Jump to content

Unlocked 6950 DirectCUII ή N560GTX-Ti Hawk

LeoNaXe

Recommended Posts

θα δώσω την δικιά μου και θα πάρω την hawk + 30 ευρώ...

δεν έχει σημασία αυτό το πράγμα τώρα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα μπορέσω να παίξω τα παιχνίδια στην ανάλυση της οθόνης μου με τα γραφικά στα FULL

θα έχεις πρόβλημα με το 1gb στα νέα παιχνίδια.

και γενικότερα η 6950 είναι 5-10% πιο γρήγορη από την 560, όσο για το ότι αυτή που θα πάρεις είναι overclocked δεν λεει κάτι μια και η 6950 μπορεί να ανέβει πολύ.

αν δε ξεκλειδώνει σε 6970 .... άστο καλύτερα..... δεν υπάρχει συγκριση....

γιατί δεν δίνεις 60 ευρώ να πάρεις μια 430 να τρέχει τα Physx?

με αυτήν την κάρτα γραφικών πόσα χρόνια θα παίζω τα παιχνίδια στα τέρμα σε ανάλυση 1920χ1200 (θέλω απόψεις)

επίσης η GTX570 είναι καλύτερη απο αυτήν

με αυτήν την κάρτα γραφικών πόσα χρόνια θα παίζω τα παιχνίδια στα τέρμα σε ανάλυση 1920χ1200 (θέλω απόψεις)

επίσης η GTX570 είναι καλύτερη απο αυτήν

Τα απαιτητικα σε 1 χρόνο το πολύ (οι σημερινές καρτες είναι ίδη 1 χρόνο στην αγορά ) δεν θα παίζουν με fps της προκοπής στα τέρμα, ήδη οι μονες ζοριζονται.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

εμένα η GTX570 με ενδιαφέρει τώρα, είναι καλύτερη απο την 6970 για ανάλυση 1920χ1200

Σου το ξαναπατήσει αν θέλεις καλύτερη περίμενε της νέες 7χχχ και 6χχ, στη τωρινή γενιά δεν θα δεις διαφορές μιάς έχεις ίδη 6970...

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

είχα 6970 φίλε :p:p χθές έφυγε, τώρα έχω μια βδομάδα μπροστά μου για να βρω άλλη :wall::wall:

εμένα η GTX570 με ενδιαφέρει τώρα, είναι καλύτερη απο την 6970 για ανάλυση 1920χ1200

Προσοχη, η 570 που θα παρεις να ΜΗΝ ειναι reference design .

Αλλο ενα σοβαρο thread μετα τον 2x560ti ουαου ουαου, μαμαει, σπερνει, πανω απο ολα εκανα review!!!

Θες αποδοση τωρα ? Παρε 580gtx και τελος... αντι να κάθεσαι και να ψιψιρίζεις το ψωροποσοστα!

...καλυτερα μην παρεις τιποτα, πας για τα επομενα!

αυτό που σκάγανε δεν ήταν στα drivers το πρόβλημα;

εμένα δεν με καίει να στάξω λεφτά και να πάρω μια φορά την δυνατότερη και να την έχω για 3 χρώνια, αυτό πυο κάνω εγώ είναι να παίρνω, να δοκιμάζω και να αλλάζω

Αν νομίζεις πως με τις τωρινές θα παίζεις τα παιχνίδια που θα βγουν σε 3 χρόνια(πρώτα ο Θεός) maxed 1080p τότε μην πάρεις 570. Πάρε μία 6990.

Αλλά δεν ξέρω για το τροφοδοτικό σου και αν θα σου αρέσει η κατανάλωση ρεύματος που θα έχει.

μα αυτό λέω, εγώ και να την πάρω την 570 σε 4 μήνες θα την έχω αλλάξει, μέσα σε 2 χρόνια απο τα χέρια μου πέρασαν 5870 SuperOC Edition GTX 480, 6950->6970

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.