Jump to content

Τα νεύρα μου

LL_NEO

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xrist22

Καλα τα γραφετε βρε παιδια αλλα θα σας δω μετα απο μερικα χρονακια παντρεμενους.Αν παντρευτειτε ποτε γιατι απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι ουτε καν φλερταρετε..:zzz: :zzz: :zzz:

χαχαχαχαχα ποιό είπες είναι το κινητό της κόρης σου? χαχαχαχα

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas

χαχαχαχαχα ποιό είπες είναι το κινητό της κόρης σου? χαχαχαχα

ΧαΧαΧα...Γεια σου γαμπρε μου.:daisy:

Γιαννη υπαρχουν και εξαιρεσεις.Ο κανονας δυστυχως ειναι αυτος που ειπα.

Τωρα οπου και να πας βλεπεις μονες γυναικες και μονους ανδρες.Πολυ αφυσικα πραγματα.

Γενικα υπαρχει μια αδιαφορια και μια φοβια που δεν μπορω να εξηγησω.

Και πολλοι χωρισμοι .Τι γινεται ρε γμτ?

Στο τελος ετσι θα καταντησουμε....

Πολύ φάση η pic αλλά δεν νομίζω να καταλήξουμε κι έτσι.

Πιστεύω ότι αν τις σεβόμαστε, δεν δείχνουμε κανένα είδος υποτίμησης απέναντί τους και είμαστε ξεκάθαροι, τότε θα τα πηγαίνουμε καλά μαζί τους. :flower:

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. :p

μπας

ΧαΧαΧα...Γεια σου γαμπρε μου.:daisy:

Τωρα οπου και να πας βλεπεις μονες γυναικες και μονους ανδρες.Πολυ αφυσικα πραγματα.

λολ. μπας και πας σε πολλά gay bars? ΄

πέρα από την πλάκα έχεις εν μέρει δίκιο αλλά νομίζω είναι θέμα νοοτροπίας. δε νομίζω να προτιμούν τη μοναξιά όσοι είναι μόνοι τους. απλά υπάρχει μια περίεργη εξέλιξη ηθών που σηκώνει τεράστια κουβέντα...

κι επειδή είναι όντως τεράστια, να τα πω με τη μικρή πίνοντας κανα ποτάκι? και σου μεταφέρει μετά τις απόψεις μου... ;);)

(ελπίζω να μη σε ενοχλεί το χιούμορ μου)

@Hero Πιστεύω ότι αν τις σεβόμαστε, δεν δείχνουμε κανένα είδος υποτίμησης απέναντί τους και είμαστε ξεκάθαροι, τότε θα τα πηγαίνουμε καλά μαζί τους. :flower:

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. :p

:T: :T: :T: :T:

Χριστόδουλος speaking... Εγώ πιστεύω πως οι γυναίκες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές και μοιράζουν εύκολα χιλόπιτες οπότε, μετά από μερικές χιλόπιτες χάνεις την όρεξη και σταματάς...

Αρχική απάντηση από DJD

Αν διαβάζουν όλη μέρα cosmopolitan με άρθρα του στυλ "Βρείτε τον άνδρα τον ονείρων σας σε 24 ώρες" ή "Κάντε τον να λιώσει για πάρτη σας" αυτά γίνονται...

και όταν τα διαβάζεις εσύ, τότε τι γίνεται?:p:P

Ειδικά όσον αφορά τα περιοδικά, πάρε να δείς τί κυκλοφορεί για γυναίκες και τί προς άντρες. Οι άντρες έχουν στην διάθεσή τους περιοδικά για αυτοκίνητα, υπολογιστές, ξυλοκατασκευές, συναρμολογούμενα, ξεβράκωτες, αβράκωτες, ειδεικευμένου περιεχομένου, επιστημονικού, καφριλοπεριεχόμενο κ.ο.κ. Δές τώρα για τις γυναίκες...........περιοδικά για άντρες (του στύλ πώς τον θές-τώρα θα σου πω πως να τον έχεις), για σπίτια (ντεκόρ-ρακόρ) και για νυφικά........αυτά. Τα συμπεράσματα πολλά και όλα δικά σας.

Μια φορά έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα "Σούπερ Κατερίνα" της ξαδέρφης μου. Το ξεφίλλησα και λέει όλο μ@λακίες! Ξεφιλήστε κανένα τέτοιου τύπου περιοδικό να καταλάβετε...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μια φορά έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα "Σούπερ Κατερίνα" της ξαδέρφης μου. Το ξεφίλλησα και λέει όλο μ@λακίες! Ξεφιλήστε κανένα τέτοιου τύπου περιοδικό να καταλάβετε...

Τι ******** έλεγε δηλαδή?

Πες ένα παράδειγμα αν θέλεις. :)

Παιδες ειχα παει στο σπιτι της κολλητης μου...μιλουσαμε με τον αδερφο της και στον καναπε ειχε ξεμεινει ενα Cosmopolitan...ε το διαβασα - ο περιεργος-:p και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βλακεις λεει:D

Οταν πατε στο περιπτερο για καποιο περιοδικο, διαβαστε εστω και το εξωφυλλο του Cosmopolitan και θα πεσετε κατω απο το γελιο:D

-Παρτε τα Τρια(εκ του Τροια) στα χερια σας

-Καντε τον να λιωσει σε 1 μερα

-Καυτες στασεις για τον ξελογιασετε

Και αλλα τετοια:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.