Borg Απρίλιος 1, 2008 #341 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Opeth Carcass The Offspring τα θελω σε μια μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 1, 2008 #342 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 εγώ γουστάρω πολύ offspring, να δω τι θα πρωτοπαίξουν...ευτυχώς έχουν μικρά τραγούδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 1, 2008 #343 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Ειμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ περιεργος να δω ποια συγκροτηματα του schoolwave (εαν αυτα εννοουνται υπο την ονομασια schooligans) θα μπορεσουν να σταθουν στο rockwave. Εγω παντως, και απο τα 3 χρονια (στα 2 εχω παρει μερος), ζητημα ειναι αν οι μπαντες που αξιζουν για rockwave, επιεικως η μη, γεμιζουν τα δαχτυλα του ενος χεριου μου. Μιλαω παντα για αυτες που περασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 1, 2008 #344 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 ποτέ δεν ξέρεις την εξέλιξη μιας μπάντας. Άντε να δούμε τίποτα φρέσκο και εγχώριο απλά ελπίζω να μη λιώσουμε στις διασκευές...;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 7, 2008 #345 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Εγώ πάντως σήμερα΄πήρα εισητηρια για Linkin Park! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Απρίλιος 7, 2008 #346 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρουσα την δεύτερη και τρίτη μέρα. Τα 25ε για την τρίτη μέρα θεωρώ ότι είναι ευκαιρία. Ευκαιρία την οποία δυστυχώς δε θα χαρώ *βλέπε εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων. Του χρόνου όμως για να βγάλω τα σπασμένα με βλέπω με εισιτήριο 3μέρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 22, 2008 #347 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 WITHIN TEMPTATION. Το συγκροτηματάκι δεν το ξερα. τώρα το μαθα... Όπως όταν πρωτοάκουσα τους Nightwish... πάρα πολύ καλοί... Σκέφτομαι να την κάνω την επίσκεψη στην Αθήνα κατά τον Ιούλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 22, 2008 #348 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 WITHIN TEMPTATION. Το συγκροτηματάκι δεν το ξερα. τώρα το μαθα...Όπως όταν πρωτοάκουσα τους Nightwish... πάρα πολύ καλοί... Σκέφτομαι να την κάνω την επίσκεψη στην Αθήνα κατά τον Ιούλη. Πολύ καλοί είναι. Βλέπε τα Mother Earth και What have you done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #349 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Εγω παντως θα παω Βουλγαρια να δω Metallica με 25 ευρω Τωρα οι Judas ειναι θεοι αλλα πολλα τα χρηματα... αν και ειναι τρομερη μπαντα. Αλλα ειναι ειναι και θεμα γουστου φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 23, 2008 #350 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Εγω παντως θα παω Βουλγαρια να δω Metallica με 25 ευρω Τωρα οι Judas ειναι θεοι αλλα πολλα τα χρηματα... αν και ειναι τρομερη μπαντα. Αλλα ειναι ειναι και θεμα γουστου φυσικα. E όχι ρε συ. Βουλγαρία πάμε για άλλα πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.