Makis Hourdakis Ιούνιος 23, 2004 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Επίσης, τουλάχιστον η ξαδέρφη μου επηρεάζεται απ'αυτά και κυρίως από τις "έρευνες αγοράς" . Λυπάμαι τη θεία μου γιατί όλη την ώρα της λέει μαμά θέλω αυτό και θέλω εκείνο...Ρε μην τρελαθούμε. Μία δήλωση προς τις γυναίκες και τα κορίτσια του site: Δεν μας νοιάζει αν φοράτε τακούνια ή αθλητικά. Δεν μας νοιάζει αν φοράτε ροζ, πράσσινο ή κίτρινο. Ας είστε ο εαυτός σας. Μην επηρεάζεστε από τέτοιου τύπου περιοδικά και ειδικά από θέματα του τύπου "πώς να τον ρίξετε σε μια μέρα" γιατί μπορεί να κάνει τόσο λάθος το περιοδικό που να σας πετάξουμε με τις κλοτσιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 23, 2004 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Και στα περιοδικά πληροφορικής λέει πολύ συχνά οτι οι AMD είναι καλύτεροι απ'τους Intel αλλά εγώ κάθε φορά Intel παίρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 23, 2004 Author #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Paschalia το "θα κανονίσουμε" πήγαινε στο να της πω ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ. Δεν είχαμε προς συζήτηση το τι θα φορέσω τι εσωρουχα θα βάλω αν θα κάνω μπάνιο, αν θα ξυρίσω τα μπούτια μου, αν θα παω στον Michel για να μου τα κάνει περμαναντ κτλ κτλ κτλ.Και επειδή εγώ το ξέχασα να της πω, αυτό ακυρώνει κάτι που είχαμε κανονίσει. Μας αλλάζετε την παναγία για χίλια δυο άλλα πράγματα εκεί κωλόνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 23, 2004 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 ΛΛ θα απαντησω σε σχεση με το τι θα εκανα εγω-μιας και δεν σας ξερω για να μπορω να δωσω μια αποψη σχετικη..-.Εγω ναι, εφοσον ειχες πει οτι εσυ θα το κανονιζες και δεν το ανεφερες ξανα, θα θεωρουσα οτι δεν ηθελες και τοσο και ετσι δεν θα στο ελεγα ξανα, ανεξαρτητα απο το ποσες αλλες φορες γκρινιαζουμε η -οπως λες- σας αλλαζουμε τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 23, 2004 Author #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 μα το κανονίσαμε, το συμφωνήσαμε, πάει, τελείωσε, that's it, φινίτο λα μιούζικα, έκλεισε!Σου ξαναλέω. Μια λεπτομέρεια απέμενε να πούμε την οποία 9 η ώρα το πρωι που με πήρε την ξέχασα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 23, 2004 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Μια λεπτομερεια η οποια -απο οτι καταλαβα- ηταν κατι που εσυ θα κανονιζες . Απο την στιγμη που εσυ δεν της το ανεφερες ,ισως δεν θα επρεπε να τα παρεις μαζι της τοσο πολυ κατα την αποψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 23, 2004 Author #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Όχι. Θα της έλεγα "Μωρό μου μόλις φτάσεις στην στάση "Ιζολα" θα μου ρίξεις μια αναπάντητη;""Ναι αγάπη μου" θα μου έλεγεΤώρα ο διάλογος θα ήταν"Νινάκι μου πότε να σου κάνω αναπάντητη;""Μόλις φτάσεις στην στάση "Ιζολα" κουκλίτσα μου""ΟΚ γλυκέ μου"Αναγνωρίζω ότι η κατάσταση περιπλέκεται δραματικά στο δεύτερο διάλογο, αλλά συγνώμη που όταν τρέχω κατευθείαν απο το κρεβάτι 9 το πρωι για να πιάσω το τηλέφωνο, δεν έχω ύστερα για κανα 10λεπτο το μυαλό να θυμηθώ τι έχουμε πει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 23, 2004 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 15:27] υ.γ. αν δεν κανω λαθος η grace αποχωρησε αρκετες βδομαδες πριν αρχισω να ποσταρω Μπορεις να τη βρεις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 ΡΕ ξέρεις από γυναίκες ???? μπορούν να κάνουν το καλάμι τφεκι!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2004 #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Nedi46 [Σήμερα, στις 00:46] .....μπορούν να κάνουν το καλάμι τφεκι!!!!!!! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmax Ιούνιος 23, 2004 #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2004 LL_ δεν μας το είχες πι ότι πας και στου Michel..:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 24, 2004 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 Μπορεις να τη βρεις εδω Δεν μας άντεξε κι έφυγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 24, 2004 #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 σκεφτομενοι δημοκρατικα εγω και οι φιλοι μου εχουμε βρει οτι ο μονος τροπος ειναι η απαγορευση κυκλοφοριας του cosmopolitan, της super κατερινας και λοιπων περιοδικων του ειδους... ειναι γραμμενα στο ποδι απο αποτυχημενες γυναικες που αμφιβαλω αν ειχαν ποτε αγορι... κατεστραμενα ατομα που τραβανε στο βουρκο τους τοσες κοπελες που πιστευουν οτι ακολουθωντας τις μ******ς που γραφουν θα εχουν το καλυτερο αγορι διπλα τους, θα το κανουν οτι θελουν και αυτο θα μενει πιστο... αντι να χανουν το χρονο τους με το να διαβαζουν λακαμιες και να ονειρευονται ποτε θα ερθει ο τομ κρουζ να τις παρει με τη φεραρι του απο το σπιτι τους... δεν βγαινουν καλυτερα λιγο εξω να γινει παιχνιδι??? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.