kallileo Ιούνιος 22, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Απο τοτε που το βρηκα δεν χρησιμοποιω Kazaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 22, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Δεν έχει spyware shadow hunter!!! Απορώ γιατί το λες αυτό! Ή κάνεις λάθος εσύ, ή όσοι το χρησιμοποιούμε, ΚΑΙ τo ad-aware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Δεν έχει spyware shadow hunter!!! Απορώ γιατί το λες αυτό! Ή κάνεις λάθος εσύ, ή όσοι το χρησιμοποιούμε, ΚΑΙ τo ad-aware... Ποτε ηταν πρωτη φορα που το δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 22, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Δέν νομίζω να έχει spyware ρε παιδία το έχω εδω και 6 μήνες και δουλεύει πολύ καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ρε παιδια διαβαστε λιγο τι εγραψα, μην τα γειωνουμε ολα.Δεν μιλαω για προσφατα.Και φυσικα δεν αναφερομαι στην τωρινη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 22, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Ποτε ηταν πρωτη φορα που το δοκιμασες? Όταν βγήκε η πρώτη έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Η εκδοση που ειχα δοκιμασει εγω ηταν η 1.5. Σε αυτην την εκδοση ειχα βρει spyware μεσα. Εαν ηταν λογω site η λογω προγραμματος δεν το ξερω. Σε καμια περιπτωση δεν μιλησα για τωρινες εκδοσεις. Και εαν αποτελει μεμονωμενο περιστατικο αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εκφρασω την εμπειρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 22, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Σαφώς, αλλά καλό θα ήταν να το διευκρινίσεις, ή να το ψάξεις λίγο πρώτα πριν χαρακτηρίσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Καλυτερη διευκρινηση για το οτι μιλαμε για το παρελθον και οχι για τωρινη εκδοση δεν νομιζω να δινεται.Απο το αρχικο μου ποστ ξεκαθαρισα την θεση μου για το shareaza του τωρα και τι ειναι αυτο που δεν με ελκυει στο προγραμμα αλλα πρεπει καθε φορα δυστυχως να γινεται λογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.