Jump to content

ZALMAN RESERATOR-ΑΓΟΡΑ????

jdrogas

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα λογω ανανεωσης του συστηματος της υπογραφης μου επειδη καηκε κατι απο την msi τελικα παρηγγειλα την ABTI IC7-MAX3 μου ζηταει καποιος να του δωσω τη sp-94-enermax-0.90 και σκεφτομαι να παρω το zalman reserator και μη μου πειτε για να φτιαξω μονος μου γιατι πολυ εχω ταλαιπωρηθει με το λυσε-δεσε συνεχεια θελω ευκολα πραγματα αυτη τη στιγμη εχω 44-45 στα 240 fsb και σκοπευω να ανεβω με το καινουργιο μοβο τι διαφορα θα δω ?.Ακουω τις αποψεις σας.

Ελα φιλαρακι καλησπερα δηλαδη δεν θα δω διαφορα λες καμια ?Παντως καπου διαβασα οτι η εταιρια εχει προβλεψει αν θες να αλλαξεις και να βαλεις μεγαλυτερη αντλια ξερεις τιποτα γι αυτο?

jdrogas κοίτα αυτό για το reserator

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619

Για την απόδοση που σου έγραψα πιο πάνω μπορείς να ψάξεις στο google γράφοντας "zalman reserator review"

Πηρα και ρωτησα και πλαισιο και checkmate και δεν το εχει κανεις μπουρδες μας πουλανε.Τωρα ο soki μου προτεινε το asetek waterchill kt-03 ξερουμε τιποτα γι αυτο το εχει βαλει κανεις να δουμε εντυπωσεις?

jdrogas είχα πάθει ακριβώς τα ίδια με εσένα. Είχα δει το reserator, είδα ότι από απόδοση δεν λέει και πολλά και κοίταξα αμέσως μετά για το waterchill το οποίο είναι σαφώς καλύτερο σε απόδοση

Είχα ανοίξει ένα αντίστοιχο θέμα

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4309

Όπως θα δεις, το μεγάλο μειονέκτημά του είναι η μηδενική δυνατότητα αναβάθμισης λόγω των σωλνώσεων που χρησιμοποιεί

Kαλημερα σε ολους.Τελικα σημερα εστησα το asetek waterchill-kt-03 ειναι αθορυβο γιατι εχει επιλογη του φαν 7 και 12 βολτ.Απο θερμοκρασιες ειχα με την sp-94-enermax-0.90 54-55 idle-full 58 μετρημενο παντα με το motherboard monitor σημερα ειμαι σταθερα idle 44 full 48.Oλα αυτα με τον καινουργιο μου 3.2 στα 240 fsb 3.85 και 1.57v.Το μονο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν μπορει να μπει μεσα στο κουτι και ειναι λιγακι σκορπια απ εξω.Αυτα για τις πρωτες μου εντυπωσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.