Jump to content

rockwave festival...

netman

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

ΣΕΦ?

τι μου κάνεις τώρα.....

είναι το αγαπημένο συγκρότημα των παιδικών χρόνων

όταν είχαν έρθει στο ΣΕΦ ήταν η πρώτη (και από τις λίγες) συναυλίες που είχα πάει και μου έχει μείνει ως η καλύτερη συναυλία ever

είχα πει ότι δεν ξαναπάω στους καραγκιόζηδες (γιατί πέραν της μουσικής περί τέτοιων πρόκειται) αλλά τώρα ένεκα το ΣΕΦ και οι αναμνήσεις θα το σκεφτώ

(ξέρω και κάποιον άλλον μου με έκπληξή μου έμαθα ότι είχε πάει τότε.αλλά τώρα δεν τον βλέπω να κουνιέται.(εκτός ειδικών περιπτώσεων πχ άφιξη Χ2 4800+, 7800GTX άντε και κανάς SLN :p))

Αρχική απάντηση από RootX

Χεχε, είχαμε καψούρα με τους manowar, τι να κάνουμε :p

Η οποία, όπως όλα τα υπόλοιπα άλλωστε στη ζωή, σου ήταν κάτι επιφανειακό και μόνο (καθώς έπειτα πήρες τον στραβό τον δρόμο - ενώ εγώ, ως κεφάλας , παραμένω σταθερός).

Αφού τα έχουμε πει, είσαι ανίκανος σοβαρών συναισθημάτων.

(που είναι ο Σολωνάκος τώρα να κάνει τα σχόλιά του...)

:p

Αρχική απάντηση από dpresv

manowar παίζει να ήταν και η πιό γελοία συναυλία που έχω δεί ποτέ!

Δεν μπορώ να την αξιολογήσω καθώς η ηλικία δεν ήταν και η ωριμότερη, η πόρωση μεγάλη και από τις λίγες που έχω πάει γενικά.

Το μόνο που μου είχε μείνει ήταν η αίσθηση του μπάσου να σε βαράει και γενικώς μία απίστευτη ανάμνηση.

Κάποια πράγματα, δεν έχει σημασία τι είναι ακριβώς στην πραγματικότητα αλλά πως τα βιώνεις εσύ και πως σου μένουν. ;)

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:36]

Ακουγονται φημες οτι φετος ερχονται System of a Down support σε Metallica, και AC/DC. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευουν, αλλα αν αληθευουν i'm there....

Με τα 1000....

Αρχική απάντηση από spresv

Ακουγονται φημες οτι φετος ερχονται System of a Down support σε Metallica, και AC/DC. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευουν, αλλα αν αληθευουν i'm there....

Στο πολυ χαλαρο!Το hypnotize μου αρεσει ακομα πιο πολυ απο το mesmerize...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Στο πολυ χαλαρο!Το hypnotize μου αρεσει ακομα πιο πολυ απο το mesmerize...

Σοβαρά!!!!! οπότε μάλλον τρέχω να τ' ακούσω.

το Mezmerize παίζει εδώ once per day minimum. :inlove:

• 1 year later...
Αρχική απάντηση από spc

METALLICA @ Terravibe, Μαλακάσα 03/07/2007

At least!!!!!!! αν και δεν περιμενω καμια φοβερή παρουσία... έχουν αρχισει να πιάνουν πάτο, δεν γουστάρω και τον πίθηκα τον Trujillo... αλλα όπως και να το κάνουμε είναι METALLICA !!:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από moutsa

Με 60 ευρω σε αλλες χωρες τα συγρατηματα ερχονται και παιζουν live στο σπιτι σου

την ωρα που θα δοσω 60 στους ληστες.

Kατ'οίκον show Μetallica με 60 ευρώ per night?! Σε ποιά χώρα αν επιτρέπεται?! Να πάω να μείνω κανένα μήνα να βγάλω τα απωθημένα μου...

Εγώ λέω να τα σκάσω τα 80 πάντως...’λλοι τα σκάνε, για "ζέσταμα", σε πανέρια με λουλουδικό απο το πλησιέστερο νεκροταφείο πριν ακόμα ξεκινήσει ο κ. Whatever να απαγγέλει στίχους από το αριστούργημα με τίτλο "Στην υγεια της αχάριστης".

Αλήθεια όταν λέτε "ΜΕΤΑLLICA" τι εννοείτε ακριβώς;

Εγώ για αυτούς τους Metallica δεν δίνω ούτε 30 ευρώ....

Για ΑΥΤΟΥΣ δίνω και 160!!!

(Και μην ακούσω τίποτα για εξέλιξη κτλ....), το συναίσθημα μιλάει και η νοσταλγία...

Αρχική απάντηση από Snips

Αλήθεια όταν λέτε "ΜΕΤΑLLICA" τι εννοείτε ακριβώς;

Εγώ για αυτούς τους Metallica δεν δίνω ούτε 30 ευρώ....

Για ΑΥΤΟΥΣ δίνω και 160!!!

(Και μην ακούσω τίποτα για εξέλιξη κτλ....), το συναίσθημα μιλάει και η νοσταλγία...

Γιατί, όταν παίζουν τα παλιά (αυτά τις φωτό νο.2) θα σε ενοχλεί ακριβώς ότι θα είναι άλλος ο μπασίστας δλδ;

Και οι Manowar είναι μέγα γκιόζηδες πλέον αλλά θα πάω για να ακούσω τα παλιά

ΥΓ Δεν είμαι fan των Metallica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.