Jump to content

Laptop 1200 euro

3likos

Recommended Posts

Ο ξάδερφος μου θέλεο να αγοράσει ενα λαπτοπ για καθημερινή χρηση+παιχνιδια+δημιουργία ήχου (fl studio και τέτοια δεν τα ξέρω καλα)

διαθέτει 1200 ευρώ... λέμε να πάρει ενα 15.6 " . Επίσης μιας και το budget είναι μεγάλο δεν είναι αμαρτία να μη βάλουμε και ένα ssd??

Ακούμε προτάσεις

HP Pavilion dv6-6b19sv/ev - Laptop - plaisio.gr

αυτο το ωρίσκουμε στο mgmanager στα 1075 ευρώ + ενα ssd να παρουμε και ειμαιστε κομπλε...

ερωτηση

στα λαπτοπ oi ssd μπαίνουν στη θέση του κανονικού σκληρού και ο αλλος μπαίνει εξωτερικά ή μπορούν να μπουν και οι δύο εσωτερικά??

μακρια απο acer χαλια service

κοιτα απο dell

ποιοτητα-εγγυηση-τιμη ;)

Dell Inspiron Q15R N5110 (i7-2670M/8GB/640GB) | Skroutz.gr

του βαζεις και εναν ssd και απλα πεταει ;)

και θα σου βγει λιγοτερο απο 1000αρικο :)

Αφου το δινει το 1000ρικο, καλυτερα να κοιταξει και την ποιοτητα κατασκευης αλλα και τα ηχεια.

Καλο και χρυσο το Dell που προτεινει ο φιλος auditt αλλα ειναι ειναι σκετη πλαστικουρα και εχει πολυ μετρια ηχεια (βασικα ενα ηχειο εχει).

Αυτο εχει φοβερα 2.1 JBL ηχεια αλλα και κατασκευη απο αλουμινιο:

Xps L502x

Αφου το δινει το 1000ρικο, καλυτερα να κοιταξει και την ποιοτητα κατασκευης αλλα και τα ηχεια.

Καλο και χρυσο το Dell που προτεινει ο φιλος auditt αλλα ειναι ειναι σκετη πλαστικουρα και εχει πολυ μετρια ηχεια (βασικα ενα ηχειο εχει).

Αυτο εχει φοβερα 2.1 JBL ηχεια αλλα και κατασκευη απο αλουμινιο:

Xps L502x

ναι +1 σε αυτο τελικα δεν το ειχα δει :p

σε αυτο να πας που σε προτεινει ο Αντρεας

εαν κοιτας και απο εξωτερικο τσεκαρε και αυτα που ειναι πιο xtream

Alienware M17x R3 Quad Core i7 2.9 GHz Dell Gaming Laptop 320GB 4 GB 17.3" WiFi | eBay

σε ευρω κοστιζει 1000αρικο

To Alienware βεβαια ειναι Manufacturer refurbished.

Αλλα παρακατω λεει οτι ειναι απο επιστροφη προιοντος και οχι ανακατασκευασμενο.

Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν ποτε καποιον με ουτε 200 αξιολογησεις.

Και ειδικα για αντικειμενο που πωλειται στην αγορα πανω απο 1700ευρω, στην καλυτερη.

κοιτα η τιμη δεν μου φενεται τρελη καθως εχω δει πολλα τετοια στο ebay με 1400-1700$

και με πιο πολλες αξιολογησεις

πιστευω πως στην Αμερικη τοσο ειναι η τιμη τους

απλα στην ευρωπη κανουν το κολπο οσο ειναι σε $ να το βαζουν σε ευρω

βλεπε iphone π.χ

Παιδια ευχαριστώ για τισ προτάσεις, τελικά βιάστηκε και πήγε σήμερα και πήρε αυτό που έχω στο πρώτο λινκ... ελπίζω να αξίζει...! οταν το δω απο κοντα θα σας πω εντυπώσεις...

Το ειχα το συγκεκριμενο για 2 μερες (ενας φιλος μου το εφερε για να του περασω καποια παιχνιδια).

Καλο σαν λαπτοπ (καλη κατασκευη, πολυ μετριο πληκτρολογιο, καλουτσικη οθονη, πολυ δυνατα χαρακτηριστικα), αλλα το σημαντικοτερο μειονεκτημα του ειναι η θερμοκρασια που πιανει οταν βαζεις καποιο παιχνιδι για να παιξεις.

Ψηνεις και αυγο επανω!:magic:

όχι φίλε! αν θέλει LAPTOP για gaming καλύτερα να ψάξει μάρκες που είναι για GAMING

έχω SONY VAIO VGN και τρέχει drivers του 2008 εργοστασιακούς και το ΟΕΜ της SONY δεν με αφήνει να κάνω update απο το SITE της NVIDIA την geforce 9600m GT έχει

ψάξε το καλύτερα μήν πάρει laptop εταιρίας και δεν θα μπορεί να κάνει updates τους drivers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.