Jump to content

rockwave festival...

netman

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

οι τιμές είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!! έλεος δηλαδή... έχω δει metallica με 7000 δρχ = 20Ε και rage against the machine με άλλα τόσα. και συναυλία maiden με αντίστοιχο εισιτήριο. για να μην πω priest-megadeth-cradle κλπ όλοι μαζί με 40κάτι ευρώ. σε λίγο θα μας βάζουν να δώσουμε και κανένα νεφρό για να δούμε μία συναυλία. ήμαρτον ρε π**στη μου, ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης. και θα μας στριμώξουν πάλι σαν τα ζώα στην είσοδο και θα πληρώσουμε και ένα περίδομο λεφτά για ένα νεράκι και θα έχουμε τις σκατόφατσες των σεκιουριτάδων (που είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι) να μας τη λένε πάνω στην πόρωση. για να ζητάς 60Ε για μία συναυλία πρέπει να δίνεις και τις ανάλογες υπηρεσίες. αλλά αφού μπορούν και εκμεταλλεύονται έτσι στυγνά την πόρωσή μας καλά να πάθουμε οι μλκς

Mια χαρα ειναι 60ε για την συναυλια και τα ονοματα... Πολυ καλα θα ελεγα.Οι maiden οντως μου φαινοντε καπως.Για την ημερα των sabbath ομως και 80ε καλα θα ηταν...

Που να ερθουν και pearl jam,audioslave,chili peppers... 45-50e θα εχουν και αυτοι...

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από No Quarter

Αν Black Sabbath και Dio ήταν ίδια μέρα το σκεφτόμουν αλλά και πάλι η τιμή είναι πόλύ μεγάλη.

Εξαρτάται....

Για κάποιους, το τίμημα πιθανόν να είναι μικρό προκειμένου να ξαναζήσουν τα μαθητικά / εφηβικά τους χρόνια....

Κοίτα αν οι Sabbath ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα, ναι έχει λογική. Όπως τα είχα χοντροσκάσει για να δώ τον Plant πρίν απο 3 χρόνια αλλά ήταν στην ίδια συναυλία με τον Sting και έιχαν τσιμπίσει άγρια το εισητήριο. Μου αρέσει ο Sting αλλά δεν πήγα για αυτόν στη συναυλία. Πάντως και πάλι δεν τα άξιζε τα λεφτά του...

Πάντως η πίο αναμενόμενή συναυλία ever για εμένα (με εξαίρεση ίσως Page & Plant reunion ή Deep Purple με Lord και Blackmore) είναι 4 με 9 (νομίζω) Μαϊου. Cream στο Royal Albert Hall. Αλλά το φθηνότερο εισητήριο είναι νομίζω 280 :jump: λίρες και δεν βλέπεις το χριστό σου. Τα ακριβότερα είναι γύρω στις 2700 λίρες νομίζω... Αν και για να είμαι ειλικρινής αν ήμουν Αγγλία ίσως να το σκεφτόμουν. Οπότε μάλλον δίκιο έχεις... Ανάλογα με την κ@υλα του καθενός για το συγκροτημά του.

Οι Judas ήταν ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε, Κάτι που θα γίνει και με Accpet - Twisted Sister - Dio. Αν και πέρασαν τα χρόνια είναι κορυφαίοι. Απο τις καλύτερες συναυλίες που πήγα. Οσο για το μανούλι που λέτε την είδε κανείς πως ξεκίνησε οταν τραγουδούσε?

Για να κάνεις καριέρα θέλει και σώμα? Ελεος πια. Καλή αλλα όχι και θεά.

Αρχική απάντηση από No Quarter

Κοίτα αν οι Sabbath ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα, ναι έχει λογική. Όπως τα είχα χοντροσκάσει για να δώ τον Plant πρίν απο 3 χρόνια αλλά ήταν στην ίδια συναυλία με τον Sting και έιχαν τσιμπίσει άγρια το εισητήριο. Μου αρέσει ο Sting αλλά δεν πήγα για αυτόν στη συναυλία. Πάντως και πάλι δεν τα άξιζε τα λεφτά του...

Πάντως η πίο αναμενόμενή συναυλία ever για εμένα (με εξαίρεση ίσως Page & Plant reunion ή Deep Purple με Lord και Blackmore) είναι 4 με 9 (νομίζω) Μαϊου. Cream στο Royal Albert Hall. Αλλά το φθηνότερο εισητήριο είναι νομίζω 280 :jump: λίρες και δεν βλέπεις το χριστό σου. Τα ακριβότερα είναι γύρω στις 2700 λίρες νομίζω... Αν και για να είμαι ειλικρινής αν ήμουν Αγγλία ίσως να το σκεφτόμουν. Οπότε μάλλον δίκιο έχεις... Ανάλογα με την κ@υλα του καθενός για το συγκροτημά του.

Led Zep ,Pearl Jam και Αγιος Ο Θεος...

Τους δευτερους θα τους δουμε καποια στιγμη φετος λογικα (αμην και πότε!)

Αρχική απάντηση από Chris2004

Λοιπόν έχουμε και λέμε Maiden 43

δεν τους βαρέθηκαμε ακόμα;

είχα πάει στο reunion (στο ανοικτό που ήταν να δεις....; δεν θυμάμαι....) όλος χαρά πριν ~4-5 χρόνια και ψιλοβαρέθηκα....

Αρχική απάντηση από Vadergr

Led Zep ,Pearl Jam και Αγιος Ο Θεος...

Τους δευτερους θα τους δουμε καποια στιγμη φετος λογικα (αμην και πότε!)

Pearl Jam? Πότε και που θα τους δούμε; Για ελλάδα αν ενοείς ψιλοχλωμό.

Για Ελλαδα εννοω... Ευρωπη θα ερθουν σιγουρα στην περιοδεια του νεου τους δισκου.Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν εχουν παει... Του φουστη πια! Και να μην ερθουν εδω, η Ιταλια θαρρω ειναι αρκετα κοντα... :)

Φίλος μου ο οποίος είναι πολύ πορωμένος με τους Pearl Jam μου έχει πει πως γενικά όπου κάνουν συναυλίες φροντίζουν να είναι σε οργανωμένους συναυλιακούς χώρους με καθίσματα και όλα τα σχετικά. Όλα αυτά βέβαια λόγω ατυχήματος που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε κάποια συναυλία τους και είχε σκοτωθεί κόσμος. Τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν ένα άτομο ή πιο πολλοί. Γι' αυτό το λόγο γενικά αποφεύγουν αλάνες και τα σχετικά. ’ντε σε κανένα λυκαβητό ή σε κανένα ηρώδειο, αλλά δύσκολο.

Αρχική απάντηση από cherryman

Φίλος μου ο οποίος είναι πολύ πορωμένος με τους Pearl Jam μου έχει πει πως γενικά όπου κάνουν συναυλίες φροντίζουν να είναι σε οργανωμένους συναυλιακούς χώρους με καθίσματα και όλα τα σχετικά. Όλα αυτά βέβαια λόγω ατυχήματος που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε κάποια συναυλία τους και είχε σκοτωθεί κόσμος. Τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν ένα άτομο ή πιο πολλοί. Γι' αυτό το λόγο γενικά αποφεύγουν αλάνες και τα σχετικά. ’ντε σε κανένα λυκαβητό ή σε κανένα ηρώδειο, αλλά δύσκολο.

Οπως τα λες. 9 ατομα σκοτωθηκαν και ψιλοπροσεχουν απο τοτε.Ας παιξουν οπου θελουν...φτανει να ερθουν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.