Jump to content

Call Of Duty : Black Ops II

Nephiλiμ

Recommended Posts

Το χειροτερο παιχνιδι του 2012 με βαση την φημη του.

Τραγικο σε moulti και single ευτυχως που δεν το αγορασα αμεσως εγινε unistall.

Πιστευω οτι το mw1 ειναι 100 χρονια μπροστα σε ολα τα επιπεδα.

Τραγικό δεν θα το έλεγες με τίποτα, απλά ένα action game για να περνάς την ώρα σου, άλλωστε αυτό περιμέναμε από το τωρινό CoD.

Πάω να παίξω Metroid Prime στο Wii:P:jump:

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Δεν το πήγε συνεχόμενα, είχε 10 λεπτά διάλειμμα κάθε ώρα.. αλλιώς θα ήταν νεκρός. 24*10 = 240 λεπτά ύπνος την μέρα. Φαγητό, νερό, τσιγάρα, στο πληκτρολόγιο πάνω... και το νο1 και νο2 τα αφαιρούμε απο τα 240 λεπτά πριν τον ύπνο. it's possible.:nada:

Το campaign πολυ ωραιο παντως!ελιωσα χθες ενα 3 ωρο παλι.θα το ξαναπαιξω μολις το τελειωσω για να δοκιμασω τις διαφορες επιλογες που μπορεις να κανεις.

Καλουτσικο το campaign..δεν το τελειωσα ακομα βεβαια..αλλα δεν τρελαθηκα κιολας..

Πάντως απ'ότι βλέπω όλοι για το campaign μιλάτε. Ή ο θείος ήταν γεναιοδωρος οπότε δεν έχετε πρόσβαση στο multiplayer ή απλά το multiplayer είναι απογοητευτικό.:hmm:

Τελικα το black ops 2 αντεγραψε το warfighter η το αναποδο? Ειναι η πρωτη φορα εδω και καιρο που θα πω οτι το moh ειναι καλυτερο απο το cod..

Ναι και μενα μου αρεσε το moh πιο πολυ απο το black ops 2..παντα για campaign βεβαια..

Εγω εχω ενα θεματακι που προεκυψε σημερα...

Ενω μεχρι εχθες (και για τις προηγουμενες 2 βδομαδες) δουλευε κανονικα ,σημερα το απογευμα που το ανοιξα (σε multiplayer) μετα απο 2-3 λεπτα παγωνει και με πεταει στα windows χωρις να ανταποκρινεται τιποτα οσες φορες και να το ανοιξω....

Καμμια βοηθεια;;

Αν παιζει ρολο:

cpu 2600k

gpu 6950 2gb

ram 8gb @ 1600

edit: εβγαλα drivers με τον uninstaller του Atiman,ξαναεβαλα drivers αλλα τα ιδια...

Εγω εχω ενα θεματακι που προεκυψε σημερα...

Ενω μεχρι εχθες (και για τις προηγουμενες 2 βδομαδες) δουλευε κανονικα ,σημερα το απογευμα που το ανοιξα (σε multiplayer) μετα απο 2-3 λεπτα παγωνει και με πεταει στα windows χωρις να ανταποκρινεται τιποτα οσες φορες και να το ανοιξω....

Καμμια βοηθεια;;

Αν παιζει ρολο:

cpu 2600k

gpu 6950 2gb

ram 8gb @ 1600

edit: εβγαλα drivers με τον uninstaller του Atiman,ξαναεβαλα drivers αλλα τα ιδια...

Steam?

Steam?

Κανονικα....

το παραξενο ειναι οτι μεχρι κι εχθες δεν ειχα ποτε προβλημα...σημερα παρουσιαστηκε αλλα το κανει καθε φορα που το ανοιγω

• 3 weeks later...

Αφου τελειωσα το far cry 3 ειπα να δω και το cod.Ρε τι πατατα ειναι το single player?Τι ρηχη (ποιητικο ειναι αυτο)

αισθηση σου δινουνε τα οπλα?Πυροβολουσες με το sniper στο far cry 3 και ενιωθες το βαρος του οπλου, εδω ειναι νεροπιστολο.Το 1ο cod που εφαγε unistall χωρις να φτασω στο τελος.Τι εγινε?Ριξανε το βαρος στο multi?Κριμα..

• 2 weeks later...

Το έβαλα και γω για το single player campaign και επάθα...:hang2:

γραφικά παλιά 2 γενιές πίσω...

δεν καταλαβαίνεις τα όπλα ...

αχαρακτήριστο τo story που αν δεν το διαβάζεις στο wiki δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι γίνεται: μπρος/πίσω στον χρόνο, ονόματα, χαρακτήρες κτλ....

προσπαθεί να βάλει πολλά διαφορετικά στοιχεία gameplay (άλογα , τανκ ,σκάφη, ρομποτάκια, αεροπλανάκια) και τα χάνει σε όλα τα σημεία

γραμμικό/βαρετό όσο δεν πάει ...

Kαι παλι απο τα single player των moh και battlefield 3 ειναι πολυ καλυτερο.

Και αυτο το δεν κλωτσανε τα οπλα μην το ξανακουσω.

αυτό με τα όπλα και τις κλωτσιές είναι το λιγότερο....

τα challenges είναι απαράδεκτα για single player....να πρέπει να ξαναπαίξω τουλάχιστον 20 φορές την κάθε πίστα για να μπορέσω να πιάσω 5 challenges ώστε να κάνω unlock perks and weapons

Tα RTS στοιχεία επίσης απαράδεκτα....θα παίξω RUSH αν θέλω

Τι πήγαν να φτιάξουν δεν ξέρω...αχταρμάς...

Δεν ασχοληθηκα με τα rts στοιχεια ουτε με τα challenges αρα δεν εχω ιδεα για τι μιλας.

Το παιχνιδι ηταν διασκεδαστικότατο.The end.

Arcade του κερατα?Ναι.

Σε οποιον αρεσει.

Και οσο για το story αυτο εστω προσπαθησε.

Τα bf,mof ουτε μπηκαν στον κοπο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.