Jump to content

AMD Phenom II x4 965 BE & Corsair CMD4GX3M2A1600C8

gaster

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο ακριβώς πρέπει να ρυθμίσω στα BIOS τα timings τα volts και σε ποιές ακριβώς ρυθμίσεις,ώστε να τρέχουν σταθερά και ακίνδυνα οι μνήμες στα 1600MHz;Έχω την μητρική MSI 790FX-GD70.Η προεπιλεγμένη συχνότητα του επεξεργαστή είναι στα 3.4GHz και το μέγεθος μνήμης 8GB.Επίσης,πόσο θα μπορούσα να φτάσω τον επεξεργαστή με overcklocking;Από ψύξη έχω 7 ανεμηστήρες CoolerMaster,1 PCI Zalman,Υδρόψυξη Thermaltake Big Water 760 η οποία είναι συνδεμένη με 3πλό ψυγείο

Φίλε μου για στο σύστημα της υπογραφής μου, για τα 1600MHz έχω βάλει 1,65v και τα timings στο αυτόματο (9-9-9-24). Για τις δικές σου λογικά κατι παρόμοιο παίζει λογικά.

Οταν τρέχουν default τι συνχότητα και timings παίζουν?

Φίλε μου για στο σύστημα της υπογραφής μου, για τα 1600MHz έχω βάλει 1,65v και τα timings στο αυτόματο (9-9-9-24). Για τις δικές σου λογικά κατι παρόμοιο παίζει λογικά.

Οταν τρέχουν default τι συνχότητα και timings παίζουν?

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Τώρα που είναι αυτόματα τρέχουν στα 1333ΜΗz με 9-9-9-24-34 1Τ Θα μπορούσες επίσης σε παρακαλώ να τσεκάρεις και αυτό το thread http://www.thelab.gr/mnimes-ddr-ddr2-ddr3/xreiazomai-voitheia-sxetika-me-epeksergasti-kai-ram-101542.html για ένα πρόβλημα που έχω μήπως έχεις καμιά ιδέα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.