FovosGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2011 Καταρχήν καλησπέρα, αυτή την στιγμή έχω LG 27" monito αλλά δεν είναι 3D οπότε θέλω να πάω πάλι σε 27" αλλά 3D και έχω δει το Asus VG278H 3D Monitor αλλά δεν ξέρω και πολλά γι αυτό οπότε θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα εντυπώσεις και γενικά αν είναι καλή επιλογή για να βάλω και το 3D vision kit τις nvidia.Πάρτε και ένα link που βρήκα: http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VG278H/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Νοέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Πολυ καλη επιλογη το καινουργιο monitor της Asus καθως εχει 3D Vision 2 με κυριοτερο πλεονεκτημα την περιπου 20% καλυτερη φωτεινοτητα σε 3D απο την προηγουμενη γενεια.Αν θες 27 ιντσες και 3D αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη απλως πρεπει να κοιταξεις εξωτερικο επειδη δυσκολα θα το βρεις εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Νοέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 χμμμ ωραία μήπως ξέρουμε asus αντιπρόσωπο στην Ελλάδα μήπως βρω καμία άκρη έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Νοέμβριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Φίλε επειδή την θέλω και εγώ αν βρεις κάτι ενημέρωσε.Από τους γνωστούς προμηθευτές πάντως Quest,Westnet,Μακεδονικά Περ. δεν βρήκα ακρη.Oktabit δεν έχω ακρη οπότε αν έχεις ρώτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Βρήκε κανείς από που μπορούμε να την πάρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Δεκέμβριος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Έχω άκρη από oktabit αλλά το έψαξα και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη οπότε αναμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Έχω άκρη από oktabit αλλά το έψαξα και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη οπότε αναμονή.Οποτε περιμένω. Στείλε πμ όταν έχεις κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xapakias Δεκέμβριος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 το εχει φερει το vision studio MONITOR :: Asus LCD 3D LED 27'' VG278H Full HD Black - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 LG DM2780D-PZ 3D LED TV - Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.grΤι λέτε για αυτό?Δεν βλέπω φως με το asus. H παραπάνω καταχώρηση είναι από Θεσσαλονίκη, και μάλλον δική του εισαγωγή.Εγώ θέλω να πάρω χονδρική από Quest,Plaisio,Multirama, Westnet or Oktabit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpal Δεκέμβριος 30, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Αυτό δεν έχει καμία σχέση.... με το ASUS.Είναι τεχνολογία passive και είναι περισσότερο TV παρά μόνιτορ. δεν υποστηρίζει 3d vision Για ps3 και καμία ταινιούλα 3d ίσως να είναι καλό αν και έχω διαβάσει ότι η γωνία και απόσταση θέασης είναι πολυ περιορισμένες. Αν κουνηθείς έστω και λίγο έχει πολύ ghosting.Επιπροσθέτως το βασικό μειονέκτημα της τεχνολογίας passive είναι ότι μειώνει στον μισό την οριζόντια ανάλυση, δηλαδή μια ταινία 1920 x 1080 προβάλλεται στα 3d γυαλιά σε 1912 x 540.Από την άλλη είναι πιο ξεκούραστο από το active shutter που ανοιγοκλείνει τον φακό των γυαλιών με συχνότητα 120 hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 31, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Αρα περιμένουμε το ASUS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Δεκέμβριος 31, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Εγώ το έχω παραγγείλει από visionstudio τώρα αν μου το στείλουν έχει καλός αλλιώς αναμονή.Επίσης το έχει βάλει άλλο ένα site Asus VG278H 27" 3D LED Full HD Monitor 1920x1080p, with NVIDIA 3D Vision 2 glasses, and a 120Hz refresh rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
helocabalus Ιανουάριος 2, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Το monitor στο οποίο αναφέρεστε (ASUS) λειτουργεί με AMD κάρτες γραφικών για το 3D; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Ιανουάριος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Το monitor στο οποίο αναφέρεστε (ASUS) λειτουργεί με AMD κάρτες γραφικών για το 3D;Οχι δεν λειτουργει με AMD καρτες για το 3D, υποστηριζει την τενολογια 3D Vision της nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Ιανουάριος 23, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Παίδες μόλις το πείρα το monitor και μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος και ζαλισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 23, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Παίδες μόλις το πείρα το monitor και μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος και ζαλισμένος με 3D Vision 2 ή 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Ιανουάριος 23, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 με 3D Vision 2 ή 1?3D Vision 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 24, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Πολυ ακριβη δεν ειναι ρε παιδια? Σε τετοια λεφτα και λιγοτερα παιρνεις μια Panasonic 42 ST30 Τηλεοραση που εχει πολυ καλυτερο 3D, ποιοτητα εικονας και μεγαλυτερο μεγεθος. Δεν ξερω, εσεις πως το βλεπετε?Ενταξει αλλο μια τηλεοραση και αλλο ενα Monitor, αλλα πλεον δεν διαφερουν και πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FovosGR Ιανουάριος 24, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Πολυ ακριβη δεν ειναι ρε παιδια? Σε τετοια λεφτα και λιγοτερα παιρνεις μια Panasonic 42 ST30 Τηλεοραση που εχει πολυ καλυτερο 3D, ποιοτητα εικονας και μεγαλυτερο μεγεθος. Δεν ξερω, εσεις πως το βλεπετε?Ενταξει αλλο μια τηλεοραση και αλλο ενα Monitor, αλλα πλεον δεν διαφερουν και πολυ... Καλύτερο 3D δεν νομίζω απλά ότι είναι 42'' αλλά με αυτήν δεν μπορείς να παίζεις στο pc θα στραβωθείς εδώ και η 27'' για το pc μεγάλη είναι. Πάντως εγώ την δοκίμασα σε games και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανά δει τόσο καλό 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 24, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Καλύτερο 3D δεν νομίζω απλά ότι είναι 42'' αλλά με αυτήν δεν μπορείς να παίζεις στο pc θα στραβωθείς εδώ και η 27'' για το pc μεγάλη είναι.Πάντως εγώ την δοκίμασα σε games και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανά δει τόσο καλό 3D. Οτι δεν βολευει για Games αν εισαι κολητα στην οθονη συμφωνοι. Αλλα απλως ξεφευγει πολυ στα λεφτα της και οντως σαν 3D (τουλαχιστον σε ταινιες) πιστευω ειναι καλυτερη. Ασχετο, αλλα για να παιζεις 3D games σε καλες αναλυσεις τι καρτα χρειαζεσαι? Εχω ενα 3D laptop και φοβαμαι να το χρησιμοποιησω για games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.