Picard Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2011 Θελω να ρωτησω σχετικα με τις μνημες,εχω βρει δυο περιπτωσεις και θελω να μου πειτε ποιες ειναι καλυτερες σε επιδοσεις....1) πρωτο κιτ μνημων που τρεχει στα 1600mhz με timings 9-9-9-27 και 1.65v (kingston)2)δευτερο κιτ μνημων που τρεχει στα 1333mhz με timings 7-7-7-21 και 1.50v (gskill)ποια να προτιμησω kingston η gskill??? Οι μνημες gskill ειναι καλες???
Picard Νοέμβριος 12, 2011 Author #3 Νοέμβριος 12, 2011 Ποια μητρικη εχεις ;asus sabertooth 55iκι απο οτι γνωριζω στον i5 η συχνοτητα μνημης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη,γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,για gskill ψηνομαι πιο πολυ αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου,στο site της gskill δειχνει ομως οτι υποστηριζονται απο αυτη την μητρικη....μιλαμε τωρα για 16GB καθως 8gb εχω ηδη τα οποια σε μερικα χρονια δε θα ειναι αρκετα....
zpaf Νοέμβριος 12, 2011 #4 Νοέμβριος 12, 2011 asus sabertooth 55iειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDR3 2x4GB 1600MHZ DUAL CHANNEL | You.grMEMORY :: G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL7 1333MHz (F3-10666CL7D-8GBRH) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.grκι απο οτι γνωριζω στον i5 η συχνοτητα μνημης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη,γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,για gskill ψηνομαι πιο πολυ αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου,στο site της gskill δειχνει ομως οτι υποστηριζονται απο αυτη την μητρικη....μιλαμε τωρα για 16GB καθως 8gb εχω ηδη τα οποια σε μερικα χρονια δε θα ειναι αρκετα....Εγω θα εψαχνα κατι απο τις προτασεις της asus για την μητρικη σου εδω ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS SABERTOOTH 55i
Picard Νοέμβριος 12, 2011 Author #5 Νοέμβριος 12, 2011 Εγω θα εψαχνα κατι απο τις προτασεις της asus για την μητρικη σου εδω ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS SABERTOOTH 55iΕκει εχει τη λιστα με τις μνημες τις οποιες δοκιμασε η asus,υπαρχουν κι αλλες που ειναι συμβατες......μερικες απο αυτες που εχει στη λιστα δεν κυκλοφορουν αλλο στην αγορα
zpaf Νοέμβριος 12, 2011 #6 Νοέμβριος 12, 2011 Εκει εχει τη λιστα με τις μνημες τις οποιες δοκιμασε η asus,υπαρχουν κι αλλες που ειναι συμβατες......μερικες απο αυτες που εχει στη λιστα δεν κυκλοφορουν αλλο στην αγοραΕννοειτε πως δουλευουν και αλλες αλλα ψαξου λιγο μην πεσεις σε κανα τετοιο σεναριο problem with asus sabertooth 55I and gskillmemory in dual channel - GSKILL TECH FORUM
Picard Νοέμβριος 12, 2011 Author #7 Νοέμβριος 12, 2011 Εννοειτε πως δουλευουν και αλλες αλλα ψαξου λιγο μην πεσεις σε κανα τετοιο σεναριο problem with asus sabertooth 55I and gskillmemory in dual channel - GSKILL TECH FORUMθα κοιταξω για κατι τετοιο πριν απο την αγορα αν και στη σελιδα της gskill γραφει οτι η μητρικη μου υποστηριζει τις μνημες.....
screwvy Νοέμβριος 12, 2011 #8 Νοέμβριος 12, 2011 Να επεκτείνω λίγο τη ερώτηση του Picard?Το πρώτο κιτ μνημών που γράφει είναι στα 1600mhz με timings 9-9-9-27Το δεύτερο κιτ μνημών που γράφει είναι στα 1333mhz με timings 7-7-7-21Ανεξάρτητα από τον υπόλοιπο υπολογιστή, ποιες από αυτές τις δύο μνήμες είναι γρηγορότερες? Εννοώ, είναι καλύτερο να έχει μεγαλύτερη συχνότητα ή χαμηλότερους χρονισμούς, όπως παραπάνω?Και βασικά, η πλατφόρμα πώς επηρρεάζει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.