ARK Οκτώβριος 16, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ξέρει κανείς πιά ψυκτράκια κάνουν΄για τις μνήμες ώστε να χωράνε κάτω απο την VGA Cooler Arctic Cooling Silent . Να μη πάει στράφι τουλάχιστον.Και που θα τα βρώ. Α και να είναι αυτοκόλλητα , μημπλέξουμε με κόλλες κλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 16, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ρωτα τα παιδια στο HAC...σιγουρα θα ξερουν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJV Οκτώβριος 18, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 egw pira ta zaelman kai ble kai xoresan mia xara exei mesa 4 koda kai 4 psila Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 19, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Εννοείς αυτά που έχει το HAC ? (12 ευρώ περίπου)? Κατεβάζουν θερμοκρασία?Ρώτησα με μυνημα τους HAC αλλά δεν μου απάντησαν. Τόση πολύ δουλειά έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2004 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 @ ARK Ποια καρα θες να ψυξεις ? Παντως εγω τους ρωτησα για την rev4 (για Χ800pro) και μου ειπαν πως η χαλκινη ψυχτρα εφαπτεται των μπροστα chip μνημων, οποτε χρειαζονται μονο τα πισω.Στειλε ενα ΡΜ στον χρηστη Stratos. Αυτος θα ξερει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 19, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Κι εγω εστειλα πμ στον Στρατο πριν κατι μερες αλλα δεν ελαβα απαντηση...:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 19, 2004 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 YDINOPOULE την ASUS 9800XT θέλω να ψύξω και βασικά δηλαδή θέλω να μειώσω τον θόρυβο των δύο ανεμιστήρων που έχει.Την αγόρασα την Arctic Cooling Silent Rev.3 και δεν ακουμπάει σε καμιά μνήμη , ενώ η μαμισια της κάρτας έχει ένα ενιαίο μαζί με με τσιπσετ μπρόσ πίσω. Παρόλ αυτα πάλι ζεστένονται όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 19, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Φίλε ARK για την ASUS 9800XT συμβατη arctic cooling είναι η REV.4 ATI3 το μόνο πρόβλημα είναι οτι το φυσάκι για τον ανεμιστήρα της arctic ειναι μεγαλύτερο απο το φυσάκι υποδοχης που έχει πάνω η ASUS . Εγώ έκοψα το φυσάκι απο τη ψύκτρα της κάρτας και το σύνδεσα πάνω στην arctic,το συγκεκριμένο revision ψύχει και τις μνήμες τις κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 19, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 πως τις ψύχει δηλαδή , απο μακρυά? ή ακουμπάει η ψύκτρα στις μνήμες? και με αυτές που είναι απο πίσω?Αλήθεια απο που την πήρες?Στο HAC πάντως την rev3 μου προτείνανε και έχω νευριάσει. Τώρα μου έμεινε άχρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 20, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Η ψυκτρα ακουμπάει πάνω στις μνήμες και για αυτες που είναι απο πίσω έχει τοίδιο τρόπο που έχει και η ASUS.Την πήρα απο το http://www.overclockers.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 21, 2004 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει?Αν βάλω τα μικρα ψυκτράκια zaelman θα κατεβάζουν την θερμοκρασία στίς μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJV Οκτώβριος 22, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 εγω με τα ψικτρακια αυτα δεν ειχα και τρελλα αποτελέσματα αλλα κάνανε καποια δουλειααπο 380/340 ειμαι με 405/360 η κάρτα μου είναι 9800 SE (256bit kai oxi 128) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJV Οκτώβριος 22, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 ρε παίδες θέλω να πσιξω την VGA Cooler Arctic Cooling και σκεύτομαι οτι θα ίταν καλό να βάλω ένα σωλίνα να φέρνει αέρα έξω από το κουτι και να τον ρίχνει πάνω στο ανεμιστιρα της.αφου μέσα στο κουτι έχω 35 κελσίου και έξω 26-27 δεν θα ίταν καλύτερα για την VGA Cooler Arctic Cooling να κάνει ψίξει με τον εξοτερικο αέρα?Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο να έχει ξαναγίνει?θα ποστάρω φώτο αυριο μεθαύριο που θα το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Οκτώβριος 24, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Το http://www.overclockers.co.uk/ είναι αξιόπιστο?Εχει έξοδα αποστολής? Φόρο κλπ ?Πόσο πάει η Αγγλική λίρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 24, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Είναι αρκετά αξιόπιστο σαν κατάστημα. Απο Ευρωπαικές χώρες δεν πληρώνεις φόρο. Για μετατροπές νομισμάτων http://www.xe.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.