CaRaMeLeNia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2011 Καλημέρα, καλώς σας βρήκα καταρχήν... Όπως γράφω και στο θέμα εγκατέστησα διπλά τα Windows 7 μου... Θα ήθελα να σβήσω το 1 και να μείνει 1 να μην έχω να διαλέξω πως να μπω και να ανοίγουν διπλά... Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι το ότι δε μπορώ, μετά από φορμάτ που μου έγινε από τεχνικό, να δω dvd ταινίες στο λάπτοπ μου και δεν ξέρω γιατί... Συγχωρήστε με για το άστατο πρώτο ποστ μου ως αρχάρια, θα συγχρονιστώ μαζί σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 welcome !Λοιπον, αφου τα εχεις βαλει 2 φορες τοτε κανε διαμορφωση(απο το "υπολογιστης μου" στο partition(δεξι κλικ > διαμορφωση) το win που θες να βγαλεις!Παρε μονο τα δεδομενα που θες.Οσο για τις ταινιες εγκατεστησε το vlc για να της βλεπεις ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRaMeLeNia Νοέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Μέχρι το "ο υπολογιστής μου" κατάλαβα... το Διαμόρφωση που το βρίσκω? Αν σε διευκολύνει αυτό, είναι στα Αγγλικά τα windows 7 μου οπότε μπορείς να μου πεις βήμα-βήμα πως πάω εκεί γιατί είμαι και άσχετη? Ευχαριστώ και πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.Μέχρι το "ο υπολογιστής μου" κατάλαβα... το Διαμόρφωση που το βρίσκω? Αν σε διευκολύνει αυτό, είναι στα Αγγλικά τα windows 7 μου οπότε μπορείς να μου πεις βήμα-βήμα πως πάω εκεί γιατί είμαι και άσχετη? Ευχαριστώ και πάλι... λοιπον βα μπεις απο τα win 7 που θελεις να αφησεις και θα πας "υπολογιστης μου", μετα θα πας στο partition(κοιτα στους σκληρους) που εχει τα αλλα win 7(για να ξεχωρισεις, αυτο που θα πρεπει να αφησεις εχει πανω το σημα των win, στο αλλο πηγαινε), κανε δεξι κλικ και πατα "format".Πατα οκ στην συνεχεια. good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRaMeLeNia Νοέμβριος 13, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Τα κατάλαβα όλα. Το partition όμως δεν το βρίσκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRaMeLeNia Νοέμβριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Έχει στο C φάκελο Windows - από χτες που τα έβαλα ξανάWindows.old - από 4/11 που κανονικά τα είχα περάσει...Κάνω δεξί κλικ στο χθεσινό φάκελο και φορμάτ? Κατάλαβα καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Έχει στο C φάκελο Windows - από χτες που τα έβαλα ξανάWindows.old - από 4/11 που κανονικά τα είχα περάσει...Κάνω δεξί κλικ στο χθεσινό φάκελο και φορμάτ? Κατάλαβα καλά ?κανε αυτο καλυτερα:πατα εναρξη και στην αναζητηση γραψε msconfig.Στο παραθυρο που θα σου βγει, στην δευτερη καρτελα, boot, επελεξε και διεγραψε αυτο που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Νοέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Σωστοτερο θα ηταν να τα ξαναπερασεις με clean install. Δλδ φορματ και στα δυο υπαρχοντα και φτου απ'την αρχη. Σωσε σε εξωτερικη μοναδα οτι αρχεια θες να φυλαξεις και ξεκινα παλι την διαδικασια της εγκαταστασης. Οταν φτασει στο σημειο που σε ρωταει σε ποιο σκληρο δισκο να γινει η εγκατασταση εσυ κανε delete το partition, μετα δημιουρησε νεο στο unallocated space, και επειτα επελεξε το.Αν αυτα που σουγραφω σου φαινονται κινεζικα, πες σε καποιο φιλο σου που ξερει να σε βοηθησει και μην πειραματιζεσαι.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο, θα το παιζεις στα δακτυλα αφου ομως σου δειξει καποιος μια φορα και σου εξηγει τι κανει σε καθε βημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRaMeLeNia Νοέμβριος 13, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Done! Καταπληκτικός! :magic::fun::magic: Έβαλα και το vlc και βλέπω τις ταινιούλες μου... Δεν ξέρεις πόσο πολύ σε ευχαριστώ :T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.