Jump to content

Call Of Duty : Black Ops II

Nephiλiμ

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Παίζει κανείς black ops 2...Εγώ το αγόρασα και ξεκίνησα να παίζω και έχω κολλήση σε μια πίστα...

Εμενα στο νορμαλ μου φανηκε πολυ ευκολο. Ουτε 2 μερες δεν επαιξα...

το single ειναι παρα πολυ ευκολο και καλουλι.To multiplayer του ειναι καθαρα public καθως χαντακωθηκαν τα καθαρα tactic esl snd.s.Για να περνας την ωρα σου ειναι καλο για

κατι παραπανω ομως πχ.ESL war,PCWz, και γενικα snds,war games με την clan ειναι αθλιο.

Eνα ακομη μειονεκτιμα στο παιχνιδακι ειναι η ελλειψη dedicated server ωστε να μπορει να

μπει promod και διαφορες μοντες οπως στα προηγουμενα cod βλεπε. COD2 COD4 MW3 BOPS1.

RAGE QUIT... :)

ΠΧ. η ελλειψη dedicated server στο MW2 δεν ενοχλησε κανεναν διοτι η μηχανη του private party ηταν πολυ καλη.

Εμένα ρε παιδειά τρώη σκάλωμα σε μία πίστα...Δεν μπορει να προχωρήσει παρακάτω και εχω ξενερωσει ασχημα να πουμε....

ΠΧ. η ελλειψη dedicated server στο MW2 δεν ενοχλησε κανεναν διοτι η μηχανη του private party ηταν πολυ καλη.

Petition Online <- :boxed:

Πηρα το πρωτο cod day one απο πλαισιο το φθινοπωρο του 2003 - fast forward 10 χρονια αργοτερα, το πιο προσφατο cod της "βιβλιοθηκης" μου απο IW παραμενει το 4 ( και αυτο σε ταιλανδεζικο χαρτινο κουτι απο το ebay ) και απο treyarch το black ops 1, τυχαιο ?

What. Τα CoD τελείωσαν στο 4, τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι είναι.

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

ισχυει και εγινε προσπαθεια να εφαρμοστει για περιπου 6 ωρες εκεινη την μερα

αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσε να παιξει κανεις.Την επομενη μερα το mw2

ηταν οπως πριν με τους dedicated server αφαντους.

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION]

Συμφωνω μαζι σου πλεον τα cod τινουν να γινουν περισσοτερο public games

παρα competitive.

Καλώς να πάτε :p

Το να παίζεις (custom game) στο "ξύλινο" pc (host) του άλλου... είναι απλά κατάντια :/ no thanks.

Για public fun νταξ καλά είναι.

Αλλά πλεον έχει καταντήσει αστείο καθε χρόνο και cod, εφτασε στον κορεσμό του πότε θα το παρουν χαμπάρι?

Αυτο που ξέρουν να κάνουν καλά κάθε χρόνο είναι τάζουν "console, dedicated servers, lean, mod tools" κτλ κτλ και στο τέλος σου δίνουν host, party system, dlc και ενα lean τοσο fail που βγαίνεις ο μισός έξω "ήμαρτον".

Αννννννννν αποφασίσουν να δώσουν όλα τα παραπάνω τότε ίσως....

Βέβαια έχουμε να περιμένουμε και τον ιούνιο στην E3 το καινούργιο game απο τους West και Zampella το οποίο δουλευουν εδώ και 3 χρόνια. Αν όντως είναι καλό bb cod forever :p

• 2 weeks later...
Ενα edit απο εμένα. :)

Είσαι καλός εσύ βρε !:banging:

Eχθές κράτησα ένα κάψιμο δικό μου video..με score 51-10 και με έλεγαν όλοι hacker...:suicide:

• 4 months later...

free weekend στο steam

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y79SzmkO7mA]Call of Duty: Black Ops II: Multiplayer Guide - Part 2 - YouTube[/ame]

:hehe:

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.