Jump to content

Ψυγεια...

Samael

Recommended Posts

Ποιο κ γιατι?!?

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1462

http://www.watercooling.de/catalog/product_info.php?products_id=512&osCsid=4094a002151e5560402bd8af79ca2f25

Επισης γιατι θα προτιμουσε καποιος αυτοκινητου?Εκτως απο το κοστος...

Καμια καλητερη προταση εχετε?!? :help:

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Το συγκεκριμενο που προτεινεις απο το hac δεν ειναι ιδιαιτερα αποδοτικο. Εαν θελεις κατι εμπορικο θα ελεγα να παρεις ενα της DYO της asetek. Υπαρχουν και με εισοδους 1/2 '' με 1-3 ανεμιστηρες.

Bρε νερουλαδες πεστε καμια ιδεα...

Απο αυτα τα Black Ice λεει κανενα?

http://www.watercooling.de/catalog/default.php?cPath=1_5_45

Για Transit το σκευτομαι μεν αλλα δε με συμφερει ιδιαιτερα το οικονομικο(δε πληρωνω ΦΠΑ) κ θελει κ 3 πατεντες για να το βαλω στην οροφη του case εσωτερικα κ να του φορεσω 1/2 εξωτερικης διαμετρου σωλινες...

Μιας και περί ψυγείων ο λόγος,εγώ που θέλω να έχω εξωτερική υδρόψυξη,αυτά τα ψυγεία που κυκλοφορούν με βάση το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο,κάνουν τίποτα?Λένε για 20-25 βαθμούς κάτω από το περιβάλλον,Λέτε να ισχύουν έστω και τα μισά?Αλλιώς επανέρχομαι στην αρχική μου σκέψη το mini bar ψυγειάκι αλλά κοστίζουν τα μαμημένα!!!

• 3 weeks later...

Schumi ποια ειναι αυτα τα ψυγεια??

YDinipoulos το πηρες τελικα ή ακομα?

Ας πω κ τον πονο μου....

Παραγγηλα προχθες που λετε το Extreme II απο Γερμανια εναντι 75ε,την αλλη μερα ηρθε μαιλ που ελεγε οτι θελουν αλλα 28ε για αποστολη στην Ελλαδα !!!

Μα καλα πετρες θα μου φερουν ρωταω.....?!?Κ φυσικα την ακυρωσα...Αι σιχτιρ....

Κ τωρα τι κανουμε?Ξερει κανεις απο που μπορω να παρω ενα καλο 2πλο ψυγειο εδω Ελλαδα??

ΒΟΗΘΕΙΑ ρε παιδες....τα εχω ολα κ δεν εχω ρημαδοψυγειο..... :cry:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:19]

απο που το τρανσιτ...αλλα καινουργιο!

και ποσο βγαινει??

Παιδιά για Αθήνα sorry δεν ξέρω. Για Salonica με 60-65 το παίρνεις έτοιμο με τα ρακόρ κομμένα

Αρχική απάντηση από vdeseris

Παιδιά για Αθήνα sorry δεν ξέρω. Για Salonica με 60-65 το παίρνεις έτοιμο με τα ρακόρ κομμένα

Moνο?!?!?

Εμενα αλλες τιμες μου ειπαν παιδια που το εχουν....

Εισαι σιγουρος?

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:58]

Moνο?!?!?

Εμενα αλλες τιμες μου ειπαν παιδια που το εχουν....

Εισαι σιγουρος?

Και εγώ είμαι ένα από τα παιδιά που το έχουν!!! :D:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.