Jump to content

Call Of Duty : Black Ops II

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply
Η 8800gt θα την παλέψει;
Call of Duty: Black Ops 2 is optimized to run on a variety of PC hardware containing something as old as an 8800 GT card. Remember that card? Yes that legendary card. Well that can run Black Ops 2.

Call of Duty Black Ops 2 minimum PC specs revealed « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

Έλα παιδιά πείτε την αλήθεια.. ******* δεν είναι?

λιγες ωρες αργοτερα ...

εγώ πάντως από τα βίντεο πολύ το ψύνω..

αφιερωμενο :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D_ZX1PWtfus]Sxizofreneia -Anna Vissi Refren - YouTube[/ame]

σοβαρα τωρα κανε κατι με την ορθογραφια, μας βγαζετε που μας βγαζετε την πιστη για να γραψετε την καταραμενη συνταγη, κανετε και ορνιθοσκαλισματα χειροτερα απτα δικα μου, αμα εχει και ορθογραφικα αντε μετα να βγαλουμε ακρη στο φαρμακειο :getlost:

λιγες ωρες αργοτερα ...

αφιερωμενο :p

Sxizofreneia -Anna Vissi Refren - YouTube

σοβαρα τωρα κανε κατι με την ορθογραφια, μας βγαζετε που μας βγαζετε την πιστη για να γραψετε την καταραμενη συνταγη, κανετε και ορνιθοσκαλισματα χειροτερα απτα δικα μου, αμα εχει και ορθογραφικα αντε μετα να βγαλουμε ακρη στο φαρμακειο :getlost:

Ω ρε γκρίνιαααααααααααααααααααααααααααααααα...θα μπεις RAVAGED σήμερα να τρολιάσουμε κανα Γερμαναρά???:jester:

Μετα απο 21 ωρες multi το game είναι αρκετά καλό.

Είναι πολύ ελαφρύ που σημαίνει θα παίξει πολύς κόσμος.

Draw fps , cap fps απο options πλεον. (δεν υπάρχει cfg)

Ο ήχος έχει πρόβλημα footsteps και sound plant σε snd δεν ακούγονται. ( χθες βέβαια τσιτόνοντας λίγο τον fiio άκουγα καλύτερα) αλλά δεν είναι λύση αυτή. Πιθανότατα θα έρθει σύντομα patch διορθόνοντας αυτα.

To game έχει fast game play and i like it :) και σαν fast αν πάμε απο την μεριά των όπλων τα ποιο ευνοημένα είναι τα smg απο τα οποία το 90% είναι op. Επίσης κάτι που έλειψε για καιρό απο το cod ήταν ένα καθαρό bolt action rifle.

Πλέον έχουμε το Ballista στο οποιο φορώντας το attachment iron sights έχουμε ένα bolt action χωρίς διόπτρα ( kar98 style)

Σε οποιον αρέσουν τα μεγάαααααλα map (style caspian) go for bf3.

Aπό maps μεγάλα μου άρεσαν προσωπικά: cargo, meltdown, standoff, turbine, yemen τα οποία για snd είναι αρκετά ωραία.

Weapon statistic and recoil

O4nrg.png

Για τους λάτρεις του snd την άλλη βδομάδα θα υπάρχουν 2 5on5 cups ένα ευρωπαικό και ένα ελληνικό.

ESL: CoD:BO2 S&D 5on5 First Blood! Cup - News - Call of Duty: Black Ops 2 - Greece - ESL - The eSports League

ESL: CoD:BO2 S&D 5on5 Release Cup *UPDATE* - News - Call of Duty: Black Ops 2 - Europe - ESL - The eSports League

Μετα απο 21 ωρες multi το game είναι αρκετά καλό.

Είναι πολύ ελαφρύ που σημαίνει θα παίξει πολύς κόσμος.

Draw fps , cap fps απο options πλεον. (δεν υπάρχει cfg)

Ο ήχος έχει πρόβλημα footsteps και sound plant σε snd δεν ακούγονται. ( χθες βέβαια τσιτόνοντας λίγο τον fiio άκουγα καλύτερα) αλλά δεν είναι λύση αυτή. Πιθανότατα θα έρθει σύντομα patch διορθόνοντας αυτα.

To game έχει fast game play and i like it :) και σαν fast αν πάμε απο την μεριά των όπλων τα ποιο ευνοημένα είναι τα smg απο τα οποία το 90% είναι op. Επίσης κάτι που έλειψε για καιρό απο το cod ήταν ένα καθαρό bolt action rifle.

Πλέον έχουμε το Ballista στο οποιο φορώντας το attachment iron sights έχουμε ένα bolt action χωρίς διόπτρα ( kar98 style)

Σε οποιον αρέσουν τα μεγάαααααλα map (style caspian) go for bf3.

Aπό maps μεγάλα μου άρεσαν προσωπικά: cargo, meltdown, standoff, turbine, yemen τα οποία για snd είναι αρκετά ωραία.

Weapon statistic and recoil

O4nrg.png

Για τους λάτρεις του snd την άλλη βδομάδα θα υπάρχουν 2 5on5 cups ένα ευρωπαικό και ένα ελληνικό.

ESL: CoD:BO2 S&D 5on5 First Blood! Cup - News - Call of Duty: Black Ops 2 - Greece - ESL - The eSports League

ESL: CoD:BO2 S&D 5on5 Release Cup *UPDATE* - News - Call of Duty: Black Ops 2 - Europe - ESL - The eSports League

Και τα shotguns δεν πάνε πίσω, τρελό Kill rate στα μικρααααααααα maps που έχει.

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πίσω το CoD, πάντα το συγκρίνω με το υπέρτατο Natural Selection 2, στο οποίο θέλεις πραγματικά skills και όχι τρέχω γύρω γύρω και μοιράζω σφαίρες...

6/10 και είναι must buy μόνο σε κανα offer...μέχρι τότε Ravaged και NS2 μακραααααααααααανννννννννν

πάντα το συγκρίνω με το υπέρτατο Natural Selection 2, στο οποίο θέλεις πραγματικά skills και όχι τρέχω γύρω γύρω και μοιράζω σφαίρες...

o-rly.jpg

Αν παίζεις μονο tdm τοτε no shit sherlok.

Ρε Typhonios μας εχεις πρήξει τα παπακια με το natural selection2.

Tο αναφερεις σε καθε ποστ!

Παιρνεις ποσοστα για καθε αναφορα?:hehe:

(Πλακα κανω ε..μην παρεξηγηθουμε)

ROFL!

Έχω μία φίλη ελεύθερη να σου πάει βόλτα τα παπάκια....:mamba::spell:

Αναφέρω το NS2, ως μέτρο σύγκρισης βρε αθεόφοβε!

Για δοκίμασε το και εάν δεν εθιστείς....είναι κλάσεις ανώτερο...gameply, modifications, dedicated servers , γραφικά, τι άλλο να πω!

Είναι όμως hardcore , αν και αρκετά noob friendly ταυτοχρόνως!

Συν ότι έχει και το εν τρίτο της τιμής του CoD.

Καλό το CoD αλλά όχι αρκετά για να σε μετατρέψει σε fanboy, όπως είμαι εγώ για το NS2:fun:

Y.Γ Θα σκεφτείς : "Και δεν πας στο ΝS2 για να σταματήσεις το πρήξιμο των παπακιών μου?" και καλά θα κάνεις!!!!...μόλις σχολάσω όμως θα παίξω CoD...LOL

Σχιζοειδής προσωπικότητα....!

Υ.Γ Θα δω εάν το NS2 έχει friends invite για να σου στείλω ένα! :)

Ρε Typhonios μας εχεις πρήξει τα παπακια
ROFL!

Έχω μία φίλη ελεύθερη να σου πάει βόλτα τα παπάκια....:mamba::spell:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b8EZS-AcMLU&feature=share]Το πουλακι τσιου - il pulcino pio greek - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rwKcktXKf2A][FIXED] Black Ops 2 Freeze @ Launch - YouTube[/ame]

Τι να πω ρε γμτ!..

Τα έχω δοκιμάσει όλα δεν πέρνει μπρός με τίποτα..

The Official Call Of Duty: Black Ops BUG/PROBLEM LIST - Steam Users' Forums

Call of Duty: Black Ops Crashes, Freezes, Errors, and Fixes | SegmentNext

(4ις σελίδες issues)

έχω κάνει τα περισσότερα δεν λέει να πάρει μπρος..

[FIXED] Black Ops 2 Freeze @ Launch - YouTube

Τι να πω ρε γμτ!..

Τα έχω δοκιμάσει όλα δεν πέρνει μπρός με τίποτα..

The Official Call Of Duty: Black Ops BUG/PROBLEM LIST - Steam Users' Forums

Call of Duty: Black Ops Crashes, Freezes, Errors, and Fixes | SegmentNext

(4ις σελίδες issues)

έχω κάνει τα περισσότερα δεν λέει να πάρει μπρος..

Επίσης εδώ και αρκετές ώρες έχουν πέσει οι servers, αντιμετωπίζει κανείς άλλος δυσκολία στο να μπει ή με βάρεσε η γκαντεμιά και πάλι???

Κάνει Connecting to online Service και μετά βγάζει μήνυμα να κοιτάξουμε το status server αλλά αυτό εμφανίζει το ακόλουθο:

Call of Duty: Black Ops 2 Status

Επίσης εδώ και αρκετές ώρες έχουν πέσει οι servers, αντιμετωπίζει κανείς άλλος δυσκολία στο να μπει ή με βάρεσε η γκαντεμιά και πάλι???

Κάνει Connecting to online Service και μετά βγάζει μήνυμα να κοιτάξουμε το status server αλλά αυτό εμφανίζει το ακόλουθο:

Call of Duty: Black Ops 2 Status

Εγώ έτσι όπως βλέπω μόνο οι Consoles είναι για την ώρα ON από τα Live streaming και αυτά

αλλά με αυτό το πράγμα δεν ξέρω τι να κάνω..

DX κανω install / unistall τα ++2010 κάνω repair/unistall/install τίποτα..

το Res αλλάξα σε 1024χ768 και καλά απο Activision μερια αυτή η λύση τίποτα..

τα Firewall έκλεισα τίποτα..

ουτε SP/ZOMBIES/MULTI δεν με αφήνει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.