Jump to content

PROMO GAMES(BATMAN & DEUS EX)

paynemax

Recommended Posts

πολυ καλη ενεργεια απο παρτη σου αλλα καλο θα ηταν να μην εδινες σε ατομα που εχουν 1 ποστ επειδη <<μοιριζει >> λιγο η δουλεια.

απο την αλλη δικα σου ειναι και κανεις οτι θες απλα αυτο κανει λιγο μπαμ.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Bρηκα αλλα 9 ΒΑΤΜΑΝ και αλλα 6 DEUSEX.

Το ιδιο story με μια μικρη αλλαγη , αυτη την φορα δεν θα δωσω σε "members" που απλος κανανε μια εγγραφη για να παρουν το CDKEY.

Bρηκα αλλα 9 ΒΑΤΜΑΝ και αλλα 6 DEUSEX.

Το ιδιο story με μια μικρη αλλαγη , αυτη την φορα δεν θα δωσω σε "members" που απλος κανανε μια εγγραφη για να παρουν το CDKEY.

Θα ηθελα να δω το DEUSEX.

Ευχαριστω.

Εμεις που εχουμε παρει ενα batman μπορουμε να παρουμε και ενα deusex?:p

Mακαρι να ειχα την δυνατοτητα να μπορουσα να δωσω σε ολους απο δυο ! ! ! SORRY ! ! !

Mακαρι να ειχα την δυνατοτητα να μπορουσα να δωσω σε ολους απο δυο ! ! ! SORRY ! ! !

Ναι κατανοώ :T:

Ενα Batman πλζ. Αν μου έρθει δίνω deus ex σε οποιον το θελει. :)

To προτιμώ και δεν θελω να μαι πλεονέκτης.

Αν πάλι όχι, δε πειράζει. :)

Ενα Batman πλζ. Αν μου έρθει δίνω deus ex σε οποιον το θελει. :)

To προτιμώ και δεν θελω να μαι πλεονέκτης.

Αν πάλι όχι, δε πειράζει. :)

O πρωτος που θα θελει DEUSEX να στειλει PM στον alexis2044 μιας και του εχω στειλει το BATMAN ! ! !

O πρωτος που θα θελει DEUSEX να στειλει PM στον alexis2044 μιας και του εχω στειλει το BATMAN ! ! !

Ευχαριστώ πολύ τον paynemax :T:

Περιμένω PM. Διαθέσιμος ο κωδιξ για Deus Ex.

Θα ήθελα ένα του Batman!

Salvation μην το παρεις προσωπικα αυτο που θα πω , αλλα θα προτιμησω να τα δωσω σε καποιο ενεργο μελος του ΤΗΕLAB ! ! !

pLZ μην το παρεις στραβα.

Εγω φταιω παιδια και συγγνωμη αν ακουστω καπως αλλα δεν εχω σκοπο να δωσω τα games σε members που εχουν statistics του στυλ 0,01 και 0,04 per day.

Πραγματικα δεν ξερω τι οριο πρεπει να βαλω αλλα σιγουρα τα συγκεκριμενα νουμερα ειναι χαμηλα.

Στο αρχικο μου post ειπα οτι θελω να τα μοιραστω με τους "φιλους" του THELAB , ασχετα αν εις γνωση μου την πρωτη παρτιδα την εδωσα σε ολους.

Δεν θα κανω το ιδιο και για την δευτερη μιας και θα ειναι και η τελευταια.

Φιλικα ! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.