Jump to content

H ABIT K8V Pro και τα ΠΡΩΤΑ BENCHES

Dagalidis

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είχες διαβάσει κάποια πράγματα που είχε διαπιστώσει ο macci σχετικά με τους μισούς πολλ/στές, ότι παίζουν και άλλοι διαιρέτες που βάζει αυτόματα ο επεξεργαστής... ότι οι μνήμες ουσιαστικά δεν τρέχουν 1:1(στα 7.5x200 πχ) αλλά τρέχουν στα 7.5x200/8=187.5 ΜHz(δλδ ο παρονομαστής είναι ο αμέσως επόμενος ολόκληρος multi).

Και στα 5/4, 3/2 παίζει κάτι παρόμοιο, αλλά δεν θυμάμαι την αναλογία...

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Είναι κάπως ποιό περίπλοκο RootX...

Παρατήρησε τα δύο Screen με τις μνήμες ....

1) 230 FSB X 10 multi 1:1 οι μνήμες

attachment.php?s=&postid=66864

attachment.php?s=&postid=66860

2) 275 FSB X 7,5 multi CPU/9 οι μνήμες

attachment.php?s=&postid=66877

attachment.php?s=&postid=66871

Στην πρώτη περίπτωση όπως λέει το CPU-Z πάει ο χρονισμός της μνήμης 1:1 χρησιμοποιώντας το clock του FSB και όχι το εσωτερικό clock της CPU που προκύπτει από το FSB X Multi.....

Στην δεύτερη περίπτωση χτυπάει διαιρέτης και χρησιμοποιεί το εσωτερκό clock της CPU / 9 δηλαδή η CPU είναι 2063 (275 x 7,5 ) / 9 ......

Και σαν αποτέλεσμα εμφανή διαφορά στο Performance μνημών - SUPER PI - FAST PI κτλ.....

Strange ........ VERY STRANGE.........:blink:[

τι να κανω????ποιο multi???δεν εχει επιλογη φιλτατε....ΝΕΡΟ δεν εχω ακομα οποτε KAIRO KANEI FUJITSU... :p

οσο για το πανε καλα επειδη εχω ασχημες εμπειριες με τις μνημες απο αυτες το μονο που θελω ειναι τα default..ολα τα παραπανω θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη..τωρα σου λεω ειμαι μονο με 2.6 βολτ...

dag thx και ευχομαι μεγαλα HTT!

AX...... Eγώ δεν ξέρω γιατί αλλά όταν κάνω μια παραγγελεία πεθαίνω στην αναμονή.......

Ολο στο περίμενε με έχουν ..... αλλά ευτυχώς να μην με ματιάξω μόλις παραλάβω ανακαλύπτω ότι όλα πάνε κατ'ευχήν.....

Εκείνο που θέλω από αυτές τις μνήμες είναι 280 1:1 και γιατί όχι ακόμη και 300 1:1 ......

Zητάω πολλά ?????? :D:jump: :whistling

Αρχική απάντηση από RootX

Nos, πλάκα έκανα βρε, ελπίζω με νέο bios να λυθεί το θέμα των multi.

Dag, τίποτε δεν ζητάς βρε, :p

το ξερω root απλα ειμαι λιγο ευαισθητος με τις μνημες... :p

πιστευω ακομα και με 3 βολτ να τα εχουν τα 260 με 3-4-4-8..

τωρα μαζευω κατι και βαζω τον γιαπωνεζο...και αυτη η ΑΜΔ ουτε ιχνος χαλκου πανω στην ψυχτρα γαμωτο...:tomato::whip:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

τι να κανω????ποιο multi???δεν εχει επιλογη φιλτατε....ΝΕΡΟ δεν εχω ακομα οποτε KAIRO KANEI FUJITSU... :p

οσο για το πανε καλα επειδη εχω ασχημες εμπειριες με τις μνημες απο αυτες το μονο που θελω ειναι τα default..ολα τα παραπανω θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη..τωρα σου λεω ειμαι μονο με 2.6 βολτ...

dag thx και ευχομαι μεγαλα HTT!

Bρε συ την πατεντα ala Root δεν στην ειπα?!?

Βγαζεις το ενα stick κ το ClockGen δουλευει μια χαρουλα!Βεβαια δε γινετε το αλλο που ειπε ο Root κ δε δουλευει με τπτ η αλλαγη multi με 2 sticks...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αρκετοι αλλαζουν multi με το beta bios

http://forums.pcper.com/showthread.php?t=335166

LoooooL

Που με βρηκες ρε θηριο!?! :woot:

Δεν αλλαζει μεσα απο το Bios αλλα απο το clockgen οπως τους εξηγω ;)

Eδω τα λεω http://forums.pcper.com/showthread.php?t=335996

ΤheChosenOne = Samael :D

Μιχαλη,unstoppable & zyx,τα εχω δοκιμασει ολα κατ'επαναληψη και απλα κολαει το clockgen..

αυριο μεθαυριο παιρνω το ψυγειο απο τον 11 και θα δειξει..

ΑΒΙΤ Κ8V PRO 1.2 rulez...αυτο λεω μονο...μονο αβιτ απο εδω και περα,με τα cpu's δεν ειμαι κολλημενος αλλα με τις μητρικες μονο ΑΒΙΤ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.