Μ@rk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2011 Σκέφτομαι την αγορά του Mionix Zibal 60 αλλά είναι λίγο τσιμπιμένη η τιμή του.. και το μόνο μαγαζί στην Ευρώπη είναι το [ame=http://www.amazon.co.uk/Mionix-Zibal-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B00577W5H2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321022658&sr=8-1]Amazon[/ame] και OverclockersUKΓια πείτε καμιά γνώμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 παρομοιο με τα SteelSeries 6Gv2 και 7G ειναι, αυτα δεν σου αρεσουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivris Νοέμβριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Δυστυχώς ακούγονται πιο πολλά " κακά " για το συγκεκριμένο παρά καλα.Λένε ( χρήστες) που το έχουν κανά 2 μηνό στην χρήση ότι τα keycaps που φοράει ΄λιωνουν΄ (παραμορφωνονται είτε απο την ζέστη είτε απο τον ιδρώτα.Άλλο ένα είναι για τον φωτισμό του κάποια λεντακια καίγονται και κάποια αλλά υποφωτιζουν ( αυτό το είπε το παλικάρι που έκανε το beta testing , ο οποίος τους ανάφερε το προβλημα και του έκαναν delete + ban posts κ account lol) για να αποφύγουν την δυσφήμηση ...βασικά ακούγεται ότι το έφτιαξαν αυτό , εξαλου ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε τόσο πολυ να κυκλοφορήσει.3ον. Το support δεν είναι ΄τοοσό΄ κακό αλλα καλό είναι να μην μπλεξεις... Τα μαύρα switches θα σε κουράσουν αργά η γρήγορα (άποψη μου)... Είναι αρκετά σκληροί διακόπτες για κείμενο εκτός και αν το θες αποκλειστικά για gaming.Θες να έχεις λεντακια η το κοιτάς σαν υλοποίηση?Αν θες λεντακια θα πρότεινα την πεπατημένη ... Deck keyboards αν σου αρέσει το layout η διαφορετικά Ducky Shine με μπλε η κόκκινα leds. Κοντεύει νομίζω να κυκλοφορήσει αν δεν βγήκε ήδη.Και αν ρωτάς για support δύσκολο και αυτό (Για το ducky ) αλλα με την διάφορα της εγγύησης ότι δεν θα το χρειαστες! Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Νοέμβριος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Δεν ήξερα οτι έχει τόσα προβλήματα....και είναι και πανάκριβο! Τα switches προτιμώ να είναι μαύρα γιατι στο pc περισσότερο για παιχνίδια το έχω(FPS). κοιτάω την υλοποίηση αλλά θα ήθελα να έχει kai ledakia Το ducky shine φαίνεται πολύ ωραίο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.