Jump to content

The FOV thread. [Connection rape]

Nephiλiμ

Recommended Posts

Σκεπτομενος ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι το FOV του ολοκαινουριου MW3
ειπα να κανω αυτο το thread για να δουμε ΠΩΣ φαινεται το καθε game -μαζι υπαρχουν και τα frames απο FRAPS-

Ξεκιναμε με το πιο αγαπημενο μου Call Of Duty ολων των εποχων.(World At War)
Settings:all maxed out/FOV default
55hVQ.jpg

Επομενο η "συνεχεια" του απο την Treyarch,Black Ops με ολα τα settings maxed out και την επιλογη FOV στη max ρυθμιση ingame.
EVhcJ.jpg

Modern Warfare 2:AlterIW edition
maxed out settings,FOV untached
JQkp8.jpg

Επομενη σταση το Crysis 2.
Αμονταριστο, με ολα στο ULTRA,DX11 enabled + High Res Textures/FOV untouched
4oUCf.jpg

Crysis 2 blackfire mod + maldo textures.Φυσικα ολα στα ULTRA,DX 11 enabled και πειραγμενο FOV απο τον δημιουργο του MOD.
1BV8H.jpg

Battlefield Bad Company 2 (Ολα maxed out-high,8XAA,16AF,HBAO on-,bloom OFF,FOV 65 απο settings.ini)
4Zu1P.jpg

Το δυστυχως αποτυχημενο εμπορικα Battlefield Vietnam (ρυθμισεις ιδιες με του αποπανω)
BM7ns.jpg

Και τελος Modern Warfare 3...Το παιχνιδι που μεχρι να βγαλουν καποιο tool για να το αλλαξω ΔΕΝ προκειται να ξαναπαιξω αφου με κουραζει απιστευτα πολυ ο συνδιασμος του κλειστοφοβικου FOV με το χαζο head bobbing.
Settings all maxed out.Εχει cap στα 91.
TGhop.jpg

Notes:
to be added.
screen απο Battlefield 3(εκει παιζω με FOV 90)

-5870 stock/i7 950 stock-

• 3 months later...
Στις μακρινές αποστάσεις, βλέπεις καλά?

Να σου πω την αλήθεια μαλλον το εχω συνηθίσει τοσο που δεν εχω καποιο πρόβλημα, θα το ριξω λιγο γιατι σα να μη με βολεύει στο aiming,ισως φταίει και το sensitivity

Το έχουν ξεφτυλίσει με το fov οι εταιρίες. Καταντάνε unplayable πολλά παιχνίδια για μερικούς (π.χ. εμένα).

Ρε μεγάλε, επειδή στις κονσόλες είναι οκ το 60ρι fov, μιας και παίζουν σε tv από 2m απόσταση, δε σημαίνει οτι στο pc που παίζεις σε 24ρι από 40cm θα πρέπει να το αφήσεις ίδιο.

Εγώ ζαλίζομαι σε οτιδήποτε μικρότερο του 80 άμα παίζω πάνω από 20λεπτά.

Darkness II, Singularity, Wolfestein π.χ. εγώ δεν μπόρεσα να τα παίξω. Ούτε το borderlands στην αρχή, μέχρι που βγήκε ο fov editor.

Για αυτό πάμε ολοι πίσω στο Q3 Arena, fov 113, και γειά σας...

Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να είναι κλειδωμένα τα φοβ...

Θεμα balance ειναι μαλλον, δε θελουν να εχει πλεονεκτημα καποιος με μεγαλο μονιτορ κ fov στο θεο.

Όπως τα λέει ο Samael. Αν θυμάστε στο BF2 δεν επιτρεπόταν να βάλεις wide αναλύσεις (είχε βγει την περίοδο που οι πρώτες wide έκαναν την εμφάνισή τους) για να μην έχουν πλεονέκτημα κάποιοι παίκτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.