3likos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2011 Ο ξάδερφος μου θέλεο να αγοράσει ενα λαπτοπ για καθημερινή χρηση+παιχνιδια+δημιουργία ήχου (fl studio και τέτοια δεν τα ξέρω καλα)διαθέτει 1200 ευρώ... λέμε να πάρει ενα 15.6 " . Επίσης μιας και το budget είναι μεγάλο δεν είναι αμαρτία να μη βάλουμε και ένα ssd??Ακούμε προτάσειςHP Pavilion dv6-6b19sv/ev - Laptop - plaisio.grαυτο το ωρίσκουμε στο mgmanager στα 1075 ευρώ + ενα ssd να παρουμε και ειμαιστε κομπλε...ερωτησηστα λαπτοπ oi ssd μπαίνουν στη θέση του κανονικού σκληρού και ο αλλος μπαίνει εξωτερικά ή μπορούν να μπουν και οι δύο εσωτερικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Νοέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 check-αρε μια κ αυτο!!ειναι φοβερο λαπτοπ κ με 400ε κατω!του βαζεις κ τον ssd σου κ εισαι αρχηγοςAcer AS5750G-2634G75Mnkk (i7-2630/4GB/750GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 Ίσως αν τον βόλευε ένα λίγο πιο μεγάλο που να δέχεται 2 δίσκους θα μπορούσες να έχεις ένα καλό ssd μικρό και ένα 500άρι για αποθήκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 μακρια απο acer χαλια service κοιτα απο dell ποιοτητα-εγγυηση-τιμη Dell Inspiron Q15R N5110 (i7-2670M/8GB/640GB) | Skroutz.gr του βαζεις και εναν ssd και απλα πεταει και θα σου βγει λιγοτερο απο 1000αρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Αφου το δινει το 1000ρικο, καλυτερα να κοιταξει και την ποιοτητα κατασκευης αλλα και τα ηχεια.Καλο και χρυσο το Dell που προτεινει ο φιλος auditt αλλα ειναι ειναι σκετη πλαστικουρα και εχει πολυ μετρια ηχεια (βασικα ενα ηχειο εχει).Αυτο εχει φοβερα 2.1 JBL ηχεια αλλα και κατασκευη απο αλουμινιο:Xps L502x Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Αφου το δινει το 1000ρικο, καλυτερα να κοιταξει και την ποιοτητα κατασκευης αλλα και τα ηχεια.Καλο και χρυσο το Dell που προτεινει ο φιλος auditt αλλα ειναι ειναι σκετη πλαστικουρα και εχει πολυ μετρια ηχεια (βασικα ενα ηχειο εχει). Αυτο εχει φοβερα 2.1 JBL ηχεια αλλα και κατασκευη απο αλουμινιο: Xps L502x ναι +1 σε αυτο τελικα δεν το ειχα δει σε αυτο να πας που σε προτεινει ο Αντρεας εαν κοιτας και απο εξωτερικο τσεκαρε και αυτα που ειναι πιο xtream Alienware M17x R3 Quad Core i7 2.9 GHz Dell Gaming Laptop 320GB 4 GB 17.3" WiFi | eBay σε ευρω κοστιζει 1000αρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 To Alienware βεβαια ειναι Manufacturer refurbished.Αλλα παρακατω λεει οτι ειναι απο επιστροφη προιοντος και οχι ανακατασκευασμενο.Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν ποτε καποιον με ουτε 200 αξιολογησεις.Και ειδικα για αντικειμενο που πωλειται στην αγορα πανω απο 1700ευρω, στην καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Νοέμβριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 κοιτα η τιμη δεν μου φενεται τρελη καθως εχω δει πολλα τετοια στο ebay με 1400-1700$ και με πιο πολλες αξιολογησειςπιστευω πως στην Αμερικη τοσο ειναι η τιμη τουςαπλα στην ευρωπη κανουν το κολπο οσο ειναι σε $ να το βαζουν σε ευρωβλεπε iphone π.χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Παιδια ευχαριστώ για τισ προτάσεις, τελικά βιάστηκε και πήγε σήμερα και πήρε αυτό που έχω στο πρώτο λινκ... ελπίζω να αξίζει...! οταν το δω απο κοντα θα σας πω εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 12, 2011 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Το ειχα το συγκεκριμενο για 2 μερες (ενας φιλος μου το εφερε για να του περασω καποια παιχνιδια).Καλο σαν λαπτοπ (καλη κατασκευη, πολυ μετριο πληκτρολογιο, καλουτσικη οθονη, πολυ δυνατα χαρακτηριστικα), αλλα το σημαντικοτερο μειονεκτημα του ειναι η θερμοκρασια που πιανει οταν βαζεις καποιο παιχνιδι για να παιξεις.Ψηνεις και αυγο επανω!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Νοέμβριος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 όχι φίλε! αν θέλει LAPTOP για gaming καλύτερα να ψάξει μάρκες που είναι για GAMINGέχω SONY VAIO VGN και τρέχει drivers του 2008 εργοστασιακούς και το ΟΕΜ της SONY δεν με αφήνει να κάνω update απο το SITE της NVIDIA την geforce 9600m GT έχειψάξε το καλύτερα μήν πάρει laptop εταιρίας και δεν θα μπορεί να κάνει updates τους drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.