Jump to content

Asus VG278H 3D Monitor

FovosGR

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα, αυτή την στιγμή έχω LG 27" monito αλλά δεν είναι 3D οπότε θέλω να πάω πάλι σε 27" αλλά 3D και έχω δει το Asus VG278H 3D Monitor αλλά δεν ξέρω και πολλά γι αυτό οπότε θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα εντυπώσεις και γενικά αν είναι καλή επιλογή για να βάλω και το 3D vision kit τις nvidia.

Πάρτε και ένα link που βρήκα: http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VG278H/

Πολυ καλη επιλογη το καινουργιο monitor της Asus καθως εχει 3D Vision 2 με κυριοτερο πλεονεκτημα την περιπου 20% καλυτερη φωτεινοτητα σε 3D απο την προηγουμενη γενεια.Αν θες 27 ιντσες και 3D αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη απλως πρεπει να κοιταξεις εξωτερικο επειδη δυσκολα θα το βρεις εδω.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

LG DM2780D-PZ 3D LED TV - Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Τι λέτε για αυτό?

Δεν βλέπω φως με το asus. H παραπάνω καταχώρηση είναι από Θεσσαλονίκη, και μάλλον δική του εισαγωγή.

Εγώ θέλω να πάρω χονδρική από Quest,Plaisio,Multirama, Westnet or Oktabit.

• 2 weeks later...

Αυτό δεν έχει καμία σχέση.... με το ASUS.

Είναι τεχνολογία passive και είναι περισσότερο TV παρά μόνιτορ. δεν υποστηρίζει 3d vision

Για ps3 και καμία ταινιούλα 3d ίσως να είναι καλό αν και έχω διαβάσει ότι η γωνία και απόσταση θέασης είναι πολυ περιορισμένες. Αν κουνηθείς έστω και λίγο έχει πολύ ghosting.

Επιπροσθέτως το βασικό μειονέκτημα της τεχνολογίας passive είναι ότι μειώνει στον μισό την οριζόντια ανάλυση, δηλαδή μια ταινία 1920 x 1080 προβάλλεται στα 3d γυαλιά σε 1912 x 540.

Από την άλλη είναι πιο ξεκούραστο από το active shutter που ανοιγοκλείνει τον φακό των γυαλιών με συχνότητα 120 hz.

Εγώ το έχω παραγγείλει από visionstudio τώρα αν μου το στείλουν έχει καλός αλλιώς αναμονή.

Επίσης το έχει βάλει άλλο ένα site Asus VG278H 27" 3D LED Full HD Monitor 1920x1080p, with NVIDIA 3D Vision 2 glasses, and a 120Hz refresh rate

• 3 weeks later...

Πολυ ακριβη δεν ειναι ρε παιδια? Σε τετοια λεφτα και λιγοτερα παιρνεις μια Panasonic 42 ST30 Τηλεοραση που εχει πολυ καλυτερο 3D, ποιοτητα εικονας και μεγαλυτερο μεγεθος. Δεν ξερω, εσεις πως το βλεπετε?

Ενταξει αλλο μια τηλεοραση και αλλο ενα Monitor, αλλα πλεον δεν διαφερουν και πολυ...

Πολυ ακριβη δεν ειναι ρε παιδια? Σε τετοια λεφτα και λιγοτερα παιρνεις μια Panasonic 42 ST30 Τηλεοραση που εχει πολυ καλυτερο 3D, ποιοτητα εικονας και μεγαλυτερο μεγεθος. Δεν ξερω, εσεις πως το βλεπετε?

Ενταξει αλλο μια τηλεοραση και αλλο ενα Monitor, αλλα πλεον δεν διαφερουν και πολυ...

Καλύτερο 3D δεν νομίζω απλά ότι είναι 42'' αλλά με αυτήν δεν μπορείς να παίζεις στο pc θα στραβωθείς :p εδώ και η 27'' για το pc μεγάλη είναι.

Πάντως εγώ την δοκίμασα σε games και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανά δει τόσο καλό 3D.

Καλύτερο 3D δεν νομίζω απλά ότι είναι 42'' αλλά με αυτήν δεν μπορείς να παίζεις στο pc θα στραβωθείς :p εδώ και η 27'' για το pc μεγάλη είναι.

Πάντως εγώ την δοκίμασα σε games και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανά δει τόσο καλό 3D.

Οτι δεν βολευει για Games αν εισαι κολητα στην οθονη συμφωνοι. Αλλα απλως ξεφευγει πολυ στα λεφτα της και οντως σαν 3D (τουλαχιστον σε ταινιες) πιστευω ειναι καλυτερη.

Ασχετο, αλλα για να παιζεις 3D games σε καλες αναλυσεις τι καρτα χρειαζεσαι? Εχω ενα 3D laptop και φοβαμαι να το χρησιμοποιησω για games :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.