Jump to content

H ABIT K8V Pro και τα ΠΡΩΤΑ BENCHES

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Ρε dag ιδεα μου ειναι η βγηκε ηδη στην ελλαδα η νεα μητρικη της asus με το wireless που τοσο πολυ ζητουσες?Παντως λογικα θα βγει το bios με το lock αργα η γρηγορα.Καλοριζικη!

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Αυτό είναι το άσχημο....

Και εμένα έχει 4 ζωγραφιστές τρύπες και όχι πραγματικές.

Οπότε θα θέλει τρυπανάκι πράγμα που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ότι η ΚΟΟLANCE mamiete αφού δεν μπορώ να βρώ πουθενά στην Ευρώπη το 300G Block που εχει βγάλει....

Βασικά η Κoolance δεν έχει official αντιπρόσωπο πλέων στην Ευρώπη ...

Nα'σε καλά ρε εκλεκτέ.....

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να έχω πολύ τύχη με το ΑΒΙΤ που πήρα γιατί σήμερα έριξα μια ματιά στα ΑΒΙΤ φόρουμς και γίνεται μια ΚΟΛΑΣΗ από RMAs......

Σα να μου φαίνεται ότι την έκανα την βλακεία μου και πάλι....

Ελπίζω να παραλάβω το Board με working AGP/PCI lock γιατί θα είναι το τελευταίο χαρτί που παιζω με το Overclocking.....

Αν όλα μου πάνε στραβά θα τα παρατήσω δια παντώς..... :cry:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Αν όλα μου πάνε στραβά θα τα παρατήσω δια παντώς..... :cry:

Οχι βρε, τι λες; Με δυο στραβες μητρικες σταματας; Εδω ο αλλος ακομα δεν τελειωσε να παλευει με την NF7-S και παλευει με το BIOS της ΑΝ7. Εγω εκανα 2 RMA και 3 αλλαγες για να πετυχω καλη μητρικη και συ ξημερωματα του 939 θα τα παρατησεις; Μη μασας, το εργαλειο θα "δωσει", ειτε με το μαλακο, ειτε με την BIA (VIA) ;)

Δεν ξέρω αλλά τελευταία με έχει πιάσει μία βαρεμάρα του θανατά...

Βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε .....

Γιαυτό έβαλα και το AVATAR το σχετικό που θα μπορούσε να έχει τίτλο "ΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ"......

Λέτε να με πήραν τα χρόνια (40) και να αρχίζω να ρετάρω ????:D:D

Αρχική απάντηση από Vadergr [Χθες, στις 17:24]

Ρε dag ιδεα μου ειναι η βγηκε ηδη στην ελλαδα η νεα μητρικη της asus με το wireless που τοσο πολυ ζητουσες?Παντως λογικα θα βγει το bios με το lock αργα η γρηγορα.Καλοριζικη!

Η wireless edition (Wi - Fi) που βγήκε είναι με το 939 Socket και όχι με το 754 που έχω εγώ....

άντε μακάρι να είναι και lockάρισμένη να μη χρειαστεί να περιμένει άλλες 14 μέρες μέχρι να έρθει το από την Abit.

Σχετικά με το lock πάντως λένε ότι στη συγκεκριμένη φταίει το chipset ενώ στην ASUS AV8 φταίει ότι στις πρώτες παρτίδες ξεχάσαν να βάλουν 2 smd αντιστάσεις, τώρα τι απ όλα συμβαίνει ή αν συμβαίνει κάτι άλλο μόνο η VIA το ξέρει... ελπίζω μην είναι φιάσκο το chipset γιατί όσο περισσότερες εναλλακτικές τόσο το καλύτερο για μας...

Αρχική απάντηση από Dagalidis [23-06-2004 13:17]

Αυτό είναι το άσχημο....

Και εμένα έχει 4 ζωγραφιστές τρύπες και όχι πραγματικές.

Οπότε θα θέλει τρυπανάκι πράγμα που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ότι η ΚΟΟLANCE mamiete αφού δεν μπορώ να βρώ πουθενά στην Ευρώπη το 300G Block που εχει βγάλει....

Παρε το μπλοκ της asetek και αλλαξε τα ρακορ ωστε να ταιριαζει :T:

gfa3 καλός ήρθες στο the lab :flower:

@dag

θυμάσαι που μας είχε πει ο Hipro πως τα sec στο Pi δεν είναι στραγάλια? αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψουμε βέβαια να προσπαθούμε για το καλύτερο...

Λοιπόν ... έχω νεώτερα......

Πριν από λίγο παρέλαβα ενα E-mail από Κ&Μ στο οποίο μου είπαν ότι η ΜΟΒΟ μου έφυγε σήμερα γιατί ήταν Out of Stock....

Aρα να υποθέσω ότι θα παραλάβω το νέο Version 1.1 ?????

Aν είναι έτσι χαλάλι η καθυστέρηση .......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.