takiskl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2011 Καλησπέραέχει η γυναίκα μου ένα laptop multirama πενταετίας και μετά από ένα φορμάτ που του έκανα έχω διάφορα προβλήματα με τους drivers, με κυριότερο αυτό της κάμερας...Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο πρόγραμμα που να ανιχνεύει το hardware του μηχανήματος και να βρίσκει τις τελευταίες εκδόσεις των οδηγών;Free το προτιμώ...Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Uniblue DriverScanner 2011 - Download Software, Update PC Driversορίστε κάντο εγκατάσταση και ψάξε στο google το serial/key θα βρείς πάρα πολλά κάντο registry και θα σου βρέι μόνο του όλα τα update θα τα κατεβάσεις από εκεί και θα τα εγκαταστίσεις! τόσο απλό :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Δεν εμπιστεύομαι τέτοιου είδους προγράμματα...τελευταία φορά που δοκίμασα (δεν θυμάμαι ποιο ήταν) το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο...μου βρήκε μόνο vga και chipset. Σου προτείνω να δοκιμάσεις το pcwizard να τσεκάρεις κάθε συσκευή (vga/soundcard/chipset/wireless/camera κτλ) και να ''γουγλάρεις'' κάθε μια για τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Στήσε το aida(everest) ούτος ώστε να βρείς το όνομα τα της/των αγνωστών συσκευών, μετά πήγαινε στο driveragent.com και επέτρεψε του να σε σκανάρει online (web scan), ε μετά τσέκαρε κάθε συσκευή (vga/soundcard/chipset/wireless/camera κτλ) και να ''γουγλάρεις'' κάθε μια για τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις drivers:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Δεν θα σου πρότεινα τέτοιο πρόγραμμα.Την τελευταια φορά που χρησιμοποίησα κάτι παρόμοιο μόνο μπλε οθόνες κέρδισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Νοέμβριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Κανε αυτο που σου ειπε ο jumex.Το ιδιο εχω κανει και εγω πολλες φορες, το pcwizard ειναι απλα "εργαλειο" που θα επρεπε να εχει καθε λειτουργικο για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Driver Genius, δεν το αλλάζω με τίποτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Νοέμβριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Driver Genius, δεν το αλλάζω με τίποτα !!Και γω Driver Genious προτείνω. Τα τελευταία χρόνια δοκίμασα πολλάπαρόμοια προγράμματα (μαζί και το full πακέτο της Uniblue) και αυτόμε βόλεψε περισσότερο απ'όλα. Μπλε οθόνη μου πέταξε μόνο μια φοράόπου κατέβασα και εγκατέστησα τα πάντα μετά από format χωρίς να έχωκάνει reboot καθόλου. Την επόμενη που τα πέρναγα ένα-ένα και με rebootόποτε χρειαζόταν, τα πάντα κούμπωσαν τέλεια. Μου βρήκε ακόμη και driversγια το card reader μου που δεν ήξερα καν πως υπάρχουν ή πως χρειάζονταικαι από τότε διαβάζει και κάποιες μνήμες που προηγουμένως δεν μπορούσε.Τώρα, για το laptop σου, επειδή είναι αρκετά παλιό, δεν ξέρω τι τύχη/ατυχίαθα έχεις. Σε παλιό vaio δεν έβρισκε με τίποτα drivers για camera/extra buttons(βέβαια είχα τσεκάρει και το επίσημο site και διευκρίνιζε πως για το εν λόγωμοντέλο δεν υπάρχουν drivers για 7 ούτε πρόκειται να βγουν ποτέ) και σε έναπαλιό pc που έχω δεν έβρισκε με τίποτα drivers για κάρτα δικτύου για 7 λόγωμη certified. (τελικά πέρασα των vista και με μερικές "hackεριές" τους πήρε).Όπως και να 'χει, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Ξεκίνα με Driver Geniusκαι ό,τι/άμα δεν βρει, προχώρα με PC Wizard και manual ψάξιμο. Good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Νοέμβριος 15, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 15, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 ...ορίστε κάντο εγκατάσταση και ψάξε στο google το serial/key ...O ποιός....; :wassat:Μήπως εννοείς να το αγοράσει...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Νοέμβριος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 ψάξε στο google το serial/key Δεν λεμε τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Νοέμβριος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Driver Genius Proffessional Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Νοέμβριος 26, 2011 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Μου έχει βγεί αρκετά καλό :SlimDrivers DriverUpdate - Update Drivers for Windows 7, XP, and Vistaή μπορείς να τους στείλεις ένα email με το s/n του μηχανήματός σου στο info[MENTION=1462]multiram[/MENTION]a.gr να στους στείλουν με email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Νοέμβριος 27, 2011 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Χρησιμοποιησα το driver genius και μου φάνηκε αρκετά καλό. Γνωρίζεται αν μετά απο φορμάτ μπορουμε να το τρέξουμε εξαρχής για να βρεί οδηγούς για ολα τα υποσυστήματα του υπολογιστή? Χωρίς δηλαδή να περάσουμε τους drivers που έχουμε και έπειτα να ελέγξει για νέες ενημερώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 27, 2011 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Δεν εμπιστεύομαι τέτοιου είδους προγράμματα...Δεν θα σου πρότεινα τέτοιο πρόγραμμα.+1.Επειδή και εγώ είχα ανοίξει παλαιότερα ανάλογο θέμα, τα 4 - 5 προγράμματα που είχα δοκιμάσει τότε, είχαν βρει μόνο 1 (έναν) κοινό driver για update (!!!) εκ του συνόλου των 7 - 8 στο σύστημα.Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betalabs Δεκέμβριος 2, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εγώ δεν εμπιστεύομαι γενικά τέτοια προγράμματα, όσες φορές τα χρησιμοποίησα είχα προβλήματα.Mπες στο site του κατασκευαστή και βρες από εκεί τους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Εγώ δεν εμπιστεύομαι γενικά τέτοια προγράμματα, όσες φορές τα χρησιμοποίησα είχα προβλήματα.Mπες στο site του κατασκευαστή και βρες από εκεί τους drivers.Χρησιμοποίησες και το Driver Genius και σου έβγαλε προβλήματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
betalabs Δεκέμβριος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ναι , μάλλον δεν με πάνε αυτά τα προγράμματα!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.