Jump to content

rockwave festival...

netman

Recommended Posts

spc

Ώπα! :happy2: έχεις ακούσει τους τωρινούς metallica να παίζουν παλιά κομμάτια??? καμία σχέση... η φωνή του χετφιλντ είναι σάν του χατζηγιάννη lol! (απο live που έχω δει στο pc τουλάχιστον)

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

τα λόγια είναι περιττάαααααα

ε, ρε τι έχουμε δει εμείς οι πουρομέταλλοι με 8,5 χιλιαρικάκια.... και με support Monster Magnet, συγκρότημα με ΑΡΧ1Δ1@!!!

άκου 60Ε! να πάτε παιδιά, να πάτε!

post-1484-1416073034,4519_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dpresv

τα λόγια είναι περιττάαααααα

ε, ρε τι έχουμε δει εμείς οι πουρομέταλλοι με 8,5 χιλιαρικάκια.... και με support Monster Magnet, συγκρότημα με ΑΡΧ1Δ1@!!!

άκου 60Ε! να πάτε παιδιά, να πάτε!

Το γεγονός ότι:

1) Κάποιοι δεν τους είχαν δει τότε

2) Έχουν περάσει 8 χρόνια (αυτό έχει να κάνει με την τιμή του εισιτηρίου)

δεν σου λέει κάτι;

Μπράβο ρε ''παλιέ''.....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:26]

Το γεγονός ότι:

1) Κάποιοι δεν τους είχαν δει τότε

2) Έχουν περάσει 8 χρόνια (αυτό έχει να κάνει με την τιμή του εισιτηρίου)

δεν σου λέει κάτι;

Μπράβο ρε ''παλιέ''.....

οι τιμές των εισητηρίων αυξήθηκαν, όπως όλα τα πράγματα, ακριβώς με την αλλαγή σε ευρώ. από εκεί που βλέπαμε του κόσμου τα γκρούπ με τιμές 7-9 χιλιάδες (μάξιμουμ 24 ευρώ σε νέες) οι τιμές εκτινάχθηκαν σε 50-60 ευρώ. επειδή λοιπόν εγώ δεν καταλαβαίνω τι αυξήθηκε τόσο που να υπερδιπλασιάζει την αξία του εισητηρίου απέχω από όλες τις συναυλίες που γίνονται, με μόνη εξαίρεση τους black sabbath που πιθανόν δε θα έχω άλλη ευκαιρία να τους δω. δεν είναι δυνατόν να βλέπω τιμή εισητηρίου για συναυλία tool στο τορίνο τον προηγούμενο απρίλιο 25 ευρώ και εδώ να έχει πενηνταφεύγα. τι είναι τόσο πιο ακριβό για να έρθουν μία χώρα δίπλα?

δεν το έκανα για να το παίξω παλιός και η ειρωνία δε χρειάζεται.

οι τιμές των εισητηρίων αυξήθηκαν, όπως όλα τα πράγματα, ακριβώς με την αλλαγή σε ευρώ. από εκεί που βλέπαμε του κόσμου τα γκρούπ με τιμές 7-9 χιλιάδες (μάξιμουμ 24 ευρώ σε νέες) οι τιμές εκτινάχθηκαν σε 50-60 ευρώ. επειδή λοιπόν εγώ δεν καταλαβαίνω τι αυξήθηκε τόσο που να υπερδιπλασιάζει την αξία του εισητηρίου απέχω από όλες τις συναυλίες που γίνονται, με μόνη εξαίρεση τους black sabbath που πιθανόν δε θα έχω άλλη ευκαιρία να τους δω. δεν είναι δυνατόν να βλέπω τιμή εισητηρίου για συναυλία tool στο τορίνο τον προηγούμενο απρίλιο 25 ευρώ και εδώ να έχει πενηνταφεύγα. τι είναι τόσο πιο ακριβό για να έρθουν μία χώρα δίπλα?

Σωστά αυτά αλλά σε σχέση με την συγκεκριμένη σύγκριση που έκανες (Metallica 99-07) ανέφερα απλώς ότι έχουν περάσει κοντά 10 χρόνια.

δεν το έκανα για να το παίξω παλιός και η ειρωνία δε χρειάζεται.

ΟΚ τότε (απλώς έτσι φάνηκε), ζητάω συγνώμη (είναι ''ειρωνεία'' όμως :p).

όχι ρε πίστη... ορθογραφικό λάθος.... δεν κάνω ποτέ τέτοια, μάλλον με είχες τσαντίσει και μου ξέφυγε :p

ναι ρε, συμφωνώ ότι έχει περάσει πολύς καιρός αλλά μου φαίνεται παρανοικά πολύ μεγάλο ποσό τα 60Ε για μία κωλο-συναυλία. αν το σκεφτείς είναι περισσότερο από το ένα δέκατο του βασικού μισθού, ενώ ακόμα και αν τα 8.5Κ ήταν πολλά "τότε" σίγουρα δεν ήταν ίδια η αντιστοιχία με ένα μισθό. ή να στο θέσω αλλίως, τότε έπαιρνες το καινούριο cd με ένα πεντοχίλιαρο (15Ε) άντε, πεντέμιση χιλιάρικα με το ζόρι. όταν έσκαγε συναυλία έλεγες δε θα πάρω το καινούριο cd, θα τσοντάρω και κανα χιλιαρικάκι και θα δω μετάλλικα, όχι μπαρμ******λα. με αυτές τις κωλοτιμές όμως το cd έχει πάει 18Ε (αν δε κάνω λάθος) κ η συναυλία 60 δηλαδή 3.5 cd. δεν είναι λίγο παράλογη η αύξηση της τιμής? και να πω ότι δικαιολογείται από κάπου, ότι κάτι ακρίβυνε ας πούμε κ αυξησε το κόστος πάει στο καλό. απλά έχουν δει ότι επειδή είμαστε πορωμένοι θα πάμε όσο και να το βάλουν και βαράνε στο σταυρό. και το χειρότερο είναι ότι έξω βλέπουν τα ίδια γκρούπ με τα μισά λεφτά και σε πολύ καλύτερες συνθήκες. ας πούμε στο werchter που πάνε ακριβώς πριν το rockwave το εισητήριο έχει 75Ε αλλά έχει μεταφορά με τρένο από και προς το συναυλιακό χώρο (από οποιοδήποτε σταθμό του βελγίου παρακαλώ!), έχει και μπόλικα γκρουπ. εδώ όταν είχα πάει στο γαμο-terravibe για τους sabbath δεν είχε τρένο να γυρίσω και έμεινα στο σταθμό μες στο κρύο μέχρι τις 5 το πρωί....

...ναι ρε, συμφωνώ ότι έχει περάσει πολύς καιρός αλλά μου φαίνεται παρανοικά πολύ μεγάλο ποσό τα 60Ε για μία κωλο-συναυλία. αν το σκεφτείς είναι περισσότερο από το ένα δέκατο του βασικού μισθού, ενώ ακόμα και αν τα 8.5Κ ήταν πολλά "τότε" σίγουρα δεν ήταν ίδια η αντιστοιχία με ένα μισθό. ή να στο θέσω αλλίως, τότε έπαιρνες το καινούριο cd με ένα πεντοχίλιαρο (15Ε) άντε, πεντέμιση χιλιάρικα με το ζόρι. όταν έσκαγε συναυλία έλεγες δε θα πάρω το καινούριο cd, θα τσοντάρω και κανα χιλιαρικάκι και θα δω μετάλλικα, όχι μπαρμ******λα. με αυτές τις κωλοτιμές όμως το cd έχει πάει 18Ε (αν δε κάνω λάθος) κ η συναυλία 60 δηλαδή 3.5 cd. δεν είναι λίγο παράλογη η αύξηση της τιμής? και να πω ότι δικαιολογείται από κάπου, ότι κάτι ακρίβυνε ας πούμε κ αυξησε το κόστος πάει στο καλό. απλά έχουν δει ότι επειδή είμαστε πορωμένοι θα πάμε όσο και να το βάλουν και βαράνε στο σταυρό. και το χειρότερο είναι ότι έξω βλέπουν τα ίδια γκρούπ με τα μισά λεφτά και σε πολύ καλύτερες συνθήκες. ας πούμε στο werchter που πάνε ακριβώς πριν το rockwave το εισητήριο έχει 75Ε αλλά έχει μεταφορά με τρένο από και προς το συναυλιακό χώρο (από οποιοδήποτε σταθμό του βελγίου παρακαλώ!), έχει και μπόλικα γκρουπ. εδώ όταν είχα πάει στο γαμο-terravibe για τους sabbath δεν είχε τρένο να γυρίσω και έμεινα στο σταθμό μες στο κρύο μέχρι τις 5 το πρωί....

Έτσι χρυστόστομε...μόνο εδώ πληρώνουμε τα κέρατά μας και ως επί το πλείστον "απολαμβάνουμε" το φτωχότερο show, την αθλιότερη οργάνωση, τον κακό ήχο και τα λοιπά. Και το παράδειγμα του φίλου από πάνω για την Ισπανία σωστό...και αν πηγαίναμε πρόπερσι Ρουμανία με 10ευρώ θα βλέπαμε τους Metallica (εστω κι αν οι μισθοί εκεί είναι σαφώς χαμηλότεροι από εδώ).

Να βγώ και λίγο οφφτόπικ : KAI το March Metal Day με τους Manowar κτλ θα λάβει χώρα στο ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ που έπαιξαν οι Tool...πάντα τέτοια...:TD:

tool το άκουσα ότι ήταν πανάθλιος ο χώρος, και αμα δεν ήσουν τέρμα μπροστά δε την πάλευες καθολου...

March Metal Day: The Ultimate Spring Metal Experience - Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

λολ, march metal day τον απρίλιο?

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Και έχουμε update επιτέλους!

Heaven And Hell, Dream Theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic @ 1η Ιουλίου!

’ντε να δούμε τους Sabbath αυτή τη φορά, έστω και μισούς :p

:worship::worship::worship::worship::worship::worship:

• 2 weeks later...

Τελικα πηρε κανεις εισιτήριο για METALLICA????????να ανεβασει καμια φοτο!!!εγω σκεφτομαι να παρω 80 εισιτήριο!!!!!με 60 τα τους βλεπεις στην tv!!!Kreator, Celtic Frost περιμένουμε ισως να παμε και therion ηταν να ερθουν οι sepultura αλλα.....!!!!για να δουμε εχει ψωμί!μα να μην ερθουν οι firewind Θεσσαλονίκη,ε????????ααααααα ρε......!!!!!!

Αρχική απάντηση από Mertsa

Τελικα πηρε κανεις εισιτήριο για METALLICA????????να ανεβασει καμια φοτο!!!εγω σκεφτομαι να παρω 80 εισιτήριο!!!!!με 60 τα τους βλεπεις στην tv!!!Kreator, Celtic Frost περιμένουμε ισως να παμε και therion ηταν να ερθουν οι sepultura αλλα.....!!!!για να δουμε εχει ψωμί!μα να μην ερθουν οι firewind Θεσσαλονίκη,ε????????ααααααα ρε......!!!!!!

Εγώ το σκέφτομαι ακόμα...Ελπίζω όταν αποφασίσω να μην έχουν εξαντληθεί...:tomato:

Ήρθαν οι Soulfly...Kαλύτερα απ' το να δεις τους Sepultura με το dereki...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.