Jump to content

VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3

fanisk

Recommended Posts

Ξέρει κανείς πιά ψυκτράκια κάνουν΄για τις μνήμες ώστε να χωράνε κάτω απο την VGA Cooler Arctic Cooling Silent . Να μη πάει στράφι τουλάχιστον.

Και που θα τα βρώ. Α και να είναι αυτοκόλλητα , μημπλέξουμε με κόλλες κλ

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

@ ARK Ποια καρα θες να ψυξεις ?

Παντως εγω τους ρωτησα για την rev4 (για Χ800pro) και μου ειπαν πως η χαλκινη ψυχτρα εφαπτεται των μπροστα chip μνημων, οποτε χρειαζονται μονο τα πισω.

Στειλε ενα ΡΜ στον χρηστη Stratos. Αυτος θα ξερει !

YDINOPOULE την ASUS 9800XT θέλω να ψύξω και βασικά δηλαδή θέλω να μειώσω τον θόρυβο των δύο ανεμιστήρων που έχει.

Την αγόρασα την Arctic Cooling Silent Rev.3 και δεν ακουμπάει σε καμιά μνήμη , ενώ η μαμισια της κάρτας έχει ένα ενιαίο μαζί με με τσιπσετ μπρόσ πίσω. Παρόλ αυτα πάλι ζεστένονται όλα.

Φίλε ARK για την ASUS 9800XT συμβατη arctic cooling είναι η REV.4 ATI3 το μόνο

πρόβλημα είναι οτι το φυσάκι για τον ανεμιστήρα της arctic ειναι μεγαλύτερο απο το

φυσάκι υποδοχης που έχει πάνω η ASUS .

Εγώ έκοψα το φυσάκι απο τη ψύκτρα της κάρτας και το σύνδεσα πάνω στην arctic,

το συγκεκριμένο revision ψύχει και τις μνήμες τις κάρτας.

πως τις ψύχει δηλαδή , απο μακρυά? ή ακουμπάει η ψύκτρα στις μνήμες? και με αυτές που είναι απο πίσω?

Αλήθεια απο που την πήρες?

Στο HAC πάντως την rev3 μου προτείνανε και έχω νευριάσει. Τώρα μου έμεινε άχρηστη.

ρε παίδες θέλω να πσιξω την VGA Cooler Arctic Cooling και σκεύτομαι οτι θα ίταν καλό να βάλω ένα σωλίνα να φέρνει αέρα έξω από το κουτι και να τον ρίχνει πάνω στο ανεμιστιρα της.αφου μέσα στο κουτι έχω 35 κελσίου και έξω 26-27 δεν θα ίταν καλύτερα για την VGA Cooler Arctic Cooling να κάνει ψίξει με τον εξοτερικο αέρα?

Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο να έχει ξαναγίνει?θα ποστάρω φώτο αυριο μεθαύριο που θα το κάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.