giorgos_g Ιούλιος 21, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Τι διαστάσεις έχει το ψυγείο ρε παιδιά ????? Δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί ενδιαφέρομε για το Water Cooling και είμαι παντελώς άσχετος με το άθλημα :cry: Τι εξοπλισμό χρειάζομαι και από που θα τον προμηθευτώ?? Plz help!!!! :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 21, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Παραγγειλε ψυγειο και μπλοκ απο τον Μιχαλη@ acc:elevenειναι κορυφαια και με πολυ καλη ποιοτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 21, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Παραγγειλε ψυγειο και μπλοκ απο τον Μιχαλη@ acc:elevenειναι κορυφαια και με πολυ καλη ποιοτητα! Και έχουν πολύ καλες επιδόσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Επειδη εχει δημιουργηθει ενα θεμα με καποιο μελος του φορουμ σχετικα με το ψυγειο του Τρανζιτ ηθελα να πω κι εγω 2-3 πραγματακια.Κατ'αρχας ελπιζω το συγκεκριμενο μελος να διαβασει την αποψη μου σχετικα με το ψυγειο.Το συγκεκριμενο ψυγειο του τρανζιτ οπως ολοι οι κατοχοι γνωριζουν ειναι αρκετα ΚΑΛΟ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ. Ειδικα στον δεικτη τιμη/αποδοση νομιζω οτι ειναι ενα απο τα κορυφαια.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αλλαζοντας το με καποιο αλλο ψυγειο που εχετε θα κανει και την τεραστια διαφορα. Η διαφορα ναι μεν μπορει να υπαρξει, να δειτε 2-3-10 βαθμους διαφορα με το προηγουμενο. Αυτο σημαινει οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση το ψυγειο σας δεν εκανε δουλεια στο συστημα υδροψυξης που ειχατε στησει εξαρχης και οτι βρηκατε τον φταιχτη.Υπαρχει ομως και η περιπτωση αλλαζοντας το να μην δειτε καμια απολυτως διαφορα με το προηγουμενο ψυγειο. Αυτο δεν σημαινει οτι το ψυγειο του τρανζιτ δεν ειναι καλο ή καλυτερο απο το προηγουμενο που ειχατε αλλα μαλλον οτι ο ενοχος για την μη υπαρξη διαφορας θερμοκρασιας πιθανοτατα ειναι αλλος.Τοσο εγω οσο και μερικα ακομα μελη του φορουμ ειδαν διαφορα αλλαζοντας το προηγουμενο τους ψυγειο με του Τρανζιτ. Αυτο σημαινει οτι το ψυγειο και οχι καποιο αλλο κομματι του watercooling τους "κρατουσε" πισω(π.χ. waterblock).Αναφερω τα παραπανω για 2 λογους.1ον γιατι θελοντας να κανω εξυπηρετηση σε καποιο μελος(που δεν γνωριζα καν)και στελνοντας του ενα ψυγειο Τρανζιτ δεν ειδε διαφορα με το προηγουμενο ψυγειο του και, αν και δεν με κατηγορησε γι'αυτο, αισθανθηκα ασχημα λογω του οτι του ειχα αναφερει οτι θα δει μια διαφορα.2ον γιατι εχουν δημιουργηθει καποιες εντυπωσεις για το συγκεκριμενο ψυγειο που νομιζω οτι ειναι λανθασμενες απο μερικους.Το ψυγειο θα κανει την διαφορα στην θερμοκρασια μονο και εφοσον φταιει το ψυγειο στο ολο σεταπ του συστηματος σας. Αν π.χ. το waterblock δεν μπορει να τραβηξει τα WATT του επεξεργαστη οτι ψυγειο και να βαλετε τις ιδιες θερμοκρασιες θα εχετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.