δουλευει]...

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 ηρθε στα χερια μου προ ημερων, με σκοπο να ξανα αναστηθει γιατι 750GB, ελεω Ταυλανδης και τιμων, ειναι κελεπουρι...

Με λιγα λογια, ο σκληρος που εχω στα χερια μου εχει αντικατασταθει, το 2010, απλως το Πλαισιο δεν τον πηρε και μας τον εδωσε πισω...

Ε και λεω μιας και ειναι 750GB, μηπως να τον ανεστενα ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.