Jump to content

Ενα απλο και πρακτικο mod

xrist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο την τοποθετηση δυο 12αριδων fans ενα μπρος και ενα πισω πριν 2 μηνες και βλεποντας τις θερμοκρασιες λογω καλοκαιριου να ανεβαινουν βρηκα λιγο χρονο να ανοιξω το κουτι απο μπροστα για καλυτερη εισαγωγη αερα αφου πριν ο αερας ερχοταν κατω απο την προσοψη απο ενα μικρο ανοιγμα.

Το αποτελεσμα ηταν ευχαριστο γιατι τωρα εχω -4C στο κουτι και -3C στη CPU

Δηλαδη οι παλιες μου τιμες με θερμοκρασια δωματιου 27-28C ηταν

idle: case 32C, CPU 37C

full load : case 33C , CPU 50-52C

Tωρα εχω

idle: case 28C, CPU 34C

full load : case 29C , CPU 47-49C

Τα fans ειναι στις 1500 στροφες

post-884-1416071019,974_thumb.jpg

Χα με πρόλαβες και πήρες τηλ..... Αλλά πολύ καλό..... Εγω στο νέο κουτί μου δυστηχώς δεν μπορώ να το κάνω :-( Έχει τα κουμπάκια σε εκείνο το σημείο.....

Επόμενη πρόταση μου είναι να βάψεις μαύρη την πρόσοψή.....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πολύ ωραιο. Μικρο απλο και ομορφο......

Γιαννη καπου ειχα δει οτι θελεις να κανεις κ' εσυ μπροστα τρυπα?

Την εκανες?

Ειχε αποτελεσματα?

’σε που πρέπει να έχει λιγότερο θόρυβο τώρα από το vacuum effect του ήχου, όταν περνάει από το στενό άνοιγμα του υπολογιστή.

Εχω τρυπήσει το σιδερο απο μεσα. Μπροστα εχω ξεκινησει σιγα-σιγα και κοβω το πλαστικό. Ο λόγος ειναι για να ψυχεται καλύτερα το ψυγειο που θα βαλω μεσα...

Δυο ερωτήσεις.... Την τρύπα την έκανες με ποτήρι 12cm? και το πλαστικό που έβαλες τί είναι?

Η τρύπα που είχα στο παλίο μου case.....

post-419-1416071020,0266_thumb.jpg

Δημητρη απο βαψιματα δεν τα παω καλα

trendy πραγματι εχω λιγοτερο θορυβο.

Γιαννη εγω το πλαστικο το ανοιξα με χοντρο τρυπανι.Πολλες τρυπες γυρω-γυρω και μετα ισιωμα σιγα-σιγα με λεπιδα.

Δημητρη το πλαστικο ειναι απο 10αδα DVD .Εκοψα το εσωτερικο γυρω-γυρω και το κολησα με ζεστη σιλικονη.

Γιάννη να βοηθήσω? Της τρύπα εγώ την είχα κάνει με το κολλητήρι που έχει μύτη μπροστά..... Την σημάδεψα και σιγά-σιγά άρχισα να την λιώνω γύρω-γύρω...... Βγήκε πολύ ίσια τρύπα..... Απλά μετά την μύτη από το κολλητήρι την πέταξα και πήρα άλλη....

Για Ελλαδιστάν το κόβω δύσκολο (εκτός και αν πας στον Κλεφτόραση και έχει κάτι), από Αμερική είχα δεί κάτι καλές......

xoxide_1794_67556154

Καλα οι γερμανοι ολα τα λεφτα.

Σιγουρα θα εχουν και αεροπλανα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.