Jump to content

VGA Cooler Arctic Cooling Silent Rev.3

fanisk

Recommended Posts

Παιδες ποια η γνωμη σας για την παραπανω ψυκτρα?????

Θα ηθελα μια ψυκτρα να ειναι αθορυβη και πολυ καλη στη δουλεια της...δηλαδη να ψυχει σωστα την καρτα:D

Την εχει καποιος απο εσας?????

Αν ναι μπορειτε να μου πειτε θερμοκρασια πριν-μετα?????

Απο θορυβο πως τα παει?????

Αξιζει η αγορα της?????

Και κατι ακομα...και βασικοτερο:D Θα κανει στη καρτα μου?????

Asus V9950GE

Κατι αλλο που πρεπει να ξερω?????

Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη:worship:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Την αγορασα πριν απο μερικες μερες για την 9800 που εχω. Φθηνη, αποτελεσματικη και αθορυβη. Εχει διακοπτη που βγαινει σε PCI εξοδο απο πισω και εχεις επιλογη για 2 λειτουργιες του φαν.Και στις 2 high/low ειναι αθορυβο. Απο θερμοκρασια δεν εχω αισθητηρα στην καρτα αλλα μονο και μονο οτι μπορεσα να ανεβασω την συχνοτητα του πυρηνα κατα 57Mhz σε σχεση με πριν τα λεει ολα. Εχε στο νου σου οτι αν και μεγαλη σε μεγεθος, δεν ψυχει τις μνημες καθως δεν εφαπτεται σε αυτες. Ειναι μονο για τον πυρηνα.

Το site: http://www.arctic-cooling.com/en/products/vga_silencer/

Δες στην combatibility εαν εχεις το χωρο που ζηταει και τις αποστασεις στην καρτα σου.

ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΧΤΟ !!!

Το εχω εδω και 8 μηνες (rev1) και οι θερμοκρασιες του δεν εχουν συγκριση με οτι αλλο ειχα στο παρελθον.

Το μονο που συνιστω ειναι να παρεις και 8 memory heatsinks να τα βαλεις στη μνημη σου να εισαι εντελος ησυχος.

Προσοχη στα memsinks να ειναι αρκετα κοντα στο υψος να χωρανε απο κατω.

Αρχική απάντηση από Spartiatis [Σήμερα, στις 19:13]

ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΧΤΟ !!!

Το εχω εδω και 8 μηνες (rev1) και οι θερμοκρασιες του δεν εχουν συγκριση με οτι αλλο ειχα στο παρελθον.

Το μονο που συνιστω ειναι να παρεις και 8 memory heatsinks να τα βαλεις στη μνημη σου να εισαι εντελος ησυχος.

Προσοχη στα memsinks να ειναι αρκετα κοντα στο υψος να χωρανε απο κατω.

all the above ακριβως.....

και μην αμελησεις τα mem. coolers....

Club9800Pro default bios, no mods @ core 445 - mem404 (high rpm)

καθημερινα....

εχω την εντυπωση οτι η Rev.1 δεν εχει σημαντικες διαφορες απο την 3 παραμονο σε θεματα συμβατοτητας με καποιες καρτες...

γι'αυτο ριξε μια ματια στο site του κατασκευαστη...

Η μοναδικη διαφορα της rev1 με την rev3 ειναι σε θεμα συμβατοτητας στην τοποθετηση σε καρτες γραφικων(radeon XT,AIW). Απο θεμα ψυξης ειναι ολοιδιες. Α και η rev1 ειναι πιο φτηνη! Για τα 4 χιλιαρικα που κανει η rev1 ειναι απλα απιστευτη αγορα.

Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ:T:

Αρχιζουμε!!!!!

Φιλε Shadow Hunter ευχαριστω πολυ για τις πληροοφοριες:T:

Φιλε Κοπρίτη ευχαριστω πολυ για τις πληροοφοριες:T:

Φιλε Spartiati ποια ειναι κατα τη γνωμη σου τα καλυτερα memsinks?????

Δεν τιθεται θεμα χρηματων αλλα δεν νομιζω να εχουν και τρελη διαφορα ε?????

Επισης κατι αλλο...τα memsinks που θα μου προτεινετε εχουν καμια σχεση με αυτα της Asus V9950GE?????

Στη φωτο ειναι η Asus V9950SE αλλα η ψυξη ειναι ακριβως η ιδια...

v9950se_l.jpg

Ευχαριστω!!!!! :flower:

Είναι όντως πολύ καλή ψύκτρα για τα λεφτά της και αρκετα αθόρυβη...

Επειδή είναι όμως πολύ μεγάλη, στο δικό μου mobo( MSI) έβρισκε στη 1η PCI θύρα και αναγάστηκα να τη στραβώσω λιγάκι ( την PCI) για να κουμπώσει καλά η κάρτα γραφικών!:sick:

Ωωωωωχ μη μου λες τετοια!!!!! Χμμμ...ελπιζω να μην υπαρχει τετοιο προβλημα και στη δικη μου...

Θα την παρω απο το HAC...και ή θα παρω και το mobo μαζι:p ή θα κανονισω με τον Στρατο τι μπορουμε να κανουμε...:rolleyes::innocent:

• 3 months later...

OMNI σε αυτό το site που δίνεις δείχνει στον πίνακα ότι η κάρτα μου (9800ΧΤ) θέλει το Arctic Cooling VGA Silencer ΧΤ.

Στο Hacshop όμως γράφει ότι η REV.3 κάνει και για 9800ΧΤ.

Δεν βγάζω άκρη.

SNIPS τελικά την πήρες. Για πές εντυπώσεις. Η πάστα που έχει είναι καλή ή πρέπει να πάρω καμιά arctic 5? Πόσο σου μείωσε την θερμοκρασία? Θόρυβο?

η arctic cooling εβγαλε τις καινουριες ψυκτρες που κανουν για ολες τις καρτες μαζι με τη σειρα για τις χ800...ειναι και χαλκινη νομιζω...και εχει βγαλει διαφορες εκδοσεις για διαφορετικες με συμβατοτητα με ολες της καρτες της nvidia απο τι4200 και μετα...

για την δικια σου καρτα ριξε μια ματια εδω: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/vid-42.html?id=qPcmSL2n

Παιδες μιας και το θυμηθηκα κ πηγα το Σαββατο...δεν κανει γμτ!!!!!

Αλλα μου ειπαν τα παιδια απο Τεταρτη να τους παρω τηλ. μηπως και μου φερουν το ιδιο στυλ που ειχε και στο frozen.com...

Ααααχ μακαρι να τη φερουν!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.