spc Ιούλιος 7, 2005 #241 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 τι γίνεται;αύριο-μεθαύριο θα παέι κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 7, 2005 #242 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc τι γίνεται;αύριο-μεθαύριο θα παέι κανείς; εγω μεσα ειμαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 8, 2005 #243 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 θυμάστε που σας έλεγα την ταλαιπωρία που είχα τραβήξει περιμένοντας το τρένο να περάσει 4:30 το πρωί? ορίστε και μία φωτό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές!!! είναι τραβηγμένη κατά τις 3:30 το πρωί σε μία παρακμοταβέρνα ακριβώς πίσω από τον σταθμό της σφενδάλης. ο κουρασμένος μεταλλάς τρύπωσε εκεί να ξαποστάσει το κουρασμένο του κορμί, να κορέσει την πείνα του και να γλιτώσει από το κρύο. όπως βλέπετε όμως το φαί έπεσε βαρύ και ο μεταλλάς δεν μπόρεσε να νικήσει την νύστα!!! :whistling :whistling :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 9, 2005 #244 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Τούτη τη φορά θα είμαι λακωνικός (ουγκ ). Πήγα βασικά για Accept και Candlemass. Οι μεν πρώτοι ήταν καλοί (ο UDO φοβερή παλιόγρια) και δε δεύτεροι δεν ξέρω γιατί δεν τους πρόλαβα . Κάθισα και λίγο στους Slayer (των οποίων ποτέ δεν υπήρξα οπαδός ζήτημα να έχω ακούσει 1-2 τραγούδια) οι οποίοι μπορώ να πω ότι με κέρδισαν με την δυναμική τους. Ειδικά αυτός ο drummer τους (απ΄ ότι άκουσα λέγεται Gerardo και μάλλον είναι ο γνωστός μας ιδιοκτήτης μεγαλοαλυσίδας καταστημάτων H/Y ) μαμούσε κυριολεκτικά. Όσο έκατσα βασικά ήταν για αυτόν. Σήμερα έπεται συνέχεια με την Νο.1 κωλόγρια του metal (aka DIO) καθώς και τους Twisted Sister (Katatonia γουστάρω πολύ αλλά είναι πολύ νωρίς το πολύ-πολύ να πάω για ολίγον από Anthrax). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 9, 2005 #245 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 μολις γυρισα απο το tera vibe!:banging: :banging: :banging: ηταν καταπληκτικα οι Anthrax πολυ καλοι και πεξαν κομματια που το κοινο γουσταρε αρκετα! τι να πεις μετα? DIO η λεξη μιλαει απο μονη της!ΘΕΟΣ:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: αν και μονο παραπονο ειναι οτι επαιξε μονο 1 ωρα! καταπλικτηκος! ΤWISTED(F@CKING)SISTER!!!(οπως ελεγε και ο Snider!)καταπλικτηκοι! τρομερη παρουσια και ωραιο κλημα δημιουργουσαν τα φωτα! ''εσπειραν'' οι τυποι!:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: ΑΝΤΕ!!!.................ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 10, 2005 #246 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Απο κοσμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 10, 2005 #247 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 απο κοσμο........εεεε........δεν ειχε και παρα πολυ!καμια 10αρα χιλιαδες!(περιπου!μπορει και παραπανω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 10, 2005 #248 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Εγω ακουσα για παρακατω και στις δυο μερες... 8-9000... Μου ειπαν οτι ο κοσμος μετα βιας εφτανε στο sound control και ειχε και κοσμο στα λοφακια αριστερα δεξια. Φερτε πισω τον OZZY ρεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 10, 2005 #249 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Τρίτη (και τελευταία) μέρα του RW. Ο κόσμος ήταν σαφώς περισσότερος από την Παρασκευή αλλά σαφώς λιγότερος από τους Sabbath (αναμενόμενο βέβαια). Την Παρασκευή (όπως είπε κι ο Vader) όντως έφτανε τσίμα-τσίμα στο sound control αλλά χθες ήταν σαφώς περισσότερος. Φτάσαμε, όπως προγραμματίζαμε, λίγο πριν τελειώσουν οι Anthrax, οι οποίοι δεν είναι του γούστου μου και ήχος των οποίων ήταν κακός. Ήταν συμπαθητικοί και το έπαιξαν φιλέλληνες (λόγω και της περσυνής ακύρωσης της εμφάνισής τους) αλλά με ενόχλησε η διαφήμισή στο τέλος για το DVD τους. Σειρά πήρε ο DIO ο οποίος ήταν στα γνωστά του επίπεδα, άψογος. Τίμησε δεόντως το Rainbow και Sabbath παρελθόν του, όπου και υπήρχε η μεγαλύτερη ανταπόκριση από το κοινό. Τα solo του Goldy πάντως ήταν κουραστικά. Μετά από, λίγη παραπάνω από την αναμενόμενη, αναμονή, σειρά πήραν τα Αμερικανάκια Twisted Sister (τους ανακοίνωσε μάλιστα ένα γραβατωμένος τύπος εντελώς Αμερικάνικος τρόπος μάλλον ήταν και καλά στο στυλ Αμερικάνικου club). Η εμφάνισή τους ήταν αλήθεια έκπληξη (για εμένα τουλάχιστον) καθώς έπαιξαν με πολύ κέφι και σαφώς κέρδισαν το κοινό μετατρέποντας την συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτυ. Εντύπωση μου έκανε ο απίστευτος Snider ο οποίο χτυπιόταν και έτρεχε ασταμάτητα (ακόμα και όταν πήγαινε πίσω από τους ενισχυτές για να πιει νερό, χτυπιόταν μόνος του!). Σίγουρα το έκανε πολύ κέφι! Αν και προσωπικά είχα πάει για τον DIO, τελικά πέρασα καλύτερα με τους Twisted Sister. Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε του χρόνου πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 10, 2005 #250 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αν πηγαινει καθε χρονο ετσι, του χρονου αναμενονται ακομα πιο βαρβατα συγκροτηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 18, 2005 #251 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 http://www.i-ticket.gr/main/story.jsp?id=879Ενδιαφέρεται κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2005 #252 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 κανε μου δωρο τα ζαλμαν και θα ρθω για συμπαρασταση........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 18, 2005 #253 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc http://www.i-ticket.gr/main/story.jsp?id=879Ενδιαφέρεται κανείς; μπαααα................πολλα λεφτα το εχουν παει το εισητηριο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #254 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Είχα πάει στο rockwave 2004 και μου άρεσαν αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω και φέτος με τέτοια τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 18, 2005 #255 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κανε μου δωρο τα ζαλμαν και θα ρθω για συμπαρασταση........ Ακομα να τα ξε-πληρωσεις? Ποσες δοσεις τα εκανες τελικα ? 256 με 1η δοση το 2008 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 19, 2005 #256 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Αν πηγαινει καθε χρονο ετσι, του χρονου αναμενονται ακομα πιο βαρβατα συγκροτηματα. Πιο βαρβάτα απο sabbath ?. Σαν τί δηλαδή Qeen με mercury ? Αρχική απάντηση από spc http://www.i-ticket.gr/main/story.jsp?id=879 Ενδιαφέρεται κανείς; Toυς είδα ήδη μια φορά στο rockwave... Tι να πω εγώ είμαι λίγο πιο old school δεν μου αρεσαν καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 19, 2005 #257 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Δώστε AC-DC στο λαό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Γουστάρω πολύ τους Nightwish αλλά πολύ ακριβά....Τί στο καλό έχει γίνει με τα εισιτήρια ρε παιδιά....Θυμάμαι το 2001 είδα Iced Earth με 6000 δρχ και τώρα οι τιμές έχου πάει στο διπλάσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 19, 2005 #259 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Τον Φλεβάρη έρχονται οι Soulfly.Ψιλοτσιμπημένη η τιμή τους. 34/40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 21, 2005 #260 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 στο επομενο rockwave ---> depeche mode !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.