Jump to content

Επιλογή RAM DDR3

Picard

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να ρωτησω σχετικα με τις μνημες,εχω βρει δυο περιπτωσεις και θελω να μου πειτε ποιες ειναι καλυτερες σε επιδοσεις....

1) πρωτο κιτ μνημων που τρεχει στα 1600mhz με timings 9-9-9-27 και 1.65v (kingston)

2)δευτερο κιτ μνημων που τρεχει στα 1333mhz με timings 7-7-7-21 και 1.50v (gskill)

ποια να προτιμησω kingston η gskill??? Οι μνημες gskill ειναι καλες???

Ποια μητρικη εχεις ;

asus sabertooth 55i

κι απο οτι γνωριζω στον i5 η συχνοτητα μνημης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη,γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,για gskill ψηνομαι πιο πολυ αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου,στο site της gskill δειχνει ομως οτι υποστηριζονται απο αυτη την μητρικη....μιλαμε τωρα για 16GB καθως 8gb εχω ηδη τα οποια σε μερικα χρονια δε θα ειναι αρκετα....

asus sabertooth 55i

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDR3 2x4GB 1600MHZ DUAL CHANNEL | You.gr

MEMORY :: G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 Non ECC CL7 1333MHz (F3-10666CL7D-8GBRH) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr

κι απο οτι γνωριζω στον i5 η συχνοτητα μνημης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη,γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο,για gskill ψηνομαι πιο πολυ αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου,στο site της gskill δειχνει ομως οτι υποστηριζονται απο αυτη την μητρικη....μιλαμε τωρα για 16GB καθως 8gb εχω ηδη τα οποια σε μερικα χρονια δε θα ειναι αρκετα....

Εγω θα εψαχνα κατι απο τις προτασεις της asus για την μητρικη σου εδω ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS SABERTOOTH 55i

Εγω θα εψαχνα κατι απο τις προτασεις της asus για την μητρικη σου εδω ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS SABERTOOTH 55i

Εκει εχει τη λιστα με τις μνημες τις οποιες δοκιμασε η asus,υπαρχουν κι αλλες που ειναι συμβατες......μερικες απο αυτες που εχει στη λιστα δεν κυκλοφορουν αλλο στην αγορα

Εκει εχει τη λιστα με τις μνημες τις οποιες δοκιμασε η asus,υπαρχουν κι αλλες που ειναι συμβατες......μερικες απο αυτες που εχει στη λιστα δεν κυκλοφορουν αλλο στην αγορα

Εννοειτε πως δουλευουν και αλλες αλλα ψαξου λιγο μην πεσεις σε κανα τετοιο σεναριο problem with asus sabertooth 55I and gskillmemory in dual channel - GSKILL TECH FORUM

Εννοειτε πως δουλευουν και αλλες αλλα ψαξου λιγο μην πεσεις σε κανα τετοιο σεναριο problem with asus sabertooth 55I and gskillmemory in dual channel - GSKILL TECH FORUM

θα κοιταξω για κατι τετοιο πριν απο την αγορα αν και στη σελιδα της gskill γραφει οτι η μητρικη μου υποστηριζει τις μνημες.....

Να επεκτείνω λίγο τη ερώτηση του Picard?

Το πρώτο κιτ μνημών που γράφει είναι στα 1600mhz με timings 9-9-9-27

Το δεύτερο κιτ μνημών που γράφει είναι στα 1333mhz με timings 7-7-7-21

Ανεξάρτητα από τον υπόλοιπο υπολογιστή, ποιες από αυτές τις δύο μνήμες είναι γρηγορότερες? Εννοώ, είναι καλύτερο να έχει μεγαλύτερη συχνότητα ή χαμηλότερους χρονισμούς, όπως παραπάνω?

Και βασικά, η πλατφόρμα πώς επηρρεάζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.