Jump to content

PROMO GAMES(BATMAN & DEUS EX)

paynemax

Recommended Posts

O [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] μου το έδωσε το κλειδάκι, ευχαριστώ πολύ τον [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] και κυρίως τον [MENTION=20973]paynemax[/MENTION]!

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Και όμως! Είχε και ένα κλειδάκι Deus Ex για μένα! :shout:

Να σας πω και λίγο τον "πόνο" μου (fwp). Το τελευταίο διάστημα πνίγομαι στη δουλειά και δεν ξεψαχνίζω τον Λάμπη όσο συχνά όσο συνήθως, οπότε αυτό το θεματάκι μου είχε ξεφύγει. Τώρα λοιπόν που έπεσα σε αυτό το θέμα που είναι ανοιχτό εδώ και 2 μέρες (χωρίς να το δω!!) είχα αρχίσει να τα βάζω με τον διευθυντή μου που έχασα τέτοια ευκαιρία. Πάνω που ήμουν έτοιμος να το κλείσω λοιπόν το θέμα διάβασα για τα έξτρα κλειδάκια και έτρεχα να προλάβω :p

Τώρα που ηρέμησα μπορώ να τον ευχαριστήσω ξανά για αυτή του την κίνηση δημόσια. :T:

Καλησπέρα. Θα ήθελα ένα κουπόνι για το Batman αν έχει περισσέψει κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άγγελος.

Καλημερα,

Με ενδιαφερει κλειδακι για το ΒΑΤΜΑΝ αλλα αν εχουν τελιωσει με ενα DEUX EX τοτε.

Ευχαριστω ακομα και αν δεν περισσεψει να παρω!Αρκει για την σκεψη! :T:

Παιδια τα κλειδια εχουν φυγει ολα απ οτι ξερω!

Δεν τα ξερεις καλα.:p

Εχουν μεινει 3 (ανθρωπος νυχτεριδα) και ενα DeusEX.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.