yog-sothoth Ιούλιος 9, 2004 #81 Ιούλιος 9, 2004 εγω μεχρι 320 εφτασα htt αλλα μου πεταξε restart. παντως τα 300 τα εχει . με ldt 3x οριστε και ενα screenshot. dag με την bh5 μονο πως παει? δοκιμασετο αφου εχεις και επιλογες για παραπανω vdimm.
Dagalidis Ιούλιος 9, 2004 Author #82 Ιούλιος 9, 2004 Με την BH-5 δεν τραβάει καθόλου ... το δοκίμασα...Μάλιστα το παράδοξο είναι ότι βάζοντας VDDR παραπάνω από 2.9 (Μέχρι 3.2) τα πράγματα έγιναν χειρότερα....Δεν ξαναδοκιμάζω με μεγάλο VDDR γιατί ακόμη δεν έχω βάλει νεράκι και φοβάμαι μην κάψω τον MEM Controller της CPU και μετά θα είμαι για αυτοκτονία....ΥΓ.... Ισως να παίζει ρόλο και η CPU αφού εγώ έχω παλιό stepping C0 ενώ εσύ έχεις CG....
RootX Ιούλιος 9, 2004 #83 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Με την BH-5 δεν τραβάει καθόλου ... το δοκίμασα...Μάλιστα το παράδοξο είναι ότι βάζοντας VDDR παραπάνω από 2.9 (Μέχρι 3.2) τα πράγματα έγιναν χειρότερα....Δεν ξαναδοκιμάζω με μεγάλο VDDR γιατί ακόμη δεν έχω βάλει νεράκι και φοβάμαι μην κάψω τον MEM Controller της CPU και μετά θα είμαι για αυτοκτονία....ΥΓ.... Ισως να παίζει ρόλο και η CPU αφού εγώ έχω παλιό stepping C0 ενώ εσύ έχεις CG.... Με τα bh τράβηξα και εγώ ζόρια, με nf3 150 βέβαια..... ενώ από τις επιδόσεις τους σε ρ4 περίμενα να τα πάνε καλύτερα, δεν πήγαν ούτε στα ίδια... και ας δοκίμασα και 3.3 βολτάκια.
Dagalidis Ιούλιος 9, 2004 Author #84 Ιούλιος 9, 2004 Οντως ROOTX είναι κάπως παράδοξο αλλά θα ξαναδικομάσω και με άλλο BIOS να δώ τι παίζει.....Ισως τελικά βρώ κάποιο τρόπο να πάρω περισότερο ζουμί από την μητρική.....
Nos-Dio Ιούλιος 9, 2004 #85 Ιούλιος 9, 2004 δαγκαλιδη...@@ τα bh-5 δεν τα γουσταρει ο athlon...ουτε και στο δικο μου παιζουν καλα...παντως ευχομαι καλη επιτυχια!pci/agp lock εχει τελικα...??παντως χλιδα το ABIT κριμα που δεν βγαζει σε nforce3..
apostglen46 Ιούλιος 10, 2004 #89 Ιούλιος 10, 2004 Πρέπει να ειναι λαθος ενδιξη με 47 το pci δεν θα εμενε τιποτα όρθιο.......
Dagalidis Ιούλιος 10, 2004 Author #90 Ιούλιος 10, 2004 To νέο uGURU δείχνει τις σωστές συχνότητες AGP/PCI....
Daidalos Ιούλιος 10, 2004 #91 Ιούλιος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis To νέο uGURU δείχνει τις σωστές συχνότητες AGP/PCI.... Εννοεις οτι το screenshot ειναι απο παλια εκδοση??Πολυ καλα αποτελεσματα παντως! Αντε να ερθει και το νερακι να δουμε μερικα καλα bench!
Dagalidis Ιούλιος 10, 2004 Author #92 Ιούλιος 10, 2004 Nαι είναι παλαιότερη έκδοση η οποία έχει VDDR εως 3.2.....Η τελευταία έχει VDDR μέχρι 2.8 αλλά δείχνει τις συχνότητες κανονικά.....Το άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω UPLOAD σε καμμία σελίδα από εδώ....Κάποια ******* θα έχει κάνει με τον Server εδώ γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά......
Dagalidis Ιούλιος 19, 2004 Author #95 Ιούλιος 19, 2004 Λοιπόν φίλοι μου ... οι ολιγοήμερες διακοπές μου έλαβαν τέλος..... Γύρισα πίσω την καθημερινότητα και είπα να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα..... Σας χρωστάω αρκετές πληροφορίες σχετικά με το ΑΒΙΤ....... Είχα κάνει μερικά BENCH προτού φύγω και είχα πάρει μερικά SCREENS για να σας τα δώσω αλλά βλέπετε ο δαίμονας του NETCAFE χτύπησε και δεν με άφησα να ανεβάσω καμμία PHOTO.... Τώρα είμαι στην δουλειά και θα προσπαθήσω να ανεβάσω από εδώ τα πρόχειρα SCREEN που έχω μαζί μου..... Όπως σας είχα πεί το ABIT μου τα πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ !!!!!! Χτυπάει 300 FSB χωρίς προβλήματα και εκείνο που μένει είναι να βρώ τα μέγιστα σταθερά που μπορεί να μου δώσει για 24/7...... Ομως θα κάνετε λιγάκι ακόμη υπομονή μιας και αυτήν την εβδομάδα παρεούλα μαζί θα ανακαλύψουμε τα μέγιστα που έχει να μου δώσει αφού παραλαμβάνω το BLOCK του ΕΧΟΣ για να βάλω επιτέλους το Watercooling σε δράση καθώς επίσης και 2χ512 ADATA VITESTA PC4000 για να έχω εαν μπορέσω τελικά 280 τις μνήμες 1:1 και ίσως παραπάνω με την κατάλληλη τάση..... Πολλά 'εχουν να γίνουν λοιπόν και ελπίζω όλα να πάνε καλά και μαζί να χαρούμε τα νέα μας παιχνιδάκια έτσι για να ξεσκουριάσουμε λιγάκι και να κάνω επιτέλους ένα Overclock που να 'εχει αξιώσεις...... Για να μην σας κουράζω άλλο με λόγια θα σας δώσω τα SCREEN με λίγα σχόλια και έρχονται πολλά ακομη για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το νέο διαμαντάκι της ΑΒΙΤ με την κωδική ονομασία KV8 PRO revision 1.0...... Kαι πρώτα απ΄'όλα τα 300 FSB που αποδεικνύουν ότι τα PCI/AGP locks επιτέλους υπάρχουν και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ.....
Dagalidis Ιούλιος 19, 2004 Author #96 Ιούλιος 19, 2004 Ευτυχώς το UPLOAD δουλευει κανονικά και μπορώ επιτέλους να ανεβάζω images.... Nα και το uGURU που βλέπει σωστά τα PCI/AGP
Dagalidis Ιούλιος 19, 2004 Author #98 Ιούλιος 19, 2004 Σας τα δίνω λιγάκι ανακατεμένα αλλά δεν πειράζει μιας και αυτά δεν είναι τα τελικά BENCH αλλά κάποιες ενδιάμεσες δοκιμές που πρόλαβα και έκανα προτού φύγω διακοπές.... ΝΑ και ένα PCMARK02 στα 2200 ΜΗΖ @ 220 Χ 10 @ 1:1 CL2,5 3-3-3-7
RootX Ιούλιος 19, 2004 #99 Ιούλιος 19, 2004 Επιτέλους, η μητρική δείχνει να μην μασάει, απλά μένει να δούμε τι κάνει και με γρήγορες μνήμες...Τον πολ/στή τον αλλάζεις κανονικά μέσα από bios?
Dagalidis Ιούλιος 19, 2004 Author #100 Ιούλιος 19, 2004 Eνα long HDTACH 3.0 στο RAID 0 2x120GB SEAGATE
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.