Jump to content



rockwave festival...


netman

Recommended Posts

  • Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Φανταστική εμπειρία, πιο πολύ γούσταρα Soulfly και Nightwish. Οι WASP με ξενερώσανε στη μέση. Και ξενέρωσα με τις καφρίλες του Halford...άκουσες πως είπε το Beyond the Realms of Death, to painkiller, το Τouch of Evil και το Metal Gods....τα έφτυνε δε τραγουδούσε. RIPPER FOR EVER. Αφου φώναζα Ripper ripper μεσα και πήγαν να με πλακώσουν. Μόνο μόστρα ήταν ο Halford. Κατα τ'άλλα η τραγουδίστρια των Nightwish ήταν θεά και σα κορμί και σα φωνή. Οι Soulfly πολύ Show και πολύ ξύλο ειδικά όταν παίξανε sepultura

Link to comment
Share on other sites

Chris, δεν ξέρεις τι σου γίνεται μάλλον.

Το διήμερο ήταν φανταστικό. Με κορύφωση φυσικά αυτό που όλοι περιμένανε να δούνε. Τους Priest με Halford, γιατί κακά τα ψέματα οι Priest είναι ο Halford και ολίγον τι από το εκπληκτικό τρίο Tipton, Downing και Hill που χτυπιούνται αλλύπητα οι παππούδες.

Ο Halford φυσικά και δεν μπορεί να πει τα τραγούδια όπως τα έλεγε κάποτε, αλλά ήταν πάρα πολύ καλός. Και γενικά όλα τα τραγούδια ήταν πολύ καλά εκτελεσμένα.

ΕΚΣΤΑΣΗ

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ περίμενα πώς και πώς να τους δώ, αλλά όσο τέλειοι ήταν οι υπόλοιποι Priest τόσο τους χάλαγε ο Halford, δεν ξέρω αν είχες πάει στο προηγούμενο Rockwave αλλα ο Ripper έσκιζε. Ο Dickinson είναι ίδια ηλικία με τον Ηalford....τον είδες να είναι παππούς στο Rock in Rio; Τα έφτυσε καθόλου; Το πάρα πολύ καλός πού το είδες του Halford; Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τραγουδήσει, το Beyond the Realms οf Death το οποίο είναι αρκετά τραγουδιστικό το σκότωσε τελείως, στο Painkiller δεν έβγαλε καμία ψηλή....τίποτα ενα 0 ήταν....μόνο μιλούσε στα τραγούδια...μέχρι και το Hell bent for leather σκότωσε, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ RIPPER ΠΙΣΩ

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις πάντως να ακούς τα τραγούδια άρτια εκτελεσμένα, κάτσε σπίτι σου και άκου το cd. Όσοι πήγαν εκεί ξέρουν για τι πήγαν, πάνω απ' όλα πήγαν να δούνε τους Priest. Ούτε να τους αξιολογήσουν ούτε τίποτα. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως στην σόλο καριέρα του ο Halford αυτά τα 14 χρόνια έκανε επιτυχίες, ενώ οι Priest βασισμένοι μόνο και μόνο στο όνομά τους, πουλήσανε όσο πουλήσανε. Το Jugulator και το Demolition τι είχαν; Δεν τα θάβω τελείως, αλλά δεν ήταν οι Priest που ξέραμε. Και σίγουρα δεν ισχυρίζομαι ότι και ο επόμενος που θα βγάλουν με τον Halford θα είναι καλός.

Είναι όμως οι Judas Priest.

Link to comment
Share on other sites

Όταν βγήκαν στην σκηνή οι Judas δεν πίστευα ότι θα πουν το painkiller δεν του έβγαινε η φωνή. Αλλά το μανούλι από Nightwish ήταν το κάτι άλλο!! Εμένα μου άρεσαν όλοι. Και η χαρλεϊ γαματι αλλά είπαμε παππούς!!!

Link to comment
Share on other sites

Ο Dickinson δεν έχει να σηκώσει τα τραγούδια του Halford. Καμμία μα καμμία σχέση. Εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που πήγε εκεί είναι ευχαριστημένοι. Αυτό αρκεί για μένα και πολύ περισσότερο να είσαι σίγουρος, για τους Priest.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ DIANNO ΠΙΣΩ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

το Rock in Ριο δεν ξέρεις πω΄ς ήταν εκτός αν ήσουν εκει :)

εγώ 2 χρονιές συνεχόμενες τους είδα εδώ

και ψιλομούφα ήταν ο Dickinson τουλάχιστον με τις μαιμουδιες δεν τα πάει τοσο καλά

καλύτερα κάποια στιγμή να αποσυρόνται όλοι αυτοι καθώς μεσουρανούν

τώρα εισπράττουν δοξες άλλων εποχων εγω αυτο ξέρω

Link to comment
Share on other sites

Τότε γιατί ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ συγκροτήματα τα είπαν όλα τέλεια.....συμφωνώ με το μανούλι των Nightwish. Ούτε εγώ πήγα να αξιολογήσω...αλλά όταν ακούω γκαρίσματα δε μπορώ ξενερώνω.

Link to comment
Share on other sites

εγώ βασικά πήγα για τους 'ryche (φυσικά και για την εμπειρία των priest) αλλά λίγο το πολύ φως λίγο ο ψιλό-κακός ήχος στο set τους (ο tate δύσκολα ακουγόταν) δεν με άφησαν να τους ευχαριστηθώ όπως θα ήθελα

οι nightwish ήταν πολύ καλοί (βασικά λόγω tarja)

οι priest ήταν εμπειρία πάνω απ' 'ολα (και με τέλειο ήχο) - λίγο με χάλασε η ''διαφήμιση'' του metalogy (αλλά τι να κάνουμε - money rulez)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από netman

Όταν βγήκαν στην σκηνή οι Judas δεν πίστευα ότι θα πουν το painkiller δεν του έβγαινε η φωνή. Αλλά το μανούλι από Nightwish ήταν το κάτι άλλο!! Εμένα μου άρεσαν όλοι. Και η χαρλεϊ γαματι αλλά είπαμε παππούς!!!

Δεν χρειαζόταν φωνή από Halford, τα έλεγε ο κόσμος τα τραγούδια.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν διαφωνώ. Αγαπώ την εποχή που μεσουρανούσαν κι εγώ. Σε καμιά περίπτωση δεν θα μου αρέσει το επόμενο album τους επειδή είναι οι Priest, αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι καλό. Αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα. Και να πάει δηλαδή ο OWENS στους Priest τι θα γίνει; Θα λέει πιο καλά τα τραγούδια ενός άλλου τραγουδιστή; Οι κιθαρίστες δεν πρέπει να σταματήσουν κι αυτοί κάποια στιγμή να παίζουν; Μήπως να αλλάξουν όλοι; Κάτι σαν ομάδα. Μεταγραφές.

Ποια συγκροτήματα τα είπαν τέλεια; Οι Gamma Ray μήπως; Ο Hansen ήταν κι αυτός πεσμένος. Φυσικό. Οι Queensryche; Τα είπατε κι εσείς. Οι Soulfly δεν χρειάζονται και πολλά πολλά, έβγαλε και τον γιό του ο Cavalera και ξελαρυγγιαστήκανε μαζί. Όλα τα άλλα είναι νέα σχετικά συγκροτήματα που ακόμα έχουν μέλλον για βελτίωση με εξαίρεση τους Nightwish που δείξανε έναν πρόωρο επαγγελματισμό και πείρα.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω και τους WASP που και ο Blackie φυσικά ήταν πεσμένος, αλλά ήταν οι WASP για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Για τους Queensryche συμφωνώ, κρίμα για τον κακό ήχο, η φωνή του Tate είναι όλα τα λεφτά και πολύ ήθελα να τον ακούσω. Οι Nightwish είχαν πολύ καλό ήχο και γενικότερα τα περισσότερα συγκροτήματα. To ήξερα οτι η tarja ήταν φωνάρα αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι εχει γίνει μ@@@αρα σε σχέση με τα βίντεο που έχω δεί και μου άρεσε πολύ η επικοινωνία της με τον κόσμο. Δεν το περίμενα να κοπανιέται και να τους ξεσηκώνει όλους. Oι Wasp σας άρεσαν; Πέρα απο το Animal και το LOVE machine και τις κομματάρες.

Link to comment
Share on other sites

Ο Halford τα τραγούδια του τα τραγουδάει μόνο στο Studio, Και το 89 που είχα ακούσει συναυλία του(σε CD) χάλια τα έλεγε, στο Rockwave του 2001 o Ripper έσκισε όμως και όλοι το παραδέχτηκαν. Όλοι οι υπόλοιποι Priest ήταν τέλειοι, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν...αλλά η επιστροφή του Halford είναι απλά άλλο ένα εμπορικό κόλπο και όχι κάτι καλύτερο. Τέλος, όσον αφορά ποιανού τα τραγουδια τραγουδάει ο Owens, ούτε του Halford είναι τα τραγούδια, o Tipton τα έχει γράψει όλα αρα αυτό το επιχείρημα δε στέκει.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν τα έχι γράψει όλα ο Τιπτον, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Εν πάσει περιπτώσει, απλά διαφωνούμε, φυσιολογικό είναι. Δεν βγάζει κανείς μας λεφτά από αυτούς. Πάντως αν έχεις πάρει το Live Insurrection, είναι καταπληκτικό live.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω το Live in London των Priest, με OWENS το οποίο απλά είναι αποτυχία. Δεν το λέω επειδή ήταν ο OWENS, αλλά ήταν αποτυχία.

Στο rockwave το 2001 έιχα πάει κι εγώ και μου άρεσε πάρα πολύ η συναυλία. Δεν αντιλέγω, ήταν πολύ καλός ο OWENS.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.