ynot13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Sony Ericsson txt | Keyboard phone Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας!!Βασικα το θελω για να μπαινω στο internet(facebook-youtube κτλ..),ειναι Sony Ericsson, ειναι φτηνο,εχει wi-fi και μου αρεσει το χρωμα!!Δεν εχει 3G(Τι ειναι αυτο και που χρησιμευει?) Αξιζει κατα την γνωμη σας 'η ειναι πεταμενα λεφτα? Ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 αμα δεν εχει 3g ειναι πεταμενα λεφταεν ολιγης αν δεν εχεις 3g ειναι σαν να προσπαθεις να δεις video στο youtube με dial upΠοσα $ δινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynot13 Νοέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 αμα δεν εχει 3g ειναι πεταμενα λεφταεν ολιγης αν δεν εχεις 3g ειναι σαν να προσπαθεις να δεις video στο youtube με dial upΠοσα $ δινεις?Αφου εχει Wi-fi SirDiman δεν συνδεεται στο δικτυο γρηγορα?θελω να πω δεν πιανει μεγαλες ταχυτητες?Γυρω στα 100ευρωπουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 Αμα δεν βρίσκεις wifi τριγύρω το 3g ειναι μονόδρομος (πχ σε κανα χωριο αν εισαι)(η cosmote πχ με 3 ευρω δινει 120mb για πλοηγηση για ενα μηνα)Δεν εχω περισσότερη εμπειρία γυρω απο το κινητό αυτο, αλλα θα σου πρότεινα να εδινες κανα 20αρακι ακομα και να αγόραζες κατι σε android (zte blade πχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.