Jump to content

ST3750330AS 7200.11

mchls

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα...

Εχω στα χερια μου εναν SeaGate Barracuda της περιφημης σειρας 7200.11

Μοντελο: ST3750330AS

Δεν αναγνωριζετε ουτε καν απο BIOS...

Τα αρχεια του δεν με ενδιαφερουν καθολου...

Χωρις εγγυηση

Στοχος: Να τον επαναφερω στη ζωη και να εμπιστευτω σε αυτον τα αρχεια μου! ! !

Αλλαγη πλακετας και μετα firmware update ; Τι αλλο ;

RMA και να εμπιστευτείς τα αρχεία σου στον καινούριο που θα είναι σειρά 12

Τι RMA αφου δεν εχει εγγυηση λεει καλε :p

Εμενα με αλλαγη πλακετας και firm update επαιξε τελικα παντως.

Από πλαίσιο κλπ χωρίς εγγύηση καταστήματος. Αλλά δεν νομίζω να πήρε σειρά 11 πριν το 2006. Η Seagate χρόνια τώρα είχε εγγύηση 5 χρόνια. Τώρα τελευταία την έριξε. Αν μιλήσει μαζί τους δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Οσον αφορα την εγγυηση να ξεκαθαρισω κατι...

Ο σκληρος αγοραστηκε απο ενα παιδι το 2008!

Ο σκληρος τα φτυσε το 2010 και το Πλαισιο τον αντικατεστησε με εναν καινουριο...

Ο σκληρος ηρθε στα χερια μου προ ημερων, με σκοπο να ξανα αναστηθει γιατι 750GB, ελεω Ταυλανδης και τιμων, ειναι κελεπουρι...

Εφόσον σου τον αντικατέστησε με καινούριο, αυτός έχει δικιά του εγγύηση. Ακόμα και rectified να είναι έχει νομίζω 2 χρόνια τουλάχιστον.

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 αγοραστηκε απο ενα παιδι το 2008!

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 τα φτυσε το 2010 και το Πλαισιο τον αντικατεστησε με εναν καινουριο [τον οποιο καινουριο εχει το παιδι ως σημερα και τον δουλευει]...

Ο σκληρος ST3750330AS 7200.11 ηρθε στα χερια μου προ ημερων, με σκοπο να ξανα αναστηθει γιατι 750GB, ελεω Ταυλανδης και τιμων, ειναι κελεπουρι...

Με λιγα λογια, ο σκληρος που εχω στα χερια μου εχει αντικατασταθει, το 2010, απλως το Πλαισιο δεν τον πηρε και μας τον εδωσε πισω...

Ε και λεω μιας και ειναι 750GB, μηπως να τον ανεστενα ;

Τελικα, βρε παιδια, να ψαξω για πλακετα ή το να εμπιστευτω εκ νεου τα αρχεια μου στον συγκεκριμενο σκληρο ειναι αυτοκτονια ; ; ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.