jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2004 Παιδια καλησπερα λογω ανανεωσης του συστηματος της υπογραφης μου επειδη καηκε κατι απο την msi τελικα παρηγγειλα την ABTI IC7-MAX3 μου ζηταει καποιος να του δωσω τη sp-94-enermax-0.90 και σκεφτομαι να παρω το zalman reserator και μη μου πειτε για να φτιαξω μονος μου γιατι πολυ εχω ταλαιπωρηθει με το λυσε-δεσε συνεχεια θελω ευκολα πραγματα αυτη τη στιγμη εχω 44-45 στα 240 fsb και σκοπευω να ανεβω με το καινουργιο μοβο τι διαφορα θα δω ?.Ακουω τις αποψεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Δεν θας δεις τρελλή διαφορά στις θερμοκρασίες. Το reserator είναι κυριώς αθόρυβο παρά αποδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2004 Ελα φιλαρακι καλησπερα δηλαδη δεν θα δω διαφορα λες καμια ?Παντως καπου διαβασα οτι η εταιρια εχει προβλεψει αν θες να αλλαξεις και να βαλεις μεγαλυτερη αντλια ξερεις τιποτα γι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Καλα ρε παιδια ασχετος ειμαι ο ανθρωπος με το νερο πως περιμενετε μα βαλουμε υδροψυξη αν δεν δωσετε καμια συμβουλη,ιδεα,αποψη??????!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 ψάξε αν θες στο φόρουμ, υπάρχει αρκετά μεγάλο θρεντ για τοοζαλμάν με όλες τις απόψεις και με προτάσεις βελτίωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Τα εχω ψαξει απλα ηθελα καποιος να με διαφωτισει αν το εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 jdrogas κοίτα αυτό για το reserator http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3619Για την απόδοση που σου έγραψα πιο πάνω μπορείς να ψάξεις στο google γράφοντας "zalman reserator review" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Prokopa ευχαριστω πολυ για το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 Πηρα και ρωτησα και πλαισιο και checkmate και δεν το εχει κανεις μπουρδες μας πουλανε.Τωρα ο soki μου προτεινε το asetek waterchill kt-03 ξερουμε τιποτα γι αυτο το εχει βαλει κανεις να δουμε εντυπωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2004 jdrogas είχα πάθει ακριβώς τα ίδια με εσένα. Είχα δει το reserator, είδα ότι από απόδοση δεν λέει και πολλά και κοίταξα αμέσως μετά για το waterchill το οποίο είναι σαφώς καλύτερο σε απόδοσηΕίχα ανοίξει ένα αντίστοιχο θέμαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4309Όπως θα δεις, το μεγάλο μειονέκτημά του είναι η μηδενική δυνατότητα αναβάθμισης λόγω των σωλνώσεων που χρησιμοποιεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 οποιος ενδιαφερεται για zalman reserator εχω 2 και το ενα το δινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Για στειλε πμ με τιμουλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 25, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Kαλημερα σε ολους.Τελικα σημερα εστησα το asetek waterchill-kt-03 ειναι αθορυβο γιατι εχει επιλογη του φαν 7 και 12 βολτ.Απο θερμοκρασιες ειχα με την sp-94-enermax-0.90 54-55 idle-full 58 μετρημενο παντα με το motherboard monitor σημερα ειμαι σταθερα idle 44 full 48.Oλα αυτα με τον καινουργιο μου 3.2 στα 240 fsb 3.85 και 1.57v.Το μονο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν μπορει να μπει μεσα στο κουτι και ειναι λιγακι σκορπια απ εξω.Αυτα για τις πρωτες μου εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.