Jump to content

Ψυγεια...

Samael

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Για καινουριο θα παω(σε κανενα μαγαζι με ανταλλακτικα αυτοκηνητων λογικα)

Να το κοψω το κοβω κ μονος,το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κολησω χαλκο ομως...οπωτε κ θα μου τον πιασει ο μαστορας για 5λεπτα δουλεια...

Οι ψυκτηκοι μπορουν να το κολησουν?

Αρχική απάντηση από Samael

Να το κοψω το κοβω κ μονος,το θεμα ειναι οτι δε μπορω να κολησω χαλκο ομως...οπωτε κ θα μου τον πιασει ο μαστορας για 5λεπτα δουλεια...

Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο epoxy για να κολησεις νεα ρακορ, εγω αυτο εχω κανει.

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:22]

Αν πας σε τετοιο κατάστημα, είμαι σίγουρος πως μπορούν να σου βάλουν ρακοράκια.

Αρχική απάντηση από jogi

Παρε φλόγιστρο, καλάι και είσαι έτοιμος (εγώ τα κόλλησα μόνος μου, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο)

Κοιτα,αν ειμουνα Λαρισα θα πεταγωμουνα στο μπαρμπα μου που ειναιι λαμαρινας κ θα γινοταν η δουλεια σε χρονο dt

Το θεμα ειναι οτι εδω στο Αθηνα δε παιζουν πολυτελειες κ γνωριμιες... ;)

Στην Φρατζη στον Νεο Κοσμο...πανω πανω εχει δυο τρια μαγαζακια με ανταλακτικα(κ καινουρια κ μεταχειρισμενα)...κ εχουν κ ford!Eκει εχει ψυγεια transit κ καινουρια κ παλια!

Αλλη λυση ειναι στην αχρνων πο υ ειναι γεματη αντιπρωσωπειες ανταλακτικων κ εχει παρει το ματι μου πολλες πινακιδες που λενε ford!take a look...!

Samael

65 με ρακορ ετοιμα για 1/2 εσωτερική διαμέτρου σωλήνες για το Τρανσιτ

55 απειραχτο στο κουτί του

Πιστεύω το καλύτερο σε αναλογία απόδοσης / τιμής ψυγείο

και φυσικά μην ρωτησεις στην Φορντ για το συγκεκριμένο:cry:

Αρχική απάντηση από eleven

και φυσικά μην ρωτησεις στην Φορντ για το συγκεκριμένο:cry:

....δεν ξερω αν πηγαινε σε μενα αυτο αλλα δεν εννοουσα να ρωτησει στην φορντ!Απλα ειπα οτι εχει ανταλακτικα για φορντ κ σιγουρα θα εχει εκει κ ψυγειο.....

Φιλικα

Οχι φιλε μου γενικα το ειπα μια που στην φορντ το ιδιο ψυγειο εχει 110-120

Αυτο που χρησιμοποιουμε ολοι ειναι το ψυγειο μια γερμανικης εταιριας που κανει ψυγεια για διαφορους τυπους αυτοκινητων

Και εγώ transit παρήγγειλα με 60 στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς ρακόρ. Μάλλον θα τα κολλήσω με τη βοήθεια του Nycos που το έχει κάνει ήδη (ακούς κοπρόσκυλο ή λιάζεσαι στις παραλίες της νότιας Κρήτης; )

Αρχική απάντηση από trendy

Και εγώ transit παρήγγειλα με 60 στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς ρακόρ. Μάλλον θα τα κολλήσω με τη βοήθεια του Nycos που το έχει κάνει ήδη (ακούς κοπρόσκυλο ή λιάζεσαι στις παραλίες της νότιας Κρήτης; )

Φίλε trendy απο που πήρες το ψυγείο??Είμαι κι εγώ Ηράκλειο και μάλλον θα χρειαστώ σύντομα ένα...

Αρχική απάντηση από eleven [11-07-2004 18:31]

65 με ρακορ ετοιμα για 1/2 εσωτερική διαμέτρου σωλήνες για το Τρανσιτ

Από Θεσσαλονίκη;

Κάνα παραπάνω στοιχείο για το μαγαζί;

Μ'αυτά που βλέπω εδώ κάτω (Χανιά) , μάλλον με συμφέρει να πληρώσω μεταφορικά από Θεσσαλονίκη και να γλιτώσω από κλέφτες και μαστόρους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.