Jump to content

Unlocked 6950 DirectCUII ή N560GTX-Ti Hawk

LeoNaXe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μάγκες θέλω να μου πείτε της διαφορές απο αυτές της κάρτες γιατί έχω την 6950 και μπορώ να πάω στην άλλη, συμφέρει να πάω?

αυτό που με απασχολεί είναι η μνήμη που έχει γιατί παίζω σε ανάλυση 1920χ1200.

περιμένω απόψεις σας.

κράτα την, για αλλαγές από το νέο έτος που τα σκάσουν μύτη οι νέες ati7xxx και nvidia6xx

τη θα χάσω αν πάω στην 560ti?

όσο το έψαξα είδα πως η 560Ti ανεβάζει περισσότερα frames σε πολλά παιχνίδια και επίσης το θέμα είναι πως είναι η Hawk edition, δηλαδή ο πυρήνας είναι χρονισμένος στα 950MHz.

Συμφωνώ με τον [MENTION=17903]denz[/MENTION].

Αφού ξεκλειδώνει,είναι καλύτερη η 6970.Πόσο μάλλον όταν κάνεις και ένα overclock.

Η 6970(που είναι πλεον η δικιά σου) είναι συγκρίσιμη με την 570.

Οπότε και για μένα,μην την κάνεις την αλλαγή!

Maxisus η δικιά μου κάρτα έχει το dual bios, την πρόλαβα πριν κάψουν τα shaders απο την amd.

απότη βλέπω σε ένα review που έχουν κάνει εδώ τα παιδιά η κάρτα μια χαρά ξεπερνάει την 6950 αλλα όψι την 6970. αυτό που με κααί εμένα είναι η μνήμη που έχει 1GB γιατί παίζω σε ανάλυση 1920χ1200 και δέν ξέρω πόσο καλά θα τα πάει.

την αλλάζω μόνο και μόνο γιατί έχω κόλλημα στης αλλαγές.

αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα τα πάει καλά με την μνήμη και αν θα μπορέσει να σηκόσει άνετα το Battlefield 3 και τέτοια παιχνίδια στα 1920x1200 σε full γραφικά

μα εγώ το έχω φάει το κόλλημα και πρέπει να την αλλάξω τώρα. :hang3::hang3:

θα χάσω πολλά πράγματα αν το κάνω;;;;

εγώ λέω πως δεν θα δω διαφορά, + το ότι θα έχω και τα phisx

Tα Physx δεν ειναι σε ολα τα γκεημς και δεν εχει μεγαλη διαφορα αποδοσης με αυτη που εχεις.

Αν θελεις να δεις κατι /ουσιαστικο/καλυτερο, απο 570 και πανω πας.

Κατι ακουσα οτι θα κυκλοφορησει 560Τi με περισσοτερους πυρηνες, βεβαια δεν υπαρχει ακομα επισημη ημερομηνια.

το θεμα είναι πως δεν θέλω να δώσω λεφτά αυτήν την εποχή.

δηλαδή λέτε πως αν την αλλάξω με λίγα λόγια θα είμαι χαζος:wall::wall:;

αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν θα έχω πρόβλημα με την gtx560Ti στα καινούρια παιχνίδια στην ανάλυση που έχω.

Κατι ακουσα οτι θα κυκλοφορησει 560Τi με περισσοτερους πυρηνες, βεβαια δεν υπαρχει ακομα επισημη ημερομηνια.

Nαι ακουγεται.

Αλλα και παλι ποσο διαφορα θα χει απο την υπαρχουσα εκδοση?

10%?

το θεμα είναι πως δεν θέλω να δώσω λεφτά αυτήν την εποχή.

δηλαδή λέτε πως αν την αλλάξω με λίγα λόγια θα είμαι μ@λ@κ@ς :wall::wall:;

αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν θα έχω πρόβλημα με την gtx560Ti στα καινούρια παιχνίδια στην ανάλυση που έχω.

Γιατι εχεις "προβλημα" με την 6950 στα 1920Χ1080?

Αν αλλάξεις θα κάνεις λάθος. Στο λένε όλοι... μην πετάτε τσάμπα λεφτά.

Σε λίγους μήνες θα βγει η νέα σειρά και μετά θα θες να αλλάξεις πάλι.

Εξάλλου με την 560 σε ultra με φίλτρα το BF3 δεν θα το παίζεις...

Αν περιμένεις για την επόμενη γενιά όμως θα το τρέχεις χαλαρά.

δεν θα δώσω ούτε μια δραχμή, αντιθέτω θα πάρω και ένα ποσό.

μην ξεχνάτε όμως πως αυτή η κάρτα είναι στα 950 ο πυρήνας και όχι 822~ (περίπου δεν ξέρω ακριβός) που είναι η απλή

δεν θα δώσω ούτε μια δραχμή, αντιθέτω θα πάρω και ένα ποσό.

μην ξεχνάτε όμως πως αυτή η κάρτα είναι στα 950 ο πυρήνας και όχι 822~ (περίπου δεν ξέρω ακριβός) που είναι η απλή

Εξηγησε λιγο αν θες πως θα παρεις πισω ενα ποσο, και για τι ποσο σκεφτεσαι?

θα δώσω την δικιά μου και θα πάρω την hawk + 30 ευρώ...

δεν έχει σημασία αυτό το πράγμα τώρα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα μπορέσω να παίξω τα παιχνίδια στην ανάλυση της οθόνης μου με τα γραφικά στα FULL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.