argirisxt Μάρτιος 14, 2007 #301 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX Εγώ το σκέφτομαι ακόμα...Ελπίζω όταν αποφασίσω να μην έχουν εξαντληθεί... Ήρθαν οι Soulfly...Kαλύτερα απ' το να δεις τους Sepultura με το dereki... φυσικα ειμασταν Soulfly,sepultura θα πας για την γκαβλα,μονο γι αυτο!!!!!!ΜΑX Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Μάρτιος 15, 2007 #302 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa Τελικα πηρε κανεις εισιτήριο για METALLICA????????να ανεβασει καμια φοτο!!!εγω σκεφτομαι να παρω 80 εισιτήριο!!!!!με 60 τα τους βλεπεις στην tv!!!Kreator, Celtic Frost περιμένουμε ισως να παμε και therion ηταν να ερθουν οι sepultura αλλα.....!!!!για να δουμε εχει ψωμί!μα να μην ερθουν οι firewind Θεσσαλονίκη,ε????????ααααααα ρε......!!!!!! Εγώ τσάκωσα εισιτήριο για ΜΕΤΑLLICA και DREAM THEATER.Κάπου άκουσα για σόλντ άουτ για τους METALLICA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 18, 2007 #303 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 Οι sepultura θα έρθουν, 28 Μάρτη Αθήνα.Όσο για τους Metallica και τα εισιτήρια.Απλό παράδειγμα. 2 μέρες πριν παίζουν Βέλγιο και με το κοινό εισιτήριο των 70 ευρώ (όχι Pitch a και ******** ελληνικές), μπορείς με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο να μεταβείς στον συναυλιακό χώρο.Εδώ η didi σου λέει αν θες έχουμε και πούλμαν να σε πάει με 10 π.χ. ευρουλάκια επιπλέον.Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 26, 2007 #304 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Θα είναι κανείς στους Therion;5 μέρες μετά Saxon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Μάρτιος 26, 2007 #305 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Therion θα παω αυτη την εβδομάδα για ticket,ωραία πράγματα!!για Θεσσαλονίκη 25ε,καλα ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 26, 2007 #306 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 13:10] Θα είναι κανείς στους Therion;5 μέρες μετά Saxon. therion? που? πότε?therion -> uber live εμφανίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 26, 2007 #307 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από dpresv therion? που? πότε?therion -> uber live εμφανίσεις! 14/4 Υδρόγειος Θεσσαλονίκη15/4 Gagarin 205 Αθήνα 28 προπώληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 26, 2007 #308 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Να δω που θα πρωτοπαμε....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 14, 2007 #309 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Motorhead 13/6 Λυκαβηττός Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 14, 2007 #310 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Τι λέει ο Lemmy?? Κρατάει ακόμα o γερόλυκος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 15, 2007 #311 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX Τι λέει ο Lemmy?? Κρατάει ακόμα o γερόλυκος?? ακμαιότατος. Σαν νεανική μπάντα που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. "We are motorhead and we play rock n roll" Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 16, 2007 #312 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 ρε παιδια 3 ιουλιου metallica ποιος θα παει???(εκτος απο μενα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 22, 2007 #313 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 μπα δεν παω metalica γιατι1)με επιασε τσιγκουνια2)εχει παραγινει το κακο με την 8εοποιηση τους...(χωρις να λεω οτι ειναι μουφα)3)εδω εχασα kreator-celtic frost εκει 8α παω(κωλοπανελλεδικες μου φαγατε το σικοτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 23, 2007 #314 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Εγω το εισιτηριο για plant/cornell (τεραστιες/θρυλικες φωνες και οι δυο) το εκλεισα παντως.Σκεφτομαι μηπως παω και metallica την τελευταια στιγμη.Ειναι Τριτη ομως και το πρωινο γιαπι στις 7.30 δεν συγχωρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 30, 2007 #315 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Plant :Setlist:IntroShine It All AroundTakambaMisty Mountain HopTin Pan ValleyFriendsGoing To CaliforniaFour SticksNirvanaSlow DancerFreedom FriesBlack DogGallows PoleEncore:Seven And Seven Is (intro)Whole Lotta Love Cornell :SpoonmanOutshinedShow Me How To LiveSay Hello To HeavenWhat You AreRusty CageBe YourselfLike A StoneDoesnt Remind MeCochiseBilly JeanYou Know My NameBlack Hole SunJesus Christ Pose Ολα αυτα χθες.Τους europe δεν τους προλαβα αλλα δεν με νοιαζει καθολου.Οσοι δεν πηγαν, εχασαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 2, 2007 #316 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Και στους Sabbath (μην ακούω βλακείες για HnH) και Theater ήταν μαγεία χθες. Αρχική απάντηση από VadergrΣκεφτομαι μηπως παω και metallica την τελευταια στιγμη.Ειναι Τριτη ομως και το πρωινο γιαπι στις 7.30 δεν συγχωρει... 'Ελα βρε, θα σου πάρω και παγωτό χωνάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 2, 2007 #317 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Aν ειναι να πας και εσυ το συζηταμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 4, 2007 #318 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Τελικά όχι μόνο το συζητήσαμε αλλά πήγαμε και ''επεράσαμε όμορφα - όμορφα - όμορφα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 4, 2007 #319 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Eτσι ετσι κουκλε, μπαλωσε τα με ομορφα λογακια για να μην βγαλω τα απλυτα σου στην φορα!Σε ειχαμε και για σοβαρο ανθρωπο! Παμε ρε τερας αυριο iggy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούλιος 4, 2007 #320 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Τα σπάσανε οι metallica (Btw γούσταρα και τους mastodon).Πονάει ο αυχένας μου (αν και παλίος metalhead) , το δεξί μου πόδι (6 ώρες όρθιος) και τα πλευρά μου (αγκωνιά πάνω στο χορό).Ο κόσμος άψογος σε φάση που γούσταραν και οι ίδιοι οι metallica. Όποιος δεν πήγε απλά έχασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.