paynemax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2011 Καλησπερα ,επεσαν στα χερια μου 10 κουπονια απο το BATMAN : ARKHAM CITY και αλλα 10 απο DEUSEX HUMAN REVOLUTION.Επειδη στον δικο μου κυκλο δεν υπαρχουν GAMERS , αποφασισα να τα δωσω στην παρεα του THE LAB που πιστευω οτι θα εκτιμηθουν δεοντως. Η διαδικασια ειναι απλη θα μπειτε ........ www.geforce.com/freebatmanwww.amd.com/deusexpromoβαζετε το S/N που θα σας δωσω στα παραπανω Links μαζι με τα στοιχεια σας και θα λαβετε με email το S/N που πρεπει να βαλετε στο STEAM για να ξεκλειδωσει το GAME στο account σας.Ειναι ολα νομιμα και original ! ! ! Eννοειτε οτι ο καθενας μπορει να παρει ενα απο τα δυο , απλα ας γραψει ο καθενας τον τιτλο που τον ενδιαφερει και θα του στειλω το S/N με PM.
billpeppas Νοέμβριος 15, 2011 #3 Νοέμβριος 15, 2011 Αν μπορείς ένα key από το Deus Ex για το ξαδερφάκι μου θα σου ήμουν υπόχρεος
GruntGR Νοέμβριος 15, 2011 #4 Νοέμβριος 15, 2011 batman δεν πιανει, ετσι κι αλλιως ηθελα πεους ex, εχεις PM
tazerom Νοέμβριος 15, 2011 #7 Νοέμβριος 15, 2011 αν υπάρχει ακόμη το BATMAN : ARKHAM CITY να σαι καλά!
SirDiman Νοέμβριος 15, 2011 #9 Νοέμβριος 15, 2011 Deux EX φιλε μου αν μπορεις να μου στείλεις, θα σε κεράσω διαδικτυακό καφέ (αν δεν υπαρχει θα ήθελα και batman αν ειναι δυνατόν που μου άρεσε ανέκαθεν σαν ήρωας! αλλα που $ τετοια εποχη...) Ευχαριστω + συγχαρητήρια για την ενέργεια αυτήν
r3ckl3ss Νοέμβριος 15, 2011 #10 Νοέμβριος 15, 2011 Γεια σας! Αν και παρακολουθώ μήνες το forum, (να ναι καλά ο sir diman ) μόλις τώρα γράφτηκα και έπεσε το μάτι μου σε κάτι promo games! Τώρα δεν ξέρω αν εγώ δικαιούμαι κάτι τέτοιο, ωστόσο θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να δεχθώ κι εγώ ένα από αυτα τα 2 πανέμορφα παιχνίδια, ευχαριστώ προκαταβολικά! r3ckl3ss
apostolis159 Νοέμβριος 15, 2011 #11 Νοέμβριος 15, 2011 Αν παίζει θέλω κι εγώ ενα Batman. Ευχαριστώ πολύ φίλε!:T:
paynemax Νοέμβριος 15, 2011 Author #12 Νοέμβριος 15, 2011 Γεια σας!Αν και παρακολουθώ μήνες το forum, (να ναι καλά ο sir diman ) μόλις τώρα γράφτηκα και έπεσε το μάτι μου σε κάτι promo games! Τώρα δεν ξέρω αν εγώ δικαιούμαι κάτι τέτοιο, ωστόσο θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να δεχθώ κι εγώ ένα από αυτα τα 2 πανέμορφα παιχνίδια, ευχαριστώ προκαταβολικά! r3ckl3ss Περιμενω να μου πεις πιο θελεις απο τα δυο. Eχουν μεινει 4 batman και 7 deusEX. Τα s/n θα τα εχετε το απογευμα που θα παω σπιτι.
r3ckl3ss Νοέμβριος 15, 2011 #13 Νοέμβριος 15, 2011 Περιμενω να μου πεις πιο θελεις απο τα δυο.Eχουν μεινει 4 batman και 7 deusEX. Θα ήθελα ένα Deus Ex αν γίνεται και σε ευχαριστώ για το game
jordanis Νοέμβριος 15, 2011 #14 Νοέμβριος 15, 2011 deus ex παρακαλώ. σε ευχαριστώ πολύ και σε τιμάει το γεγονός.
shattered Νοέμβριος 15, 2011 #15 Νοέμβριος 15, 2011 Καλησπερα ,επεσαν στα χερια μου 10 κουπονια απο το BATMAN : ARKHAM CITY και αλλα 10 απο DEUSEX HUMAN REVOLUTION. Επειδη στον δικο μου κυκλο δεν υπαρχουν GAMERS , αποφασισα να τα δωσω στην παρεα του THE LAB που πιστευω οτι θα εκτιμηθουν δεοντως. Η διαδικασια ειναι απλη θα μπειτε ........ www.geforce/freebatman www.amd.com/deusexpromo βαζετε το S/N που θα σας δωσω στα παραπανω Links μαζι με τα στοιχεια σας και θα λαβετε με email το S/N που πρεπει να βαλετε στο STEAM για να ξεκλειδωσει το GAME στο account σας. Ειναι ολα νομιμα και original ! ! ! Eννοειτε οτι ο καθενας μπορει να παρει ενα απο τα δυο , απλα ας γραψει ο καθενας τον τιτλο που τον ενδιαφερει και θα του στειλω το S/N με PM. πρώτα από όλα ένα μεγάλο μπράβο για την ενέργειά σου ... κατα τα άλλα αν μπορούσες ενα batman copy ευχαριστώ και keep up the good work (deus ex έχω....άλλο κάψιμο)
thanoolhs Νοέμβριος 15, 2011 #19 Νοέμβριος 15, 2011 BATMAN : ARKHAM CITY αν γινεται !!! Eυχαριστουμε!!
apostolis159 Νοέμβριος 15, 2011 #20 Νοέμβριος 15, 2011 Ενα έντιτ στο αρχικο ποστ αν μπορεις. Το λινκ για batman δεν πάει πουθενα, λειπει ενα .com πριν το /freebatman.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.