spc Ιούλιος 1, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Απ΄ότι ξέρω η σειρά του συγκροτήματος βγαίνει απο τις πωλήσεις. Τα τελευταία χρόνια εχουν κάνει τρελές πωλήσεις οι Nightwish και οι Queensryche απο την άλλη ποτέ δεν είχαν τόσο φανατικό κοινό. Δεν ξέρω Vader αν ήσουν στους Nightwish αλλά για μένα και καλύτερο Show κάνανε οι Nightwish κια ειχαν πολύ καλό ήχο και η Tarja ήταν θεά. Οι Queensryche είχαν πολύ κακό ήχο, δυστυχώς ο Tate δεν ακουγόταν καλά και να τραγούδησε καλά δεν μπορούσες να τον ακούσεις αλλα αυτό τους χάλασε όλη την εικόνα. Δυστυχώς, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.Το δυστυχώς πηγαίνει στο θέμα των πωλήσεων και του ήχου του Tate.Θα διαφωνήσω μόνο με το ''φανατικό κοινό'': Σίγουρα οι 'ryche είχαν και έχουν εξίσου (και πιο φανατικό πιστεύω κοινό). Απλώς οι Nightwish είναι τώρα της μόδας (αν και την εποχή του Empire οι 'ryche δεν νομίζω ότι ήταν λιγότερο της μόδας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 15, 2004 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Μιας και το ξανανοιξε κάποιος το θέμα , και επειδη πέρασα τέλεια τις δύο μέρες που πήγα , μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ να βρω πουθενά τα video του rockwave που προβλήθηκαν απο το mad ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 15, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Βίντεο ψάχνω και εγώ αν βρεις πες μου και εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 15, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Κάτι που χρωστούσα. Φωτό του Halford από το Rockwave. (Όχι και η καλύτερη ποιότητα) Επίσης εγώ έχω σε βίντεο από το mad το Electric Eye και το Prophecy από τους Soulfly. Τα είχα βρει στο eMULE, αν δεν μπορείς να τα βρεις στείλε ένα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 15, 2004 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Θα τα ψάξω και θα σου πω . THANXXX very much ... Τα ψάχνω αρκετό καιρο ....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 15, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Κάτι βρήκα ... Ας ελπισουμε οτι θα αρχισει να κατεβαζει κάποτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 18, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Ξέρει κανείς πότε και που θα είναι το φετινό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 21, 2004 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Το avatar μου ειναι διαφοτιστικοτατο νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 22, 2004 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Fireknight Το avatar μου ειναι διαφοτιστικοτατο νομιζω info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 12, 2005 Author #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Ξέρει κανείς ποια συγκροτήματα θα παίζουν στο rockwave? κρίμα που οι maiden δεν είναι μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 12, 2005 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Δεν πειράζει οι Maiden θα είναι μόνοι τους 30 Ιουλίου στη Μαλακάσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 12, 2005 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 21/3 Sepultura στο Ρόδον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 12, 2005 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Sepultura χωρίς τον Max....τί να πάς να δείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Φεβρουάριος 12, 2005 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από netman Ξέρει κανείς ποια συγκροτήματα θα παίζουν στο rockwave? κρίμα που οι maiden δεν είναι μέσα! απ'οτι εχω ακουσει και χωρις κατι να ειναι σιγουρο:mastodon, slayer, twisted sister, helloween, megadeth! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 12, 2005 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Στην ροκ μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 12, 2005 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 21 ιουλιου θα ερθουν οι Maiden!η στιγμη που περιμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 12, 2005 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 Sepultura χωρίς τον Max....τί να πάς να δείς; Μα γιατί, εδώ εσένα σου αρέσουν Priest χωρίς Halford, εκεί θα κολλήσουμε;Επίσης 17/4 Moonspell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 12, 2005 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 ελαφρώς OT, αλλά άκουσα σήμερα λίγο από τα νέα των priest και lost και μου έτρεχαν τα σάλια.......βέβαια άκουσα ελάχιστα και μόνο από 1 τραγούδι από το καθένα επομένως δεν μπορώ να κρίνω ποιότητα συνθέσεων, αλλά ο ήχος και των 2 είναι καθαρά back to the good old days :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 23, 2005 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Black Sabbath στις 25 Ιουνίου στο Rockwave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 23, 2005 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 :-O πρόσεχε, δεν κάνουν πλάκα με αυτά τα πράγματα(αν και αλήθεια και να είναι, μέχρι τότε μπορεί να έχουν σφαχτεί πάλι και ο ozzy να έχει κάνει στο ενδιάμεσο 26 ''τελευταίες'' περιοδείες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.