Chris2004 Ιούνιος 22, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Εντάξει μπορεί και να τους αδικούμε έτσι, μπορεί ο καθένας να βρεθεί σε άσχημη μέρα, απλα περίμενα κάτι παραπάνω ίσως. Πάντως το πιο πολύ ξύλο σε όλο το Live έπεσε στο Breaking the law και το Painkiller . Ακόμα πονάω. Πάλι καλά που δεν άνοιξα κανα κεφάλι γιατί κάτι φίλοι μου που ήταν κοντά στις Πρώτες βοήθειες μου είπαν οτι είχαν πολύ πελατεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 22, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ε που θα γινόταν ο χαμός; Στο Diamonds an rust? Εγώ ξενέρωσα που το παίξανε μπαλάντα. Εντάξει σεβασμός στην Baez, αλλά τι διασκευή είναι τότε;Για την χθεσινή μέρα άκουσα μόνο πως οι Piexes βιαζόντουσαν να φύγουν, παίζανε το ένα μετά το άλλο κολλητά και δεν είπαν ούτε κουβέντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιούνιος 22, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Βασικα εγω ξενερωσα αγρια με τους Priest... ο Halfοrd αγκαρια εκανε....και οσοι ειστε κολημενα μυαλα να λετε οτι θελετε....ακουστε ενα live με ripper και μετα ελατε να μιλησετε...παντως η didi ειναι για τον που$#ο....αθλια οργανωση...παμε για open air!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούνιος 22, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Εγώ ειμαι απο τα κολημένα μυαλα που γούσταρα πολύ και επιτέλους ειδα τους priest. Και ηθελά να δώ τους priest οχι τους 4 και τον ripper ανεξάρτητα ποσο καλη φωνη ειχε. Κανένας δεν μιλησε για το show που κανανε το οποιο ηταν μακράν το καλυτερο που εχω δει και εχω δει αρκετες συναυλιες. Οσον αφορα τα άλλα ...Nightfall : Ουδεν σχόλιο , Queensriche : Προβλήματα στον ήχο ? Μπα ? Δεν νομίζω η χοντρουλα που ειχε μαζί του ο Tate μια χαρά ήτανε. Αυτος ήταν αθλιος. Night wish δεν ξερω εγω ειμαι αλλης εποχής οταν η heavy metal δεν παιζόταν στο ηρώδιο ή στο μέγαρο μουσικής , παντως τους ειδα 2ος από μπροστα για να εχω θέση για τους priest αλλά το καταραμένο το μεταλο δεν μπορεσα να το πιασω.. Priest : Ονειρο ζωης , πειτε οτι θέλετε στ @@ μου εγω τους ειδα και ο καθένας ας λέει οτι θέλει . Παντα ετσι γίνεται. Καφρίλα: Αυτό που δεν σχολιασε κανεις . Δεν μπορει καποιος να υμνει τους nightwish και να λέει ότι η κοπέλα τραγουδάει σε όπερα και να ειναι καφρος. Και όμως ετσι ηταν. Πολυ καφρίλα και αυτό ηταν το χειρότερο σημειο του φεστιβάλ για εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα και θα παραθέσω ένα κομμάτι από το άρθρο του avopolis για την 3η μέρα του φεστιβάλ.Επομένως, κάθε προσπάθεια αποτύπωσης των γεγονότων του τύπου "o Τipton έσκισε", ή "o Travis είναι πολυβόλο" αφενώς είναι τετριμμένες, και αφετέρου δεν ζητάνε και πολύ από την φαντασία σας να δουλέψει. Αυτό για όσους δεν παραβρέθηκαν. Γιατί για όσους παραβρέθηκαν, το τί γράφεται σε αυτές τις σελίδες ωχριά μπροστά σε αυτά που έχουν χαραχτεί στη μνήμη τους.Πάρτε και αυτό για να πάρετε μια γεύση. Λέμε τώρα. Δεν θα καταλάβετε αν δεν ήσασταν εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Για ποιά καφρίλα λές; Για αυτές που έβγαζε ο Halford? Δεν διαφέρανε και πολύ απο του Cavalera πάντως. Εγώ πάντως δε πήγα να ΔΩ τους Priest. Αν θέλω να τους ΔΩ βάζω μια αφίσα στο δωμάτιο. Εγώ πήγα να απολαύσω συνδυασμένο Show με μουσική. Όσον αφορά το Show σκίσανε και η σκηνική παρουσία των Nightwish και των Soulfly ήταν πολύ καλή με κορυφαία γία μένα τους Nightwish, όσον αφορά τη μουσική οι 4 ήταν τέλειοι, ο Halford με απογοήτευσε. Mα ειλικρινά σας άρεσε έτσι όπως είπε τα τραγούδια; Να πώ ότι τραγουδούσε τουλάχιστον και δεν έβγαλε τις ψηλές εντάξει, αλλά δεν είχε ανάσα για να τραγουδήσει, Μετά το Metal Gods τελείωσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Πέραν από το γεγονός του ότι έχεις λάθος, (δεν χρειάζεται να πεις γιατί δεν έχεις λάθος, αποψή μου και αποψή σου. Δεν προσπαθούμε να πουλήσουμε κάτι) να σου θυμίσω ότι:1. Είναι μιας ηλικίας2. Έχουν προηγηθεί 11 συναυλίες πριν από αυτή της Μαλακάσας3. Πολλοί από αυτούς που πήγαν στην συναυλία, 2 μέρες μόλις μετά την συναυλία δεν μπορούν να μιλήσουν καλά καλάΗ συναυλία ήταν γ@μάτη και ανεπανάληπτη. Αν θες ήταν ανεπανάληπτη γιατί για πρώτη φορά βρέθηκε στην Ελλάδα το αυθεντικό line up του συγκροτήματος. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι και τα τραγούδια ήταν άκρως επιτυχημένα στην εκτέλεσή τους. Και ξέρεις ότι είναι τραγούδια που δεν τα έχουμε ακούσει ούτε 1, ούτε 2 φορές. Πολλές περισσότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Για όποιον προσπάθησε να κατεβάσει το βιντεάκι και δεν τα κατάφερε, έγινε μια μικρή διόρθωση στο λινκ και τώρα είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούνιος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Ωραια thanks cherryman :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 23, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 εγω γ@μοτο δεν μπορεσα αλλα τους priest τους εισα πριν 2 χρονια αλλα χωρις τον Halford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 23, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Mηπως επρεπε να παμε τελικα ρε Borg?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιούνιος 23, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Πέραν από το γεγονός του ότι έχεις λάθος, (δεν χρειάζεται να πεις γιατί δεν έχεις λάθος, αποψή μου και αποψή σου. Δεν προσπαθούμε να πουλήσουμε κάτι) να σου θυμίσω ότι:1. Είναι μιας ηλικίας2. Έχουν προηγηθεί 11 συναυλίες πριν από αυτή της Μαλακάσας3. Πολλοί από αυτούς που πήγαν στην συναυλία, 2 μέρες μόλις μετά την συναυλία δεν μπορούν να μιλήσουν καλά καλάΗ συναυλία ήταν γ@μάτη και ανεπανάληπτη. Αν θες ήταν ανεπανάληπτη γιατί για πρώτη φορά βρέθηκε στην Ελλάδα το αυθεντικό line up του συγκροτήματος. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι και τα τραγούδια ήταν άκρως επιτυχημένα στην εκτέλεσή τους. Και ξέρεις ότι είναι τραγούδια που δεν τα έχουμε ακούσει ούτε 1, ούτε 2 φορές. Πολλές περισσότερες. δεν μπορουν να μιλησουν γιατι γκαριζανε...ο χαλφορντ οντως ειναι καποιας ηλικιας..επομενως εχει φαει τα ψωμια του...και για να το πω αλλιως...ηταν για κλοτσιες...σεβομαι την προσφορα του...ηταν οντως metal god...αλλα αυτα ανηκουν στο παρελθον δυστηχως...οσον αφορα οτι εχουν προηγηθει 11 συναυλιες ενα εχω να πω...σκεψου πως θα τραγουδαει στην 50η...τελος το painkiller,το beyond the realms of death και το touch of evil τα εσφαξε(αληθεια γιατι εκανε σαν τον eminem στο touch of evil?)...επισης τα μισα κομματια τα τραγοθδαγε το κοινο και ο ιδιος ποτε μα ποτε δεν τραγουδαγε πριν βγαλει καποια ψιλη....τεσπα...την παρασκευη ολοι διονυσο για το παρτι του fan club manowar!!!κολαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 23, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Στέλλα μόντια και οβερκλόκια δεν κάνω, μηχανή ψηφ. δεν έχω. Έχω μια φωτογραφική στο κινητό, αλλά δεν είναι για πολλά. Πήρα μόνο Soulfly, Gamma Ray και WASP από μια φωτό τον καθένα. Στους Priest εκεί που ήμουνα δεν με ενδιέφερε να τραβήψω φωτό, ακόμα και να ήθελα δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω.Έχω πάντως μια φωτό Του από γνωστό ο οποίος ήταν μέσα από τα κάγκελα. Security γαρ. Αν κάποια στιγμή μου δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω φωτός ακόμα και με bluetooth dongle, ίσως να την ποστάρω. Βασικά τον chroma περιμένω πιο πολύ. Αυτός είδα ότι σκάμπαζε πιο πολύ από αυτά.Ξέρουν τι τραγουδάνε οι Maiden.Hellowed be Thy name. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 23, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Moνος θα πηγενα ρε Στελλα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 23, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGEDξερει κανεις ποσο κοσμο ειχε πανω κατω?! Από συνέντευξη του Λώρη (διοργανωτής του rockwave), είχα ακούσει ότι ο χώρος παίρνει γύρω στα 15.000 άτομα. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του και από το γεγονός ότι ο χώρος την ώρα που παίζανε οι Priest ήταν τίγκα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ήταν τόσος ο κόσμος. ΑΛΛΑ. Εδώ είναι το μεγάλο ΑΛΛΑ. Εμένα ο χώρος δεν μου φάνηκε να παίρνει τόσο κόσμο και δεν νομίζω να έπαιρνε τόσο κόσμο.Εικόνα για το πόσο είχε δεν μπορώ να έχω. Αν έχει ακούσει κάποιος κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 23, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Για πιο πολλές πληροφορίες: www.didimusic.grΣτην Μαλακάσα ήταν και κατά την γνώμη μου ήταν πολύ επιτυχημένη η επιλογή του χώρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 23, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Δεν το είχε δυστυχώς, και εγώ είμαι Φανατικός οπαδός τους αλλά ούτε πολύ όρεξη φάνηκαν να έχουν και αφού παίξανε όλες τις γνωστές κομματάρες μας ψιλοξενέρωσε ο Blackie γιατι έπαιξε 800 μπαλάντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 23, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Όντως το μέρος ήταν φανταστικό, στους Priest πρέπει ο κόσμος να έφτασε πάνω απο 10.000, 15 δε νομίζω να έφτασε. Στους Wasp γούσταρα τα κλασικά: Animal, I wanna be somebody, wildchild, L.O.V.E machine κτλ. Aλλά μετά παρουσίασαν τον καινούργιο δίσκο και μετά πήρε τη κιθάρα και άρχισε της μπαλάντες. Εγώ ήμουν φτιαγμένος απο τους Soulfly και γούσταρα να κοπανηθώ κιάλλο. Καλά ήταν στην αρχή αλλα μας έκοψε απότομα.Sorry που σου θίγω το συγκρότημα Στέλλα, σίγουρα ο Blackie εχει γράψει ιστορία αλλα τί να κάνουμε, μάλλον ο ίδιος δεν είχε πολύ όρεξη. Ούτε το μικρόφωνό του δεν έφερε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 23, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED :giveup: χεχ πλακα εχουμε... εμεις οι ελληνες... :clap: χεχ ειδατε priest με original line up και δεν σας αρεσε, ε?! μαλιστα!! Δεν ερμηνευσε καλα τα κομματια ο Θεος, ε? Ε! δεν πειραζει! Την αλλη φορα που θα ερθουν μην πηγαινετε Εγ Ο θεός ο οποίος σου υπενθυμίζω παράτησε τους Priest γιατί όπως είπε "το μέταλ πέθανε" και ξεκίνησε να τραγουδάει ΠΟΠ, αφού είδε οτι δεν έχει φράγκα ξανατραγούδησε Μέταλ, και αφού είδε οτι οι επόμενες δουλειές του δεν πήγαν τόσο καλά όσο το Ressurection γύρισε στους Priest κάνοντας ένα μεγάλο εμπορικό μπάμ που θα κάνει κόσμο να τρέξει να αγοράσει τον καινούργιο δίσκο ότι και να είναι και να βγάλει πάλι φράγκα....Αυτός είναι ο Θεός Halford Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιούνιος 23, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 chris2004 μην ξεχνας πως αυτα ειναι κλασικα κολπα....θυμισου τους maiden....τους black sabbath...megadeth....κατι μου λεει πως θα δουμε τους pantera live συντομα....ακου εκει θεοι και πρασινα αλογα!!! εμεις ειμαστε κοροιδα που τους κανουμε θεους και μας τρωνε τα ευροπουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.