Jump to content

Αγαπημενο Call Of Duty of all time?

Nephiλiμ

Ελιωσα με το :  

137 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

ωραίες αναμνήσεις... δύσκολα μπορώ να διαλέξω μεταξύ 1 και 2 (multi πάντα)... το MW2 το έπεξα λίγο αλλά μετά το BF:BC2 το άφησα τελείως...

θα πω το 2 μιας και εχω λιγο πιο φρέσκες αναμνήσεις

cod 2 πρωτο με διαφορα!

ο κοσμος ηταν μαζεμενος σε αυτο το game και οχι διασκορπισμενος..

cracked & legit servers παντα γεματοι!

full console game (οχι σαν κατι mw 3)

μοναδικο gameplay .. ΠΟΛΛΑ LAN EVENTS σε διαφορα internet cafes...

ONE NIGHT CUPS... greek ladder...

οι παλιοι θα θυμουνται και το μεγαλο LAN event στην HELEXPO...

το ελληνικο community (Callofduty.gr - Index) πολυ ενεργο τα τοτε χρονια...

αναρωτιεμαι ποσα μελη να ειχε ενεργα?? 500? ποσες ομαδες? 20?30?

ημουν πιτσιρικας τοτε... σιγουρα καποιος παλιος θα ξερει να απαντησει.. με νουμερα.

αυτο που θελω να πω.. ειναι οτι αν δεν υπαρξει ενα σωστο game απο πλευρας cod να μαζεψει το κοσμο σε ενα παιχνιδι να γινει ξανα το ΜΠΑΜ!! αυτες οι εποχες δεν θα ξαναυπαρξουν.

δεν ξερω γιατι δεν το κανουν... μπορουσαν ανετα να μαζεψουν το κοσμο του cod4 στο ΒΟ αν βαζαν 2-3 πραγματακια που θα θυμιζαν τις τοτε εποχες...

dedicated .. lan... οχι τοσο βαρυ για το τιποτα game...

σιγουρα ειναι τα λεφτα απο gameservers στη μεση και απο αλλα

αλλα ισως τους βολευει να ναι αλλοι στο 4 αλλοι στο 5 αλλοι στο mw3...

γιατι αλλιως δεν εξηγειται να αφηνεις καποια παιχνιδια(πολυ καλυτερα) οπως το 5 και το bo εξω απο lan και να βαζεις mw3 μεσα... και να το βαζεις με περιορισμους... (κονσολας γραφικων κ.ο.κ)

κλεινωντας θα θελα να πω ... οτι ο κοσμος του 4 καλα κανει και δεν μετακινειτε... ισως ειναι μια ενδειξη προς την εταιρεια οτι ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΠΑ!! βγαλτε κατι αναλογο του 4..η του 2!!

Το 2 για την τρομερή ατμόσφαιρα και για την υπέροχη αλλαγή τοπίου χάρη στα διαφορετικά campaigns. Από τα παιχνίδια που δεν ήθελα να τελειώσουν. Τα υπόλοιπα arcadies να περάσεις την ώρα σου τα οποία βάζαν δυσκολία όχι μέσω ποιότητας (καλύτερο ΑΙ). Όσο για γραφικά πιο πολύ με εντυπωσίασαν στο 2 παρά στα υπόλοιπα. Αυτά :)

Ολα τα εχω λιώσει αλλά σαν το ΔΕΥΤΕΡΟ οχι. Κατά την γνώμη μου ηταν το καλυτερο μεχρι σήμερα.Ειχαμε φτιάξει και μια παλια αποθήκη για να παιζουμε LAN!!!!

[ame]

[/ame]

Πολύ κάψιμο ρε παιδες!! :wall: Συγκινήθηκα

COD4 και ξερό ψωμί... Πέρα απο τις απαιτήσεις που έχουμε για δήθεν ρεαλισμό στα FPS ειναι πρακτικά αδύνατο να επιτευχθεί. Γι' αυτό κάθε φορά που κολλάω με νέο παιχνίδι λέω οτι το προηγούμενο ήταν καλύτερο. Λίγο πιο arcade το cod4 από τα επόμενα και πιο διασκεδαστικό. Το MW2 δε με έπεισε ποτε. Αυτό το lag μου εδινε στα νευρα... Ούτε 2 μήνες δεν έπαιξα και το παράτησα για το COD4. Οι περισσοτερες τεχνικες των FPS πιανουν σε ολα τα συγχρονα COD(μανουβρες, προσποιησεις, dolphin dive, bunny hop κλπ.). Το θέμα είναι να υπάρχει admin και dedi. Δε μπορεί η εταιρία να "ομογενοποιεί" το παιχνίδι για όλες τις πλατφόρμες για να αρμέξει και να ελέγχει και το gameplay

Το cod4 mw1 το έλιωσα λεμε..400+ώρες στο multi.

To cod5 waw κανα 150+ώρες

Το cod mw2 450+ώρες

Αυτα σε multi πάντα..τα cod1-2 είχαν και single play κορυφαία για τότε.

Το black ops & mw3 δεν εχω παίξει online.....

Θέλω dedi-servers τι θα γίνει???

Χωρίς να έχω παίξει καλά καλά το 3, και από ότι βλέπω και άλλοι....για μένα το Call Of Duty : Modern Warfare 2 ήταν το καλύτερο και ας ήταν μικρό...

To 3?

To 3 βγηκε μονο στις κονσολες.

Και το MW2 ειναι το δευτερο χειροτερο της σειρας κατα τη γνωμη μου.

Ολα τα εχω λιώσει αλλά σαν το ΔΕΥΤΕΡΟ οχι. Κατά την γνώμη μου ηταν το καλυτερο μεχρι σήμερα.Ειχαμε φτιάξει και μια παλια αποθήκη για να παιζουμε LAN!!!!

Πολύ κάψιμο ρε παιδες!! :wall: Συγκινήθηκα

με συγκινισες και μενα παναθεμα σε :p ειχα φτιαξει ενα παρομοιο στο δωματιο μου και επαιζα με το κολλητο μου cod 2 ωραιες εποχες... :p

COD καλο, δυνατο αλλα ...δυσκολο.

COD 2 τρι-καλο, τιτανοτεραστιο, οπως θα πρεπε να ειναι.

COD MW χολιγουντιανή παραγωγη, εντονα scripted gameplay, κατα τα αλλα εμπειρια ανεπαναληπτη για την εποχη που κυκλοφορησε.

COD WaW αδιαφορο απο ολες τις αποψεις. Η ντροπη των COD. Το μαυρο προβατο κλπ...

COD MW2 καλο, θα μπορουσε να χε κυκλοφορησει στη θεση του MW 1 και αντιστοιχα το 1 στη θεση αυτου....

COD BlackOps ενα λιγο πιο dirrrrty MW, περισσοτερο αλητικο/αμερικανικο. Λιγο μια απο τα ιδια.

COD MW3.... not played yet.

call of duty 2 το καλύτερο ever..το modern warfare 1 δεν το συμπάθησα ποτέ γιατί τότε είχα κολλήσει με ww2.. το mw2 ήταν το πρώτο που ασχολήθηκα σοβαρα από "συγχρονο πολεμο"..αλλά όπως και να το κάνουμε σαν το m1 garand και την toujane δεν έχει!!!!

CoD2 !?!?!? Υπήρχε CoD2... δεν το έπαιξα καθόλου! :p

Κάποιος ξέχασε να αναφέρει το CoD:United Offensive το οποίο έπαιξα για λίγο διάστημα online και μου άρεσε αλλά φαίνεται δεν είχε μεγάλη απήχηση στους gamers.

Cod 2 δεν επαιξα πολυ γιατι καιγομουν στο CS, αλλα το ειχα λιωσει στα lan με φιλους.. επικες μαχες.

COD 4: MW. Εκει ηταν που καηκα υπερβολικα. Ξημερωνε εξω και το καταλαβαινα γιατι ενιωθα φως να περναει απο το πατζουρι. Πολλα gold οπλα, πολλες ωρες, πολυ fun. Ειναι απολυτο και υπερτατο. Βεβαια σκευτομαι να το αγορασω και να ξεκινησω παλι..(ειστε μεσα ? )

COD 5: Επαιξα και εκει αλλα ξενερωσα με τα features. Ακους εκει να βγαζεις σκυλια και να σφαζουν κοσμο.

Επελεξα το COD 4 γιατι απο εκει ξεκινησε η αγαπη μου για τα FPS.:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.