everyou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 καλήσπεραΌταν πάω να δημιουργήσω 2ο partition στο σκληρό, μου λέει όμως ότι είδη έχω 2 partition. Στο 1ο είναι το OS και στο δεύτερο είναι τα windows. Τι πρέπει να κάνω? Να σβήσω και τα 2 και να δημιουργήσω καινούργια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 OS??? = Operating System ..... ποσα windows εχεις???σβησε τα partions ολλα και κανε καινουρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Α με το που σβήνεις τα partitions σβήνονται ολλα τα δεδομενα απο το δίσκο.......ΤΙ windows εχεις και τι θες να βάλεις ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne00 Ιούνιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 ναι ρε κανε ενα φορματ καλιτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Format....κ μετα κανε οσα partitions θες......!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne00 Ιούνιος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 αμ μπραβο εχω παντα θα το λεω format ειναι η καλιτερη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ne00 αμ μπραβο εχω παντα θα το λεω format ειναι η καλιτερη λυση Για κάποιους είναι η μόνη λύση και καταντάει βλακεία να κάνεις format για μια λάθος επιλογή (παράδειγμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.