Jump to content

VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3

fanisk

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

look at me...

Συνηθως οπως ειπε ο RootX ειναι ειτε 4 ειτε 8. Αν ειναι 4 ειναι οπως σου τις εχω σημειωμενες(οι 2 δεν φαινονται λογω του ανεμιστηρα). Αν ειναι 8 τοτε ακριβως πισω απο αυτες εχει αλλες 4.

post-51-1416071314,7344_thumb.jpg

Εγώ αντί να δώσω λεφτά να πάρω την VGA Cooler Arctic Cooling Silent για την 9500np,πήρα την stock ψύχτρα του athlon της έκανα δυο τρύπες και έβαλα arctic ceramique από κάτω και ψυχτράκια στις μνήμες και είμαι τζιτζί.

Φτάνω 45 βαθμούς με 360/330ΜΗΖ (έναντι 270/270 default) το πολύ.

Ένας φίλος στην ίδια ακριβώς κάρτα (μαζί την πείραμε) έχει την VGA Cooler Arctic Cooling Silent rev 1, και φτάνει με default 45βαθμούς!!!

Βέβαια αυτό προυποθέτει να μην χρειάζεστε την μια ή και δύο επόμενες PCI θέσεις (στην NF7 χάνω μόνο μια).

Δεν είναι δικιά μου πατέντα.

Το είχα δεί κάποτε σε μια σελίδα περί 9500/9700 οverclocking.

Το κακό είναι ότι ο πυρήνας δεν πάει άλλο παρά την καλή ψύξη,όπως και οι μνήμες που είναι μούφα.

Εγω την παράγγειλα για την ASUS 9800XT μου, η οποία μου δείνει με τους δύο ανεμιστήρες της 60 - 71 C.

ΑΎΡΙΟ ΈΡΧΕΤΑΙ.

Ρώτησα το hacshop και μου απάντησαν ότι την πήραν κι άλλοι με με την ίδια κάρτα και την τοποθέτησησαν σχετικά εύκολα.

Είδομεν.

Παίδες την πάτησα.

Ηρθε η VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3

ΑΛΛΑ είναι ΜΟΝΟ για το τσιπ της κάρτας. ΟΧΙ για τις μνήμες.

Εμένα η ASUS 9800ΧΤ έχει δύο ανεμιστήρες για μνήμες και τσίπσετ με χάλκινη ψύκτρες γιατί ζεστένονται όλα.

Συμπερασμα για να βάλω την VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3 ΠΡΕΠΕΙ να μείνω χωρίς ψύξη στις μνήμες.Πράγμα αδύνατον.

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3 ΑΜΑΝΑΤΗ.

Καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι να έπαιρνα έναν αθόρυβο ανεμιστ΄ρα 120αρη και να τον κότσάριζα επάνω στην κάρτα.

Την πλήρωσα 20 ευρώ + 10 courier = 30 ευρώ για πέταμα.

Ας πρόσεχα

:cry:

Ρε συ δεν το ηξερες?????Κι εγω το ειχα μαθει αυτο και εψαχνα και για ψυκτρακια που να χωρανε..

Γιατι δεν βρισκεις μικρα ψυκτρακια να τα βαλεις?????Α ν θυμαμαι καλα μπορεις να το κανεις...

Εστειλα πμ στο Στρατο να δω αν θα φερουν την αντιστοιχη για 5900 οπως αυτη του frozencpu.com...μακαρι να τη φερουν!!!!!

Να αυτη που λεω..http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/vid-42.html

Λετε να βαλω νερο και στη καρτα τελικα?????

Φιλε Pc-Corner μηπως φερνετε το Maze4 block για GPU?????

Νομιζω πως ειναι το καλυτερο για GPU...κανω λαθος?????

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/ex-blc-37.html

Τα ψάχνω για τα Danger Den αλλά βρίσκω μόνο Αμέρικα κ δεν θέλω να μπλέξω με τελωνεία στις εισαγωγές..στην εισαγωγή του Νοεμβρίου ίσως φέρω :-) αν και όλοι μου λένε Eleven rulez..

Εγω ειμαι αναμεσα στο Maze 4 και αυτο του Μιχαλη...αλλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο...

Αν κανετε την παραγγελια για τα Maze 4 θελω να με ενημερωσετε νωριτερα για να προλαβω να παρω ενα:p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.