Samael Ιούνιος 23, 2005 #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από spc δεν σε χρειάζομαι, θα έχω σοβαρό body(με τα όλα του)guard! Nαι αλλα εγω ειμαι Ninja,ρωτα κ τον "σοβαρό body(με τα όλα του)guard" να σου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 23, 2005 #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από spc δεν σε χρειάζομαι, θα έχω σοβαρό body(με τα όλα του)guard! ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 23, 2005 #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr ετσι! λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν αναφερόμουν σε του λόγου σου!ένας είναι ''the body'' αυτού του forum (άσε γιατί το σκέφτομαι και μετά τα σημερινά νέα με πιάνουν τα :cry: :cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 23, 2005 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 a tall dark mofo with a red lightsaber is always needed... Nεα?Τι νεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 24, 2005 #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Oi Velvet Revolver παιζουν και sex type thing (το παιζουν παντα!),crackerman απο stone temple pilots !Wish you were here απο Pink Floyd παιζει να ακοστει επισης!Ε ρε γλεντια! http://www.belowempty.com/vr/index.php?p=news#n050621_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 25, 2005 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 :worship: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris_stv Ιούνιος 25, 2005 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Accept - Midnight Mover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 25, 2005 #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 τι εγινε???πηγες????πως ηταν????κριμα ρε γ@μωτο!!!δεν μπορεσα να παω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 25, 2005 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads τι εγινε???πηγες????πως ηταν????κριμα ρε γ@μωτο!!!δεν μπορεσα να παω!!! Δεν ξέρω, ας το περιγράψει κάποιος που θα βρει λέξεις.Μόνο στο encore μας το χάλασε, αλλά χαλάλι του, 57 είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 25, 2005 #210 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 20000 περιπου Ελληνες ηταν πραγματικα τυχεροι σημερα!Τους wastefall τους χασαμε αλλα υποθετω οτι δεν ενοιαζε και πολυ κανεναν.Οι black label για μενα ηταν ενα solo ναναι και οτι ναναι συγκροτημα οπου ο κιθαριστας/τραγουδιστης την ειχε δει Χεντριξ χωρις βεβαια να εχει την παραμικρη σχεση.Μια ωρα πικρα ηταν αυτοι αλλα περασε ευκολα αφου δεν ειχε φτασει ολος ο κοσμος μεχρι τοτε και βολταραμε ανετα.Τα καλα ηρθαν με τους velvet revolver!Για 70 λεπτα μας θυμισαν λιγο απο gnr,το μεγαλο σχολειο του grunge(επαιξαν crackerman,sex type thing απο stone temple pilots-η προηγουμενη μπαντα του τραγουδιστη).Οι Weiland,Slash εκλεψαν την πρασταση κυριολεκτικα!Ο πρωτος με την κινηση του στην σκηνη και ο δευτερος για... τους γνωστους λογους!(μια γκομενιτσα του τα ''εδειξε'' κιολας και την εκραξε!)Και εκει που περιμεναμε τα καλυτερα, ηρθαν τα απιστευτα!Ο πιο αισιοδοξος μουσικοφιλος δεν περιμενε την ΑΨΟΓΗ εμφανιση των sabbath!Ο ηχος ΤΕΛΕΙΟΣ και η αποδωση του γκρουπ αψεγαδιαστη!Ο Ozzy εδειχνε κεφατος και ολη η μπαντα ειχε παρει φωτια!Μας κρατησαν παρεα για 90 λεπτα που δεν θα ξεχασουμε ποτε!Το καλυτερο live ισως στην χωρα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 25, 2005 #211 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris_stv Accept - Midnight Mover μηπως θες να γραψεις εκει που λεει τι ακουτε αυτη τη στιγμη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 26, 2005 #212 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr 20000 περιπου Ελληνες ηταν πραγματικα τυχεροι σημερα! Πλάκα κάνεις. 25 λέγανε πως έιχαν οι Duran Duran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 26, 2005 #213 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αντε να βρω και ενα ψεγαδι!Δεν επαιξαν το sabbath bloody sabbath που παιζουν συνεχως φετος στην περιοδεια τους...Αλλα και παλι... Δεν ηθελε κανεις τιποτα παραπανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 26, 2005 #214 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Λες ε?Ποσοι ημασταν ωρε τελικα?Γεμισε ΟΛΟ ! Περιττο να πω οτι στο τελος περιμεναμε 90λεπτα ΑΚΙΝΗΤΟΙ στα αμαξια μας μεχρι να ξεμλοκαρουν οι δρομοι.Parking βρηκαμε 3χλμ μακρια. Επισης στο live πετυχα και δυο ''αδεσποτα'' του φορουμ Αντε να μας πει και ο spc !Φτανει να μην πει καλη κουβεντα για τους black label... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 26, 2005 #215 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Εμείς με το που άρχιζε να παίζει changes φύγαμε. Είχαμε παρκάρει στον δρόμο που πάει Ωρωπό και από εκεί φύγαμε χωρίς καθόλου αναμονή. Αφου κάναμε όλο το κύκλο και φτάσαμε παλι στην πρώτη έξοδο για Μαλακάσα (έξοδο από εθνική), είχε ακόμα αμάξια παρκαρισμένα. Πέρα από τα 2-3 χιλιόμετρα παρκαρισμένων ΠΑΝΩ στην εθνική.Πιστεύω πως χωρίς υπερβολές ήταν 40 χιλιάδες σίγουρα.Όπως κοιτάζαμε την σκηνή από αριστερά το υψωματάκι ήταν γεμάτο σε όλο το μήκος του και πήγαινε αρκετά πίσω.Και ένα link για πληροφορίες προσεχώς.http://sabbathlive.com/tours/05EUR/050625-Athens.htmΌλο edit είμαι.Το εισητήριο μου έχει Νο. 4849 και είναι αγορασμένο κοντά στην Κ. Δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 26, 2005 #216 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 γύρισα σπίτι μου 6 η ώρα το πρωί. και αυτό γιατί τα τζιμάνια του τρένου έβαλαν τρένα μέχρι τις 00:23. ακριβώς εκείνη την ώρα έφτασα στο σταθμό όπου υπήρχε ένα τρένο του προαστιακού με 3 βαγόνια και ένα γιγάντιο μπουλούκι μεταλλάδες που προσπαθούσε να μπει μέσα. τελικά όσοι χώρεσαν, χώρεσαν (μέχρι και στους χώρους αποσκευών ανέβηκαν, δεν κάνω πλάκα). ο οδηγός του τρένου είπε το φοβερό "χτες και προχτές είχαμε βάλει κι άλλα τρένα αλλά επειδή δεν είχε κόσμο τα βγάλαμε σήμερα." μπράβο παιδιά... τελικώς φάγαμε το κρύο μέχρι τις 4:30-4:40 οπότε και ήρθε το επόμενο τρένο. αι σιχτίρ.η συναυλία καλή ήταν πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 26, 2005 #217 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 black sabbath,wizzard (με την φυσαρμονικα!) και paranoid ηταν οι κορυφες του live.Παντως εμαθα υπηρχε προβλημα με παιδια που εμειναν και τα λεωφορεια του rockwave.Επεσε μπινελικι και ξυλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 26, 2005 #218 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από cherrymanΤο εισητήριο μου έχει Νο. 4849 και είναι αγορασμένο κοντά στην Κ. Δευτέρα. ενας ξαδερφος μου πηρε προχθες το εισητηριο του και ειχε νουμερο 18χιλιαδες...κατι.....!!!και αυτα απο ticket house στην πανεπηστημιου!φανταστειτε ποσα αλλα νουμερα παραπανω ειχαν κοψει!ειδα τον Χακο χθες(τον ξερεται πιστευω!) και μιλησε για 28 χιλιαδες κοσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 26, 2005 #219 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spresv γύρισα σπίτι μου 6 η ώρα το πρωί. και αυτό γιατί τα τζιμάνια του τρένου έβαλαν τρένα μέχρι τις 00:23. ακριβώς εκείνη την ώρα έφτασα στο σταθμό όπου υπήρχε ένα τρένο του προαστιακού με 3 βαγόνια και ένα γιγάντιο μπουλούκι μεταλλάδες που προσπαθούσε να μπει μέσα. τελικά όσοι χώρεσαν, χώρεσαν (μέχρι και στους χώρους αποσκευών ανέβηκαν, δεν κάνω πλάκα). ο οδηγός του τρένου είπε το φοβερό "χτες και προχτές είχαμε βάλει κι άλλα τρένα αλλά επειδή δεν είχε κόσμο τα βγάλαμε σήμερα." μπράβο παιδιά... τελικώς φάγαμε το κρύο μέχρι τις 4:30-4:40 οπότε και ήρθε το επόμενο τρένο. αι σιχτίρ. η συναυλία καλή ήταν πάντως αυτο θα πει ταλαιπωρεια φιλε μου!!!εγω δεν θα αντεχα θα ειχαν φαει τιποτα καντιλια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 26, 2005 #220 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Ήταν όντως καταπληκτικά! Από τις πιο όμορφες συναυλίες και με πολύ ωραίο feeling άνευ κανιβαλισμών κλπ ηλιθιοτήτων. Το θέαμα του να βλέπεις οικογένειες 50-60αρηδων με τα παιδιά τους ήταν αλήθεια πολύ όμορφο (και δεν μιλάμε για τους κλασικούς παππούδες που βλέπεις σε όλες τις metal συναυλίες αλλά κυριλέ κυρίους και κυρίες με τις οικογένειές τους σαν να ήταν στην Σαββατιάτικη έξοδό τους). Η απόδοση του συγκροτήματος ήταν όντως κορυφαία (Iommi :worship: )και ο Ozzy ως συνήθως μες την ενέργεια και τρέλα (ακόμα και το κλατάρισμά του στο encore για μένα - έδωσε έναν αέρα γνησιότητας στην συναυλία). Αν και δεν είμαι ο πλέον φανατικός οπαδός τους (πιο πολύ μεγάλωσα με την DIO και Martin εποχή τους), μπορώ να πω ότι με κέρδισαν 100%. Οι BLS και VR μου είναι σχετικά αδιάφοροι μουσικά (οι πρώτοι με ενόχλησαν με το καφριλίκι τους και οι 2οι μου ήταν απλώς συμπαθητικοί). Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρω τον κεραυνοβόλο έρωτα του Samael με τον τραγουδιστή των VR τον οποίο λύσσαξε να βρούμε στα παρασκήνια για να τον προσκαλέσει στην φάρμα του στην Λάρσα http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=239512#post239512 ). Καταγγέλλω επίσης το γεγονός ότι ο Vadergr είχε έρθει για να δει μόνο τους BLS γιατί μετά το set τους την έκανε (και καλά πήγε για μπιρίτσες.... ). Το μέρος είναι πολύ καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο από πέρυσι. Μόνο αρνητικό το κλείσιμο της κάτω εισόδου το οποίο μας ανάγκασε σε περπάτημα μισής ώρας στο πήγαινε και 40+ λεπτών στην επιστροφή. Η διαφορά του πήγαινε με το έλα ήταν η φαεινή ιδέα του Samael να κόψουμε δρόμο από μία ρεματιά (και καλάαφού ο σκοπός ήταν να μπούμε σε μία κατασκήνωση, η οποία συνόρευε με την ρεματιά, όπου του γυάλισαν κάτι 13χρονα πιπίνια ). ’νευ πλάκας πάντως και παρά τα όσα απειλητικά ακουστήκαν από τους ομαδάρχες της κατασκήνωσης, το mini adventure αυτό ήταν θετικό και άποψη ώρας και από άποψη επαφής με την φύση. Ο γυρισμός είχε από την αρχή όλα τα σημάδια μίας μεγάλης ταλαιπωρίας οπότε και αποφασίσαμε την επίσκεψη σε τοπική ταβέρνα μέχρι να τελειώσει το μποτιλιάρισμα (aka 1.5 ώρα περίπου). Εκεί, εκτός του ότι τιμήσαμε δεόντως τα παιδάκια (και ο υποφαινόμενος τις μπλε περτικαλάδες για να πνίξει τον καημό του από τον πρόσφατο χωρισμό ) μάθαμε και από τον ταβερνιάρη inside info για τον Ozzy. Αφού μας ρώτησε λοιπόν αν ήταν καλός ο Ozzy και μάλλον παρεξηγήθηκε σε ερώτησή μου αν τον ήξερε και πριν έρθει εκεί, μας είπε με αυτόν μεγάλωσε, ότι η ταβέρνα του ταΐζει τα συγκροτήματα κλπ (και καλά), ότι απ όσο τον είδαν από μακρά δεν μπορεί καν να στρίψει χωρίς την βοήθεια μπράβων, μάλλον έχει Parkinson και άλλα ωραία. Ακολούθησε mini μποτιλιάρισμα στην Εθνική (στο γνωστό σημείο μετά τα διόδια που κάνουν έργα) και τελική επιστροφή στα headquarters της Φαφλέρης ΑΕ απ όπου και καθένας την έκανε για πίτι του. Αυτά τα ολίγα μέχρι το επόμενο metal διήμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.